DRASTIKH SYGXORESH3

Δραστική Συγχώρεση

Η Δραστική Συγχώρεση είναι μία ολοκληρωμένη μέθοδος, που δημιούργησε ο Colling Tipping (συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου), που δουλεύει άμεσα & αποτελεσματικά με στόχο να σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από το αρχέτυπο του θύματος & να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Αν χρησιμοποιείς συχνά φράσεις όπως π.χ. «δεν ξέρεις τι μου έκανε», «δεν ξέρεις πώς μου φέρθηκε, όμως είμαι πιο δυνατός, δεν με πειράζει, τα έχω ξεχάσει ήδη», τότε η δραστική συγχώρεση είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Ο θυμός, οι τύψεις, η στεναχώρια, το παράπονο κι άλλα αρνητικά συναισθήματα, που προκαλούνται από καταστάσεις που σ’ έχουν πληγώσει, σε απομακρύνουν από το περιβάλλον σου αλλά & από τον ίδιο σου τον εαυτό.

«Λέμε πως εμείς είμαστε αυτοί που συγχωρούμε εύκολα και δεν κρατάμε κακία, όμως αν ψάξουμε βαθιά μέσα μας θα ανακαλύψουμε πως ακόμα έχουμε την τάση να μιλάμε για όλους αυτούς που μας έκαναν κακό. Έτσι μιλάει το θύμα».

Η αληθινή συγχώρεση δεν περιέχει μέσα της το θύμα!

Βοήθησε τον εαυτό σου να περάσει από την παραδοσιακή συγχώρεση στη Δραστική Συγχώρεση & ζήσε με Αγάπη!

drastikh sygxoresi

Άλλαξε τη ζωή σου δραστικά, ανοίγοντας το νου & την καρδιά σου σε νέες ιδέες!

Σεμινάρια Δραστικής Συγχώρεσης

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε οποιονδήποτε βαρέθηκε να είναι θύμα και θέλει να γίνει ο κυρίαρχος στη ζωή του. 
Σ’ εκείνον που:
  • Θέλει να μάθει να συγχωρεί
  • Θέλει να ζει ελεύθερος από συναισθηματικά βάρη
  • Θέλει να έχει τα εργαλεία της Δραστικής Συγχώρεσης στην καθημερινή του ζωή
  • Θέλει να μάθει και σε άλλους να ζουν με καινούργια συνειδητότητα και αντίληψη

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

  • Θα μάθουμε τις διαφορές ανάμεσα στην Παραδοσιακή και την Δραστική συγχώρεση
  • Θα γνωρίσουμε πώς να μην παίρνουμε το ρόλο του θύματος
  • Θα εφαρμόσουμε τα εργαλεία της Δραστικής Συγχώρεσης
  • Θα βιώσουμε μέσα από τις ασκήσεις πως δουλεύει η Δραστική Συγχώρεση

Ατομικές Συνεδρίες

Στις ατομικές συνεδρίες θα έχεις τη δυνατότητα να εστιάσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν με στόχο την αλλαγή & την απελευθέρωση από παλιές συνήθειες & μπλοκαρίσματα.

Ο αριθμός & η συχνότητα των συνεδριών προσαρμόζονται στο ρυθμό σου & στις ανάγκες σου.

Κλείσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ μία on-line συνάντηση γνωριμίας

atomikes-synedries

Είπαν για τη Ζέτα

Η εμπειρία της ανασύλληψης με βοήθησε να αντιμετωπίσω την κλειστοφοβία

Αγαπημένη μου Ζέτα θέλω να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τόσο δυνατή εμπειρία της ανασύλληψης που βίωσα μαζί σου πριν λίγες μέρες!
Στη μέση περίπου της διαδικασίας, βγήκε η έντονη κλειστοφοβία που έχω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ… Read more “Η εμπειρία της ανασύλληψης με βοήθησε να αντιμετωπίσω την κλειστοφοβία”

Πολύ όμορφη & ξεχωριστή εμπειρία

Γλυκιά μου Ζέτα, αν και δεν έχω δει κάποια διάφορα στο θέμα που δούλεψα το αισθηματικό, έχω νιώσει όμως να είμαι στην ροή στο κομμάτι που δούλεψα με την ροή. Οπότε: “Η συνεδρία της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης με την Ζέτα… Read more “Πολύ όμορφη & ξεχωριστή εμπειρία”

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Η Ζέτα ήρθε στη ζωή μου την εποχή που κυριαρχούσε μέσα μου άγχος, εκνευρισμός, έντονος συναισθηματισμός. Έτσι, ξεκίνησε αυτό το ταξίδι του ψαξίματος, της γνωριμίας του εαυτού μου, της αποβολής δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος, μέσα από μια δημιουργική διαδικασία. Και… Read more “Το συνιστώ ανεπιφύλακτα”

Άψογη στην προετοιμασία

η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη και είχε καταπληκτική επικοινωνία με τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Ξεκαθαρίστηκε μέσα μου τι πραγματικά είναι η συγχώρεση και θα εφαρμόζω την δραστική συγχώρεση

Ευχαριστώ που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια αυτοβελτίωσης!

Ζέτα μου,
Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια “αυτοβελτίωσης” που δεν ήξερα κι ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν.
Όταν μου μίλησες για την ανασύλληψη, μου φάνηκε ασυνήθιστο κι ενδιαφέρον γι αυτό κι αποφάσισα… Read more “Ευχαριστώ που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια αυτοβελτίωσης!”

Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική

Ασχολούμαι με τις Εναλλακτικές Θεραπείες από το 2007.
Έχω γνωρίσει αρκετές μεθόδους και εισηγητές, έχω λύσει αρκετά θέματα και υπάρχουν και αρκετά ακόμα στη σειρά και περιμένουν 😊
Μαζί με τις λύσεις, είχε έρθει και η εμπειρία να… Read more “Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική”

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό.
Τόσο από τις ατομικές συνεδρίες RPT όσο και από το σεμινάριο που παρακολούθησα μαζί της «Δραστική Επίτευξη Στόχων μέσα από την Δραστική Συγχώρεση», πήρα σημαντικά… Read more “Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό”

Συνέχισε το ταξίδι…

Με την συνεδρία με βοηθάς να σταματήσω τις παλιές κακές πεποιθήσεις (είναι και πολλές οι άτιμες)… βήμα βήμα…
έχω κάποια κατάλοιπα φόβου που με αναστατώνουν …και όμως η συνεδρία σου ήταν μάθημα. Σαν να μου έλεγες πίστεψε στο όνειρό… Read more “Συνέχισε το ταξίδι…”

Εξαιρετική προετοιμασία

η Ζέτα έκανε εξαιρετική προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή.  Κράτησε το χρόνο χωρίς να προκαλεί άγχος. Με έχει συγκλονίσει η έννοια της σύνδεσης με την ανώτερη πηγή μέσω της πίστης της ύπαρξής της και είναι κάτι που θα εφαρμόσω άμεσα… Read more “Εξαιρετική προετοιμασία”

Εξαιρετική – απόλυτα επικοινωνιακή

η Ζέτα είναι εξαιρετική, απόλυτα επικοινωνιακή και κατανοητή. Επεξηγούσε το καθετί χωρίς να αφήνει κενά, ώστε να δημιουργούνται απορίες. Ευγενέστατη και ευχάριστη. Κρατάω από το σεμινάριο την “δραστική συγχώρεση” που θεωρώ καταλυτική για την γαλήνη της ψυχής μου.

Πολύ δοτικός άνθρωπος

η Ζέτα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, με καλή ροή επικοινωνίας, λεκτική και μη.

Παθιασμένη με το αντικείμενό της

Η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη, πολύ επικοινωνιακή και παθιασμένη με το αντικείμενό της. Για το λόγο αυτό το μετέδωσε με τόση επιτυχία. Το βιωματικό μέρος ήταν πολύ δυνατό! Ευχαριστώ πολύ!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Ζέτα μου,
ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου προσέφερες, εν μέσω εγκλεισμού (*μέρες του κορονοϊού διευκρίνιση δική μου) να συνεχίσουμε τις συνεδρίες που θεωρούσαμε δεδομένες ότι θα γινόντουσαν τετ-α-τετ, να τις συνεχίσουμε διαδικτυακά με τον ίδιο ζήλο… Read more “Ένα μεγάλο ευχαριστώ…”

Άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα

Η θεραπεία άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα! Η Ζέτα είναι απαράμιλλη στην προσέγγιση των θεμάτων που μπορεί να απασχολούν κάποιον. Με μοναδική ευαισθησία και ενσυναίσθηση καθώς και με μεγάλη… Read more “Άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα”

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Γεια σας το όνομα μου είναι Βάσω.
Η αναδρομή στο παρελθόν μας λύνει αρκετές απορίες και μας κάνει πιο δυνατούς. Είναι μια μέθοδος κάθαρσης και ταυτόχρονα συναισθηματικής ενδυνάμωσης.
Αξίζει να την δοκιμάσετε!

Εκπληρώθηκαν όνειρα χρόνων

Συμμετέχοντας στο Σατόρι!
Από την πρώτη φορά παρατήρησα ότι εκπληρώθηκαν 2 όνειρα χρόνων. Το 1ο να πάω Μαρόκο και το 2ο να κάνω ραδιόφωνο!!!!  Και μάλιστα πριν κλείσει το 3μηνο που είχα γράψει τους στόχους!!!
Εεε για τα… Read more “Εκπληρώθηκαν όνειρα χρόνων”

ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου

Ζέτα μου είχες πει:
«Γιώργο σου έχω δυο νέα να σου πω ..ένα καλό και ένα άσχημο… Το καλό νέο είναι ότι ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου… Το άσχημο νέο είναι ότι μερικές φορές το ξεχνάς…» Σου… Read more “ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου”

Καμία συνεδρία δεν χάθηκε

Με τη Ζέτα κάνουμε συνεδρίες αρκετό καιρό σχεδόν εβδομαδιαίες… κι εκεί που όλα τα θεωρούσαμε αυτονόητα και δεδομένα ξυπνήσαμε μια μέρα και μας είπαν τώρα θα μείνετε σπίτι… Κανένας πανικός κανένα άγχος γιατί πολύ απλά οι συνεδρίες συνεχίστηκαν διαδικτυακά με… Read more “Καμία συνεδρία δεν χάθηκε”