zeta_testimonials

Κάποιοι από εκείνους που έκαναν συνεδρίες μαζί μου θέλησαν να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας. Τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη & την τιμή που μου έκαναν να ταξιδέψουμε μαζί!

Με αγάπη
Ζέτα

ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου

Ζέτα μου είχες πει:
«Γιώργο σου έχω δυο νέα να σου πω ..ένα καλό και ένα άσχημο… Το καλό νέο είναι ότι ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου… Το άσχημο νέο είναι ότι μερικές φορές το ξεχνάς…» Σου είμαι ευγνώμων που μου υπενθυμίζεις σε κάθε συνεδρία ότι είμαι ο καπετάνιος της ζωής μου! Πέρα από τις αρνητικές πεποιθήσεις που με βοηθάς να σπάσω ….μου έχεις πει και το εξής…
«Από αυτές τις συνεδρίες που έχουμε κάνει μου έδωσες καλοσύνη στήριξη κατανόηση (και όταν με αποκαλείς καλό μου ακούγεται πολύ όμορφα)»

Εκπληρώθηκαν όνειρα χρόνων

Συμμετέχοντας στο Σατόρι!
Από την πρώτη φορά παρατήρησα ότι εκπληρώθηκαν 2 όνειρα χρόνων. Το 1ο να πάω Μαρόκο και το 2ο να κάνω ραδιόφωνο!!!!  Και μάλιστα πριν κλείσει το 3μηνο που είχα γράψει τους στόχους!!!
Εεε για τα υπόλοιπα βλέπουμε…

όλα όσα συνδέονται με εμένα σε ευχαριστούν και σε ευγνωμονούν

Ζέτα, είναι μέρες αρκετές που το είχα στο μυαλό μου να σου στείλω από την ημέρα που τελείωσα το πρόγραμμα. Το άρχισα κανονικά τότε που σου ζήτησα τον κωδικό και τελείωσα με δύο ημέρες καθυστέρηση μόνο το τελευταίο μάθημα λόγω υποχρεώσεων στη δουλειά. Η ουσία είναι τώρα, εδώ και λίγες ημέρες που βρίσκομαι στο πατρικό μου με άδεια για το Πάσχα. Τις αλλαγές που βίωσα και έλαβαν χώρα μέσα μου θα χρειαζόταν να γράψω κάποιες σελίδες για να τις περιγράψω. Η ουσία εδώ ήταν αρχικά αυτό που ένιωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου στα 45 μου χρόνια, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τους γονείς μου μόλις έφτασα και μπήκα στο πατρικό μου σπίτι. Και ήταν αμοιβαίο. Για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα πως οι ψυχές μας είναι τόσο συνδεδεμένες μεταξύ τους. Και κάθε μέρα, κάθε στιγμή το παρατηρώ και το νιώθω, αυτές τις ημέρες που βρίσκομαι εδώ. Όχι μόνο εγώ σαν σώμα, σαν άτομο αλλά και η ψυχή μου και όλα όσα συνδέονται με εμένα σε ευχαριστούν και σε ευγνωμονούν!

Άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα

Η θεραπεία άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα! Η Ζέτα είναι απαράμιλλη στην προσέγγιση των θεμάτων που μπορεί να απασχολούν κάποιον. Με μοναδική ευαισθησία και ενσυναίσθηση καθώς και με μεγάλη αγάπη οδηγεί σε υπέροχα αποτελέσματα και αύξηση της συνειδητότητας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης. Διαθέτει βαθιά γνώση του αντικειμένου και μοναδική οξύνοια. Όπως έγραψε ο Ρούντολφ Στάινερ νιώθουμε ακριβώς τα συναισθήματα που ένιωθαν οι πρόγονοί μας. Πολύ συχνά μπορεί να κατακλυζόμαστε από συναισθήματα που δε μας αντιπροσωπεύουν και μας προκαλούν σύγχυση. Στη διαδικασία ξεκαθαρίσματος αυτών η θεραπεία άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης είναι η θεραπεία εκλογής και η Ζέτα πολύτιμη αρωγός σε μια ζωή με μεγαλύτερη συνειδητότητα και καθαρότητα. Την ευγνωμονώ για τη φωτεινή της καθοδήγηση!
Ηλιοστάλακτη Κόντου
Γενικός ιατρός – Ομοιοπαθητικός

Γλυκιά μου Ζέτα

Γλυκιά μου Ζέτα

Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που συμμετέχω στην εβδομαδιαία ομάδα αυτογνωσίας. Έχω ασχοληθεί ξανά με την αυτογνωσία όμως αυτά που μαθαίνω από σένα τα ακούω για πρώτη φορά. Η δική σου προσέγγιση είναι διαφορετική και με τα παραδείγματα που μας δίνεις με βοηθάς να κατανοώ ευκολότερα αυτά που μας εξηγείς.

Από την αρχή των συναντήσεων έχω μάθει πολλά πράγματα για μένα πρώτα από όλα, έχω αρχίσει να ακούω και να κατανοώ τον εαυτό μου, τις σκέψεις μου, το σώμα μου, τις συμπεριφορές μου, τις λέξεις μου. Αυτό με βοηθάει να καταλαβαίνω και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μου και γιατί συμπεριφέρονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Οι γνώσεις που μου προσφέρεις είναι πολλές και ξεπερνούν τα όρια του θέματος που ασχολούμαστε.  Με βοηθάς να κοιτάξω μέσα μου και μου δίνεις εργαλεία με τα οποία μπαίνω σε δράση και αλλάζω ότι δεν με εξυπηρετεί πια. Συνειδητοποίησα ότι η αλλαγή είναι εύκολη αν το αποφασίσει κανείς.

Ανυπομονώ κάθε φορά με πολύ χαρά να έρθει η μέρα της συνάντησης μας!

Επίσης θέλω να πω ότι έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση με όλα τα κορίτσια της ομάδας, μας απασχολούν πάνω κάτω τα ίδια θέματα και αυτό μας δένει ακόμα πιο πολύ.

Σ ευχαριστώ για ότι κάνεις για μένα!!

Σου εύχομαι να είσαι χαρούμενη και υγιής και να συνεχίσεις να μοιράζεσαι το Φως σου με τους ανθρώπους!

Ε.Α.

Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική

Ασχολούμαι με τις Εναλλακτικές Θεραπείες από το 2007.
Έχω γνωρίσει αρκετές μεθόδους και εισηγητές, έχω λύσει αρκετά θέματα και υπάρχουν και αρκετά ακόμα στη σειρά και περιμένουν 😊
Μαζί με τις λύσεις, είχε έρθει και η εμπειρία να ξεγλιστράω εύκολα από ότι με ζόριζε περισσότερο από όσο θα ήθελα.
Μέχρι που γνώρισα την Ζέτα και την Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση (γιατί πάντα μέθοδος και εισηγητής πάνε πακέτο στην επιτυχία ή όχι της εκάστοτε θεραπείας).
Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική στην εύρεση του αρχικού αιτίου και την ριζική επίλυσή του.
Και η Ζέτα, πάντα με το χαμόγελο, μου έκλεινε όλες τις εξόδους διαφυγής, μέχρι να βρούμε και να λύσουμε το αίτιο 😊
Οπότε, από μια δοκιμαστική συνεδρία Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης τον Απρίλιο 2020, φθάσαμε αισίως τον Ιούλιο 2020 να έχουμε ολοκληρώσει 3 συνεδρίες RPT1 και ένα κύκλο Ανασύλληψης RPT 2 (5 συνεδρίες).
Από τα κύρια απτά αποτελέσματα, είναι η έντονη δημιουργικότητα και δίψα για ζωή που έχω κάθε πρωί, η ελαχιστοποίηση των βουλιμικών τάσεων που είχα εδώ και 15 χρόνια και η πολύ πιο γρήγορη λήψη αποφάσεων σε ξαφνικές καταστάσεις.
Ζέτα, με την πρεσβυωπία, μπορούμε να κάνουμε κάτι ;
Νίκος Αυγερινός,
Ιδρυτής της Όμορφης Ζωής

ευγνώμων που συμμετέχω στην ομάδα

Ζέτα μου,

Είμαι ευγνώμων που συμμετέχω στην ομάδα “Γνώση-Δράση-Αλλαγή”. Είναι η πρώτη εμπειρία που έχω σε ομάδα και μάλιστα διαδικτυακή.

Στην αρχή ένιωθα επιφυλακτική, δεν ήξερα το επίπεδο των υπολοίπων και πως θα νιώθω μέσα στην ομάδα. Σε ένα δύο μαθήματα κατάλαβα ότι όλοι μας συμμετέχουμε για να καλύψουμε κάποιες ανάγκες, να πάρουμε τη γνώση, να δοκιμάσουμε την εφαρμογή της για να έρθει η αλλαγή που είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε.

Είναι διαδραστική εμπειρία, το μοίρασμα των εμπειριών, των απόψεων, είναι πολύ ωφέλιμο.

Διαπίστωσα την αλλαγή στη ζωή μου ήδη. Βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική, δοκιμάζω μεθόδους που πριν αγνοούσα.

 

Σ’ ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου σε αυτήν την όμορφη διαδρομή!!

Με εκτίμηση,

Αναστασία Κουκουβέλα

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό.
Τόσο από τις ατομικές συνεδρίες RPT όσο και από το σεμινάριο που παρακολούθησα μαζί της «Δραστική Επίτευξη Στόχων μέσα από την Δραστική Συγχώρεση», πήρα σημαντικά εργαλεία για το παρόν αλλά και για το μέλλον.
Εξαιρετική θεραπεύτρια, θαύμασια ομιλίτρια που με την θεατρική της αφήγηση και την ζεστή και ήρεμη χροιά της, γίνεται άμεση και κατανοητή στους θεραπευόμενους/συνομιλητές, νιώθωντας οι ίδιοι αγάπη, ενδιαφέρον κι εμπιστοσύνη. Μια θεραπεύτρια που εμπνέει αισιοδοξία και φως για την ζωή και με τα εφόδια που απλόχερα προσφέρει μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο σκέψης και κατά συνέπεια την ζωή του καθενός μας. Στην δική μου σκέψη και ζωή έχω δει αλλαγές, φυσικά ευχάριστες, ήδη!
Σ’ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι που συνοδοιπορευτήκαμε και για εκείνα τα ταξίδια που επόνται…!
Ευτυχής κι ευγνώμων!
Εγγλέζου Φαίη

Εγγλέζου Φαίη

Ευχαριστώ που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια αυτοβελτίωσης!

Ζέτα μου,
Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια “αυτοβελτίωσης” που δεν ήξερα κι ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν.
Όταν μου μίλησες για την ανασύλληψη, μου φάνηκε ασυνήθιστο κι ενδιαφέρον γι αυτό κι αποφάσισα να το κάνουμε.
Στην αρχή, βιώνοντας έντονα τη διαδικασία κατάλαβα ότι τελικά θα με βοηθήσει.
Καθώς προχωρούσαμε στα διάφορα “θέματά μου” ένιωθα ότι ξαλάφρωνα από περιττό πόνο, φόβο, θυμό κι ότι είχα μέσα μου για χρόνια και δεν τα χρειαζόμουνα.
Έμαθα να παρατηρώ τους ανθρώπους και να αναγνωρίζω στον καθένα από αυτούς που λειτουργεί σαν καθρέφτης μου τις δικές μου αδυναμίες κ να τις αντιμετωπίζω.
Είμαι σίγουρη ότι, έχει αλλάξει η ζωή μου, η θεώρησή μου, μπορώ να σκέφτομαι “διαφορετικά κ ωφέλιμα”.
Δεν θα ξεχάσω με πόση υπομονή κι ενθάρρυνση με καθοδηγούσες σε κάθε συνεδρία.
Σου είμαι ευγνώμων και σ’ ευχαριστώ από καρδιάς!!
(Α.Κ. 56 ετών – γυναίκα)
Με όλη μου την αγάπη, ευχές για επιτυχία στις επιλογές σου!!!

Η Ζέτα βρέθηκε στην ζωή μου την κατάλληλη περίοδο

Η Ζέτα βρέθηκε στην ζωή μου την κατάλληλη περίοδο. Έψαχνα να θεραπεύσω τα τραύματα μου εστιάζοντας στην αιτία και με την RPT(Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση)βρήκα την δική μου θεραπεία! Στην πορεία ήρθε και η ομάδα μας, που για μένα είναι ακριβώς αυτό που λέει και ο τίτλος:Γνώση, Δράση, Αλλαγή!! Θαυμάζω την Ζέτα, τον ζήλο της για το έργο που πράττει! Οι πληροφορίες πολλές ,πάντα χρήσιμες και πολύ σημαντικές για την εξέλιξη μου!Αγαπώ αυτήν την ομάδα ! Αγαπώ όλα τα μέλη της γιατί συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον! Απ’όλες τις μέρες της εβδομάδας,η Τέταρτη είναι πλέον για μένα η αγαπημένη μου!Ευγνώμων 🙏❤️ για την Ζέτα και την ομάδα που είστε στην ζωή μου!

 

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Γεια σας το όνομα μου είναι Βάσω.
Η αναδρομή στο παρελθόν μας λύνει αρκετές απορίες και μας κάνει πιο δυνατούς. Είναι μια μέθοδος κάθαρσης και ταυτόχρονα συναισθηματικής ενδυνάμωσης.
Αξίζει να την δοκιμάσετε!

Η εμπειρία της ανασύλληψης με βοήθησε να αντιμετωπίσω την κλειστοφοβία

Αγαπημένη μου Ζέτα θέλω να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τόσο δυνατή εμπειρία της ανασύλληψης που βίωσα μαζί σου πριν λίγες μέρες!
Στη μέση περίπου της διαδικασίας, βγήκε η έντονη κλειστοφοβία που έχω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου όταν άνοιξα τα μάτια μου.. Είχε τόση ηρεμία και γαλήνη.. Και τα λόγια σου είχαν τόση σιγουριά για το αποτέλεσμα!
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, και αφού έκανα ότι μου είπες βάσει της τεχνικής που χρησιμοποιείς, κάτι είχε φωτίσει μέσα μου! Ένιωθα ότι όλα είχαν αλλάξει! Είχε φύγει το σκοτάδι, το βάρος και το «πλάκωμα» που ένιωθα να με πνίγει όταν σκεφτόμουν ένα περιορισμένο χώρο!
Συμπτωματικά λίγες μέρες μετά, είχα ραντεβού για μαγνητική τομογραφία. Έπρεπε να την είχα κάνει πριν ένα χρόνο και καθυστερούσα εξαιτίας της κλειστοφοβίας. Παλιά όταν έμπαινα μέσα στον τομογράφο, ένιωθα ότι μπαίνω μέσα σε ένα στενό, σκοτεινό, σχεδόν μαύρο τούνελ χωρίς αέρα που δεν χωράω να μπω και να βγω και που κάποιος με κρατάει ακινητοποιημένη εκεί. Για πρώτη φορά πήγα μόνη μου. Χωρίς κάποιο «χάπι». Είχα μαζί μου μόνο το Φως που ένιωθα μέσα μου και είχε πάρει τη θέση της φοβίας. Όταν μπήκα στον τομογράφο το «τούνελ» είχε αλλάξει μορφή. Είχα κλειστά τα μάτια μου και το φανταζόμουν τεράστιο, φαρδύ, ευρύχωρο, να κινούμαι μέσα σ’ αυτό και να κάνω ότι θέλω! Ήταν τόση μεγάλη η σιγουριά και η ασφάλεια που ένιωθα που σαν μικρό παιδί άρχισα να κρυφοκοιτάζω ανοίγοντας σιγά σιγά το ένα μου μάτι..
Τελικά κατέληξα να ανοίξω και τα δυο μάτια και να μην χορταίνω να βλέπω το εσωτερικό του μηχανήματος! Αυτό που πριν φοβόμουν, τώρα το κοίταζα γεμάτη χαρά! Η παλιά απειλή τώρα είχε γίνει αγκαλιά για μένα! Τα είχα καταφέρει! Όχι απλά να κάνω την εξέταση αλλά να την κάνω νιώθοντας ευεξία, ευχαρίστηση, σιγουριά, δύναμη και ασφάλεια!
Σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ γι αυτό το πολύτιμο δώρο!!

Τόλμησε, μπορείς

Γεια σε όλους! Λέγομαι Αριστέα Ψούνη, είμαι 32 χρονών και πρόσφατα έγινα μαμά. Σήμερα θα σας μιλήσω για το πως επηρέασε θετικά την δική μου πορεία η ομάδα Γνώση Δράση Αλλαγή με σκοπό να το δοκιμάσετε και εσείς. Την Ζέτα την γνώρισα μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων της. Επικοινώνησα προσωπικά μαζί της και με βοήθησε πολύ να κάνω βήματα προς τα εμπρός. Όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Κάτι το οποίο θα είναι ομαδικό. Κάτι το οποίο θα έχει ροή, δύναμη και εξέλιξη. Όταν μου έστειλε την πρόσκληση η Ζέτα είπα «Αυτό είναι για εμένα» και ξεκίνησα με μεγάλη χαρά. Στην πορεία ενώ δεχόμουν πολλή πληροφορία και υπήρχε αντίσταση, ήθελα να σταματήσω. Έβρισκα μια δικαιολογία για να σταματήσω και κάθε φορά μετά την συνάντηση έβρισκα πολλούς λόγους για να συνεχίσω!! Η ομάδα δεν είναι ψυχοθεραπευτική αλλά είναι εσώ-θεραπευτική. Ως ώρας έχω κατακτήσει το να λέω αυτό που σκέφτομαι και να νιώθω ασφαλής για αυτό. Να ξέρω ότι οι λέξεις που χρησιμοποιώ έχουν τις δικές τους δονήσεις, έτσι είμαι πιο προσεκτική. Να αναγνωρίζω τα συναισθήματα μου και να τα εκφράζω. Να με φροντίζω με απλά πράγματα. Να κρατώ μια υγιή ρουτίνα πρωί και βράδυ. Να αναγνωρίζω τους τοξικούς ανθρώπους και όταν κάτι με θυμώνει στον άλλον να ψάχνω το δικό μου κομμάτι. Με παρατηρώ περισσότερο πλέον και σίγουρα με αγαπώ. Τόλμησε, μπορείς;

Εξαιρετική – απόλυτα επικοινωνιακή

η Ζέτα είναι εξαιρετική, απόλυτα επικοινωνιακή και κατανοητή. Επεξηγούσε το καθετί χωρίς να αφήνει κενά, ώστε να δημιουργούνται απορίες. Ευγενέστατη και ευχάριστη. Κρατάω από το σεμινάριο την “δραστική συγχώρεση” που θεωρώ καταλυτική για την γαλήνη της ψυχής μου.

Παθιασμένη με το αντικείμενό της

Η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη, πολύ επικοινωνιακή και παθιασμένη με το αντικείμενό της. Για το λόγο αυτό το μετέδωσε με τόση επιτυχία. Το βιωματικό μέρος ήταν πολύ δυνατό! Ευχαριστώ πολύ!!

Άψογη στην προετοιμασία

η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη και είχε καταπληκτική επικοινωνία με τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Ξεκαθαρίστηκε μέσα μου τι πραγματικά είναι η συγχώρεση και θα εφαρμόζω την δραστική συγχώρεση

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Ζέτα μου,
ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου προσέφερες, εν μέσω εγκλεισμού (*μέρες του κορονοϊού διευκρίνιση δική μου) να συνεχίσουμε τις συνεδρίες που θεωρούσαμε δεδομένες ότι θα γινόντουσαν τετ-α-τετ, να τις συνεχίσουμε διαδικτυακά με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επαγγελματική σου προσέγγιση των θεμάτων.
Πολύτιμη!

Πολύ όμορφη & ξεχωριστή εμπειρία

Γλυκιά μου Ζέτα, αν και δεν έχω δει κάποια διάφορα στο θέμα που δούλεψα το αισθηματικό, έχω νιώσει όμως να είμαι στην ροή στο κομμάτι που δούλεψα με την ροή. Οπότε: “Η συνεδρία της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης με την Ζέτα ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία. Δυνατή και βαθιά διαδικασία αλλά με παιχνιδιάρικη διάθεση. Ζήτησα να είμαι στην ροη και αυτό έγινε. Ξεμπλόκαρε το πρόβλημα και άνοιξε για μένα ένα μεγαλύτερο πεδίο δράσεων.
Ευχαριστώ πολύ πολύ!
Ν.Φ. 54 ετών”…

Καμία συνεδρία δεν χάθηκε

Με τη Ζέτα κάνουμε συνεδρίες αρκετό καιρό σχεδόν εβδομαδιαίες… κι εκεί που όλα τα θεωρούσαμε αυτονόητα και δεδομένα ξυπνήσαμε μια μέρα και μας είπαν τώρα θα μείνετε σπίτι… Κανένας πανικός κανένα άγχος γιατί πολύ απλά οι συνεδρίες συνεχίστηκαν διαδικτυακά με βιντεοκλησεις!!!
Ζετάκι σε ευχαριστώ για αυτή τη δυνατότητα κι όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά και κανονικά καμία συνεδρία δεν χάθηκε!

Έχεις χάρισμα τα δύσκολα να τα κάνεις εύκολα

Ζέτα μου θέλω να σε συγχαρώ! Είσαι καταπληκτική!!!

Και καταλαβαίνω γιατί σου πάνε όλα τέλεια στη ζωή σου!

Γιατί έχεις ενθουσιασμό, αγάπη, συνέπεια, πειθαρχία και επειδή το αγαπάς το κάνεις με μεγάλη ευχαρίστηση και με ευκολία, παρόλο που όπως είπες κρύβεται πολλή δουλειά από πίσω αλλά είναι και δικό σου χάρισμα τα δύσκολα να τα κάνεις εύκολα!!

Και έτσι γίνεται πολύ ευχάριστη και είσαι άκρως μεταδοτική καταφέρνοντας να βγάλεις και πολλή ύλη και να είσαι πάντα εντός πλαισίου και να χαμογελάς!

Να ξέρεις ότι δεν τα παρουσιάζω πιο μεγάλα απ’ ότι είναι! Έτσι είσαι και είναι πολύ όμορφο, ευχάριστο και μεταδοτικό ιδίως το χαμόγελο και έπειτα ανοίγει η καρδιά για να υποδεχθεί τη γνώση!! Υπάρχει καλύτερος τρόπος;;;

Συνέχισε το ταξίδι…

Με την συνεδρία με βοηθάς να σταματήσω τις παλιές κακές πεποιθήσεις (είναι και πολλές οι άτιμες)… βήμα βήμα…
έχω κάποια κατάλοιπα φόβου που με αναστατώνουν …και όμως η συνεδρία σου ήταν μάθημα. Σαν να μου έλεγες πίστεψε στο όνειρό σου και προχώρα!!! Συνέχισε το ταξίδι!!!
Γιώργο, φύγε από την παγίδα του φταίνε οι άλλοι, οι συνθήκες, τα γεγονότα και ανάλαβε την ευθύνη και τότε θα δεις την “ομορφιά” σου και εδώ είμαι να επισκευάσω τις “αβαρίες από τα ναυάγιά σου” και συνέχισε το ταξίδι σου!
Μπες στην δράση και αντιμετώπισε τους φόβους σου!!!
Κάνε την ζωή σου ένα υπέροχο έργο τέχνης!!!
Ζήσε την ζωή που σου αξίζει!!!
Βγες έξω και απόλαυσε την ζωή… σε περιμένει…

Υ.Γ. Ζέτα μένω μόνος και παρ’ όλα αυτά είχα θυμό… Σκεφτόμουν τι μου έχουν κάνει οι άλλοι και θύμωνα… Έκανα στο “μυαλό” μου ” ταινία ” ότι τους χτυπούσα και έπαιρνα την εκδίκησή μου…. Από την πρώτη μας συνεδρία από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα δεν έχω θυμώσει καθόλου… Ούτε έχω “δημιουργήσει”  ταινία στο μυαλό μου.. και σου είμαι ευγνώμων για αυτό… δεν είναι εύκολο και ξέρω ότι θέλω “δουλειά” και να “διανύσω” δρόμο αλλά ύστερα από την πρώτη μας συνεδρία νιώθω δυνατότερος…

η Ζέτα δημιούργησε μια υπέροχη ομάδα

Με το ζεστό και δοτικό της τρόπο η Ζέτα, δημιούργησε μια υπέροχη ομάδα! Μεταφέρει γνώση που εφαρμόζεται με ευκολία, βοηθώντας να πετύχουμε αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή μας!

Χαίρομαι και απολαμβάνω τις συναντήσεις μας!

Ζετάκι μου, σ’ευχαριστώ!!!

💖🙇

Βλέπω συνειδητά μεγάλες αλλαγές

Διανύοντας τον δεύτερο μήνα από τις συναντήσεις μας στην ομάδα Γνώση-Δράση-Αλλαγή, βλέπω συνειδητά πλέον μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, στα συναισθήματά μου, στις επιλογές μου και στην δράση μου. Γνωρίζοντας ότι η γνώση σε απελευθερώνει συνεχίζω δυναμικά την παρακολούθηση των σεμιναρίων που θα γεμίσει την ζωή μου με θαύματα. Ευχαριστώ από καρδιάς την αξιολάτρευτη Ζέτα την δασκάλα μας, καθώς και όλη την καταπληκτική ομάδα μας που επιλέξαμε μέσα από αυτά τα μαθήματα να φέρουμε την αλλαγή στην ζωή μας και να την μεταμορφώσουμε σε ένα καθημερινό θαύμα. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ! Με αγάπη Έλενα, Σύρος

Η Ζέτα είναι μια καταπληκτική θεραπεύτρια

Τι να πρωτοπώ για Τους υπέροχους συνοδοιπόρους που έχω στην ομάδα και προπαντώς για την Ζετα και την δουλειά που κάνει. Σεμινάρια αυτογνωσίας τα οποία με εξελίσσουν ραγδαία. Υλικό για τροφή όπου καταλήγω κάθε φορά να γεμίζω σελίδες από σημειώσεις . Δεν ήμουνα άνθρωπος της ομαδικής θεραπείας ήθελα να δουλεύω πάντα ως μονάδα πάνω στον εαυτό μου. Ένιωθα περισσότερη ασφάλεια θεωρούσα πως η προσωπική θεραπεία με αντιπροσωπεύει. Έκανα όμως το βήμα να ακούσω την συμβουλή της Ζέτας και να μπω στην ομάδα της Γνώσης , δράσης και Αλλαγής και μου κατέρριψε ό,τι ενδοιασμό είχα στο παρελθόν.Η Ζέτα είναι μια καταπληκτική θεραπεύτρια η οποία με εκπλήσσει κάθε φορά που θα κάνω δουλεία μαζί της ομαδικά η προσωπικά για την αγάπη την επιμονή και την υπέροχη γνώση και βοήθεια που προσφέρει . Τα σεμινάρια μαζί της είναι μια εμπειρία που πιστεύω πως οποίος είναι τυχερός να μπορέσει να τα παρακολουθήσει θα κάνει ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό του.

Δομινίκη Κωνσταντινίδη

Πολύ δοτικός άνθρωπος

η Ζέτα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, με καλή ροή επικοινωνίας, λεκτική και μη.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Η Ζέτα ήρθε στη ζωή μου την εποχή που κυριαρχούσε μέσα μου άγχος, εκνευρισμός, έντονος συναισθηματισμός. Έτσι, ξεκίνησε αυτό το ταξίδι του ψαξίματος, της γνωριμίας του εαυτού μου, της αποβολής δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος, μέσα από μια δημιουργική διαδικασία. Και καθώς όλο αυτό εξελισσόταν ήρθε και η ανασύλληψη. Μια διαδικασία κατά την οποία ξαναγεννιέσαι χωρίς σκάλωμα τα, μπλοκάρισμα τα, βάρη που κουβαλάμε από την στιγμή της σύλληψης μας. Μην σας τρομάζει η λέξη ανασύλληψη ΔΕΝ σημαίνει ότι σταματάμε να αγαπάμε τους γονείς μας αλλά βάζουμε σε άλλη βάση την αγάπη αυτή, πιο υγιή!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ελ. Ζ. , 42 χρ. γυναίκα

Εξαιρετική προετοιμασία

η Ζέτα έκανε εξαιρετική προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή.  Κράτησε το χρόνο χωρίς να προκαλεί άγχος. Με έχει συγκλονίσει η έννοια της σύνδεσης με την ανώτερη πηγή μέσω της πίστης της ύπαρξής της και είναι κάτι που θα εφαρμόσω άμεσα στη ζωή μου