Η Γεωμετρία της Ψυχής προσφέρει πολλαπλά οφέλη και κανείς δεν είναι πιο αρμόδιος να το κρίνει αυτό από τους ίδιους τους μαθητές στην Εκπαίδευση της Γεωμετρίας της Ψυχής!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι είπαν όσοι παρακαολούθησαν τα μαθήματα.

ένα ιδιαίτερο εργαλείο αυτοβελτίωσης

Η γεωμετρία της ψυχής είναι ένα ιδιαίτερο εργαλείο αυτοβελτίωσης. Μιλάει στη ψυχή του καθένα από εμάς. Ανακαλύπτεις κομμάτια σου που δεν ήξερες που να τα κατατάξεις. Η Ζέτα μας υποδέχεται πάντα στα μαθήματα με χαμόγελο, ηρεμία και κατανόηση, έτοιμη να εξηγήσει και να πει πολλές φορές τα ίδια μέχρι να τα καταλάβουν όλοι. Το κυριότερο όμως χάρισμα της δασκάλας μας είναι η ικανότητα της να ενώνει την ομάδα. Έχω κάνει πολλές εκπαιδεύσεις online. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των εισηγητών των σεμιναρίων είναι να ενώσουν όλη την online τάξη τους, (προσωπική μου άποψη). Η εκπαίδευση ενηλίκων είναι δύσκολη υπόθεση για αυτό χρειάζεται ένας ικανός ομιλητής- δάσκαλος- εισηγητής να ενώνει τη τάξη και να προτρέπει με το τρόπο του όλους να συμμετέχουν.

 

Προτείνω ανεπιφύλακτα την εκπαίδευση της γεωμετρίας της ψυχής με τη Ζέτα Νικολαιτσουκ. Θα ανακαλύψετε ποια κομμάτια σας χρειάζονται εξέλιξη. Με τη γεωμετρία της ψυχής θα ανακαλύψετε το τρόπο να το κάνετε αυτό σε συνδυασμό με τη καθοδήγηση και την υποστήριξη της Ζέτας σε κάθε σας βήμα , όπως κάνει τώρα για εμάς.

Αναστασία Βασιλοπούλου

θα συνιστούσα την εκπαίδευση και σε άλλους

λοιπόν η εμπειρία μου στην καινούρια γνώση..  για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο  δεν είχα ξανασχοληθεί με κάτι παρόμοιο  αλλά με ενθουσίασε..(μπορεί να μην το  δείχνω αλλά το νιώθω )γενικώς ότι έχει να κάνει με ενέργειες και πνευματικά με ενθουσιάζει…η πρώτη μου επαφή με τον χάρτη με μπέρδεψε μου φάνηκε περίπλοκο αλλά στην πορεία το βρήκα…κατάλαβα κάποιες πτυχές του χαρακτήρα μου καλυτέρα που δεν είχα καταλάβει ότι είναι στο πλην και είπα μα εγώ είμαι έτσι?? Αλλά όντως έτσι είναι..Τα μαθήματα ήταν αρκετά κατανοητά αν και σε κάποια στιγμή είπα θα τα παρατήσω λόγο του ότι δεν είχα αρκετό χρόνο να μελετήσω και ένιωσα ότι έμεινα πιο πίσω από του άλλους…αλλά δεν το έβαλα κάτω κι αυτό είναι κάτι που παλιά δεν έκανα…

και βέβαια θα συνιστούσα την εκπαίδευση και σε άλλους επειδή νομίζω στην Κύπρο είμαι η πρώτη που έκανα την εκπαίδευση και θα ήταν ωραίο να το μάθει ο  κόσμος και να εκπαιδευτούν κι άλλοι…δεν έχω κερδίσει χρήματα ακόμα δεν το έχω πει σε πολλούς ήθελα να τελειώσω και μετά να το μάθουν…και να νιώσω και εγώ πιο έτοιμη!!

Φανή Σπετσιώτου

Κάθε μαθητεία με τη Ζέτα μία νέα έκπληξη

Κάθε θεραπεία ή μαθητεία μου με τη Ζέτα, αποτελεί για μένα μια καινούρια έκπληξη και ένα νέο μονοπάτι ζωής.

Αυτό ξεκίνησε με την Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση και την Ανασύλληψη το 2020, που ουσιαστικά μου άνοιξε το δρόμο σε μια διαφορετική επαγγελματική σταδιοδρομία, με τις συνεδρίες Δραστικής Συγχώρεσης που με έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα σε προβληματικές καταστάσεις με άλλους ανθρώπους και τώρα με την Γεωμετρία της Ψυχής, που έδωσε μια νέα, πιο ολοκληρωμένη πνοή σε αυτό που κάνω εργασιακά.

Ζέτα σε ευχαριστώ και δώσε μου λίγο χρόνο να αφομοιώσω και να εφαρμόσω αυτά που μας δίδαξες, πριν βγάλεις το επόμενο μάθημα από το μαγικό σου καπέλο!

Νίκος Αυγερινός

Η Γεωμετρία της ψυχής ήταν μοναδική εμπειρία

Η εμπειρία μου με τη γεωμετρία της ψυχής ήταν μοναδική. Με έκανε να συνειδητοποιήσω πράγματα για τον εαυτό μου που οι εμπειρίες της ζωής μου τα επιβεβαίωναν κι εγώ το αρνιόμουν. Είχα αντίσταση ν’ αντιληφθώ ότι δεν αγαπώ τον εαυτό μου και εμπλεκόμουν σε σχέσεις που δε μου άξιζαν και που ουσιαστικά με μείωναν με ωφέλη δευτερεύοντα που τα αντιλαμβανόμουν ως ουσιαστικά επειδή αρνιόμουν να μπω σε δράση. Καταπίεζα τον εαυτό μου και τις ικανότητές μου προκειμένου ο σύντροφός μου που ήταν και πατέρας των παιδιών μου να νιώθει σημαντικός λέγοντας ψέματα στον εαυτό μου και ουσιαστικά και σ εκείνον και παράλληλα αρνιόμουν από πείσμα και απογοήτευση οποιαδήποτε βοήθεια την οποία όταν εν τέλει δεχόμουν είτε δε τη χρειαζόμουν είτε ήταν πλέον αργά. Διασκόρπιζα μάταια την αισιοδοξία το χιούμορ και την καλή μου διάθεση σε μια τοξική σχέση λαμβάνοντας επί πολλά χρόνια απογοήτευση και ματαίωση ενώ παράλληλα έπαιζα τη δυνατή για χάρη των παιδιών μου έχοντας ξεσπάσματα. Όλες αυτές οι δυνάμεις μέσα μου βρήκαν εξήγηση αλλά και θαλπωρή. Η πρώτη ουσιαστική μου επαφή με το χαρτί ήταν τουλάχιστον συγκλονιστική. Ήταν Σάββατο  πρωί και έλειπαν τα παιδιά και μελετούσα το χάρτη μου και ένιωσα κάτι μοναδικό. Μια ενέργεια να ανεβαίνει απ’ τα πόδια να περνάει το σεξουαλικό μου πεδίο (που όταν ανέλυες το χάρτη μου είχα μείνει άναυδη με αυτά που μου λεγες😆) και να καταλήγει στο κέντρο μου. Πέρα απ’ αυτό έκτοτε παρατηρώ κι άλλα ανοίγματα υλοποίησης της σκέψης μου. Γενικά τα μαθήματα ήταν βατά και η ύλη κατανοητή ωστόσο χρειάζεται θεωρώ μελέτη και αφοσίωση (λίγο δύσκολο για μένα που έχω μικρά παιδιά) αλλά ο ενθουσιασμός δε σ’ αφήνει να τα παρατήσεις. Για σένα τι μπορώ να πω Ζέτα μου! Απλώς νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων που σε γνώρισα. Εύχομαι πάντα να συνεχίζεις να μεταδίδεις κι εσύ με τον ίδιο ενθουσιασμό. Γεννήθηκες για να βοηθάς και να εκμαιεύεις το δυναμικό των ανθρώπων. Τυχερός όποιος είναι δίπλα σου! Συνεχώς συνεπής και αφοσιωμένη! Είναι τα λιγότερα που μπορώ να  πω για σένα! ΕΥΓΝΩΜΩΝ!🙏🙏🙏🙏

Μανουέλα

η εκπαιδευση αυτή ήταν απο εκείνες που αλλάζουν ζωές

H ΓτΨ άνοιξε για εμένα νέους δρόμους γνώσης σε ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα θέματα αυτό της συνέχειας της ψυχής και της διαδρομής της ανα τους αιώνες.

Η επαφή μου με τον χάρτη θα την χαρακτήριζα ως έρωτας με την πρώτη ματιά! Είναι ως τώρα τόσο ακριβής, σε ουσιαστικά μέρη της ψυχής, όπου με βοήθησε να κατανοήσω κομμάτια του εαυτού μου που ως τώρα με δυσκόλευαν και η προοπτική ότι μπορεί να έρχεται κάτι απο προηγούμενες μετενσαρκώσεις ήταν μεταμορφωτική για εμένα!

Κατανόησα αρκέτα πράγματα για εμένα που με βάραιναν αλλά εστιάζοντας μόνο στο δέντρο έχανα το δάσος και απογοητευόμουν. Μπόρεσα και ξεκόλλησα απο ένα προσωπικό τέλμα πολλών ετών με χαρακτηριστική ευκολία.

Θα συνιστούσα την εκπαίδευση σε ός@ είναι έτοιμ@ και ανοικτ@ στην ύπαρξη γνώσης πέρα απο τη σύγχρονη λογική. Έχω κερδίσει καποια χρήματα ως τώρα αλλά οχι συστηματικά.

Η Ζέτα είναι χαρισματική εισηγήτρια, με γνώσεις και κατάλληλο mindset για να μεταφέρει μία ιδιαίτερη γνώση με σεβασμό, δημιουργικότητα και μεταδοτικότητα. Ήταν πάντοτε διαθέσιμη και προσβάσιμη για να απαντήσει σε απορίες και όποτε χρειάστηκε έκανε το «extra μίλι», δίνοντας παραπάνω υλικό!

Στη μεγάλη εικόνα της η εκπαιδευση αυτή ήταν απο εκείνες που αλλάζουν ζωές, αφυπνίζουν και διερευρύνουν τη συνειδητότητα των συμμετεχόντων.

Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος

Καταπληκτική Εκπαιδεύτρια

Σαν εκπαιδεύτρια ήσουνα Καταπληκτική.

Όπως πάντα  η μετάδοση της γνώση έγινε με  εύκολο τρόπο και με πολύ αγάπη.

όλα αυτά που μάθαμε είναι καταπληκτικά,

Εγω προσωπικά εχω πολύ ενθουσιασμό.

Ευχαριστώ πολύ και θέλω όπως δήλωσα να το μεταδώσω και εγώ αυτή τη γνώση σε άλλους ανθρώπους.

Σε ευχαριστούμε πολύ!

Μερίτα Τσάκε

πολύ γνώση, πολύ ενέργεια, πολύ Σοφία

Γεωμετρία της Ψυχής. 3 λέξεις πολύ γνώση, πολύ ενέργεια, πολύ Σοφία. Η γεωμετρία της Ψυχής, ήρθε σε εμένα, σε μια στιγμή που την ζήτησα. Όταν ένας φίλος μου είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα πνευματικό αν αυτό δεν αποδεικνύεται μαθηματικά. Αυτό το έλαβα σαν σημάδι και ήταν σωστό. Τελικά βγήκε πολύ όμορφο όλο αυτό το ταξίδι. Η Ζετα ήταν πρόθυμη να είναι δίπλα μας σε όποιες απορίες είχαμε.   Ήταν κατανοητή στα μαθήματα. Άψογη συνεργάτης και καθοδηγητής. Ένα πράγμα που μου αρέσει, είναι η συνέπεια και ο επαγγελματισμος. Η Ζετα τα έχει και τα δύο στο 100%. Ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι που μας έκανες. Ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία και Σοφία που μας μοιράσες. 😁😁🙏🙏

Δημήτρης

πήραμε όλα τα εφόδια για να είμαστε πλήρως καταρτισμένοι και εξοπλισμένοι

Η Γεωμετρία της Ψυχής με τράβηξε σαν μαγνήτης. Εντελώς διαισθητικά μπήκα σχεδόν τελευταία στιγμή στο πρόγραμμα, αποφασίζοντάς το μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Έχοντας ολοκληρώσει τις δύο ενότητες εκμάθησης της Γεωμετρίας της Ψυχής, η αίσθηση που έχω αποκομίσει από το πρόγραμμα αυτό είναι ότι πρόκειται για μια εξαίρετη γνώση και ένα υπέροχο εργαλείο που δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να αντιληφθούν συνειδητά πολλά πράγματα για τον εαυτό τους και τη ζωή τους.

Μιλώντας για τη Γεωμετρία της Ψυχής στους συνανθρώπους μου πάντα διακρίνω ένα έντονο ενδιαφέρον να μάθουν μέσα από τον χάρτη τους γι’ αυτούς και τη ζωή τους. Είναι μια γνώση που αγγίζει κατευθείαν το ενδιαφέρον και την περιέργεια των ανθρώπων και που τους δίνει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν πράγματα για τον εαυτό τους, τα οποία αν δεν τους αρέσουν μπορούν να τα αλλάξουν.

Προσωπικά θα ήθελα να αναφέρω ότι μέσα από τη Γεωμετρία της Ψυχής κι εγώ προσωπικά κατάλαβα από που προέκυπταν οι ανασφάλειες μου, οι οποίες με παρεμπόδιζαν να προχωρήσω στο επάγγελμα  που πραγματικά θέλω να κάνω.

Τα  μαθήματα είναι απόλυτα κατανοητά, η γνώση είναι υπέροχη, εξαιρετικά ελκυστική, παρόλο τον μεγάλο όγκο της.

Εννοείται ότι θα συνιστούσα αυτή την εκπαίδευση και σε άλλους ανθρώπους και πραγματικά θα τους σύστηνα ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Γεωμετρίας της Ψυχής.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου στη δασκάλα μας, η οποία μας διδάσκει τη Γεωμετρία της Ψυχής με τόσο αγάπη και πάθος παρακινώντας κι εμάς να την αγαπήσουμε πολύ και να την εμπεδώσουμε άμεσα και γρήγορα. Έχει απίστευτη μεταδοτικότητα, είναι εξαιρετικά συνεπής (η πιο συνεπής δασκάλα που είχα ποτέ) και πάρα πολύ υποστηρικτική. Θέλει να μας εξοπλίσει με πάρα πολύ υλικό (ηχητικά, σημειώσεις, εγγράφοντάς μας τα μαθήματα και τόσα άλλα) δίνοντάς μας όλα τα εφόδια για να είμαστε πλήρως καταρτισμένοι και εξοπλισμένοι, ώστε να είμαστε σε θέση να μεταδίδουμε αυτή τη γνώση στους συνανθρώπους μας με έναν άριστο και απόλυτα επαγγελματικό τρόπο.

Δασκάλα μας ειλικρινά σου αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για το έργο σου!!!

Ζέτα μου σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα κάνεις για εμάς.

 

Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη,

Η μαθήτρια σου,

Ευαγγελία Πένα.

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι Ιερή Γνώση…

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια μέθοδος αυτογνωσίας βασισμένη στην γνώση της λειτουργίας των Αρχετύπων. Απευθύνεται σε ένα ευρύ και ετερόκλητο κοινό, που κινείται στο χώρο της πνευματικής αναζήτησης. Κατά τη γνώμη μου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τόσο αυτών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο πνευματικό μονοπάτι όσο και εκείνων των ανθρώπων που έχουν εντρυφήσει στην μεταφυσική και στην αυτογνωσία. Η Γεωμετρία της Ψυχής έχει δημιουργηθεί για να σου αποκαλύψει τα «τυφλά σου σημεία», όσα σου διέφυγαν παρότι προσπάθησες ειλικρινά να γνωρίσεις τον εαυτό σου.

Προτείνω ανεπιφύλακτα τη Γεωμετρία της Ψυχής σε όσους έχουν το κουράγιο να παραδεχτούν ότι, παρόλη τη δουλειά που έκαναν με τον εαυτό τους, δεν έχουν όλες τις απαντήσεις και δεν τα κατάφεραν να καταλάβουν τι πάει λάθος στη ζωή τους. Γιατί είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αυτογνωσίας και πνευματικής καθοδήγησης, εφόσον βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου που είναι αποφασισμένος να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του.

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια Ιερή Γνώση κατά τη γνώμη μου.

Όποιος την αντιμετωπίσει με σεβασμό και τη μελετήσει θα ωφεληθεί ανάλογα, γιατί καμιά γνώση, πόσο μάλλον μια Ιερή Γνώση, δε χαρίζεται, οφείλεις να διαθέσεις χρόνο και κόπο για να σου αποκαλυφθεί.

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια Ιερή Γνώση που όταν την κατέχεις μπορείς να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους. Δε νομίζω ότι είναι συνετό να την ευτελίζουμε με τον τρόπο που στις μέρες μας έχει ευτελιστεί η αστρολογία και η αριθμολογία. Σε προσωπικό επίπεδο προτιμώ να την κρατήσω σαν ένα δώρο από τα Ανώτερα Πεδία, που μου υποδεικνύει αρχικά τα δικά μου λάθη, τις αστοχίες μου. Και κερδίζω χρόνο διορθώνοντας άμεσα όσα από τα λάθη μου πλέον μπορώ να αποδεχτώ. Το μήνυμα της είναι πως ποτέ δεν είναι αργά και «μπορούμε» οποιαδήποτε στιγμή να διορθώσουμε όσα δεν λειτουργούν στη ζωή μας.

Η Ζέτα είναι αυτή που έφερε την Γεωμετρία της Ψυχής στην Ελλάδα από την Ρωσία. Οι μαθητές της την λατρεύουν, για την εξαιρετική της μεταδοτικότητα, για την ικανότητα να απλοποιήσει και να οργανώσει ένα σεβαστό όγκο ύλης και –υποθέτω- γιατί είναι μια εξαιρετική Σύμβουλος Ζωής.

Όσοι είχαμε την τύχη να εκπαιδευτούμε από την Ζέτα, ο καθένας με τον τρόπο του, αντιλαμβανόμαστε ότι συναντήσαμε μια εξαιρετικά προσιτή πνευματικότητα, μια Ψυχή που τα κατάφερε να εκπληρώσει το σκοπό αυτής της ζωής της, υποδειγματικά. Ζέτα, σε σέβομαι απεριόριστα και νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη γιατί μου δείχνεις πως μπορεί να είναι η ζωή μας όταν περπατάμε πάνω στον Δρόμο. Και στο υλικό πεδίο, που πάντα υπάρχει η πιθανότητα του λάθους και της πλάνης, δεν είναι παίξε γέλασε αυτό που κατάφερες. Υλοποιείς Ατόφια Γνώση.

Με σεβασμό και αποδοχή

Τόνια Τσουβελέκα
Οικογενειακή Σύμβουλος & Υπνοθεραπεύτρια
DMCA.com Protection Status