zeta_testimonials

Κάποιοι από εκείνους που έκαναν συνεδρίες μαζί μου θέλησαν να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας. Τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη & την τιμή που μου έκαναν να ταξιδέψουμε μαζί!

Με αγάπη
Ζέτα

Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική

Ασχολούμαι με τις Εναλλακτικές Θεραπείες από το 2007.
Έχω γνωρίσει αρκετές μεθόδους και εισηγητές, έχω λύσει αρκετά θέματα και υπάρχουν και αρκετά ακόμα στη σειρά και περιμένουν 😊
Μαζί με τις λύσεις, είχε έρθει και η εμπειρία να ξεγλιστράω εύκολα από ότι με ζόριζε περισσότερο από όσο θα ήθελα.
Μέχρι που γνώρισα την Ζέτα και την Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση (γιατί πάντα μέθοδος και εισηγητής πάνε πακέτο στην επιτυχία ή όχι της εκάστοτε θεραπείας).
Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική στην εύρεση του αρχικού αιτίου και την ριζική επίλυσή του.
Και η Ζέτα, πάντα με το χαμόγελο, μου έκλεινε όλες τις εξόδους διαφυγής, μέχρι να βρούμε και να λύσουμε το αίτιο 😊
Οπότε, από μια δοκιμαστική συνεδρία Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης τον Απρίλιο 2020, φθάσαμε αισίως τον Ιούλιο 2020 να έχουμε ολοκληρώσει 3 συνεδρίες RPT1 και ένα κύκλο Ανασύλληψης RPT 2 (5 συνεδρίες).
Από τα κύρια απτά αποτελέσματα, είναι η έντονη δημιουργικότητα και δίψα για ζωή που έχω κάθε πρωί, η ελαχιστοποίηση των βουλιμικών τάσεων που είχα εδώ και 15 χρόνια και η πολύ πιο γρήγορη λήψη αποφάσεων σε ξαφνικές καταστάσεις.
Ζέτα, με την πρεσβυωπία, μπορούμε να κάνουμε κάτι ;
Νίκος Αυγερινός,
Ιδρυτής της Όμορφης Ζωής

Άψογη στην προετοιμασία

η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη και είχε καταπληκτική επικοινωνία με τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Ξεκαθαρίστηκε μέσα μου τι πραγματικά είναι η συγχώρεση και θα εφαρμόζω την δραστική συγχώρεση

ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου

Ζέτα μου είχες πει:
«Γιώργο σου έχω δυο νέα να σου πω ..ένα καλό και ένα άσχημο… Το καλό νέο είναι ότι ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου… Το άσχημο νέο είναι ότι μερικές φορές το ξεχνάς…» Σου είμαι ευγνώμων που μου υπενθυμίζεις σε κάθε συνεδρία ότι είμαι ο καπετάνιος της ζωής μου! Πέρα από τις αρνητικές πεποιθήσεις που με βοηθάς να σπάσω ….μου έχεις πει και το εξής…
«Από αυτές τις συνεδρίες που έχουμε κάνει μου έδωσες καλοσύνη στήριξη κατανόηση (και όταν με αποκαλείς καλό μου ακούγεται πολύ όμορφα)»

Εξαιρετική – απόλυτα επικοινωνιακή

η Ζέτα είναι εξαιρετική, απόλυτα επικοινωνιακή και κατανοητή. Επεξηγούσε το καθετί χωρίς να αφήνει κενά, ώστε να δημιουργούνται απορίες. Ευγενέστατη και ευχάριστη. Κρατάω από το σεμινάριο την “δραστική συγχώρεση” που θεωρώ καταλυτική για την γαλήνη της ψυχής μου.

Πολύ δοτικός άνθρωπος

η Ζέτα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, με καλή ροή επικοινωνίας, λεκτική και μη.

Η εμπειρία της ανασύλληψης με βοήθησε να αντιμετωπίσω την κλειστοφοβία

Αγαπημένη μου Ζέτα θέλω να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τόσο δυνατή εμπειρία της ανασύλληψης που βίωσα μαζί σου πριν λίγες μέρες!
Στη μέση περίπου της διαδικασίας, βγήκε η έντονη κλειστοφοβία που έχω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου όταν άνοιξα τα μάτια μου.. Είχε τόση ηρεμία και γαλήνη.. Και τα λόγια σου είχαν τόση σιγουριά για το αποτέλεσμα!
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, και αφού έκανα ότι μου είπες βάσει της τεχνικής που χρησιμοποιείς, κάτι είχε φωτίσει μέσα μου! Ένιωθα ότι όλα είχαν αλλάξει! Είχε φύγει το σκοτάδι, το βάρος και το «πλάκωμα» που ένιωθα να με πνίγει όταν σκεφτόμουν ένα περιορισμένο χώρο!
Συμπτωματικά λίγες μέρες μετά, είχα ραντεβού για μαγνητική τομογραφία. Έπρεπε να την είχα κάνει πριν ένα χρόνο και καθυστερούσα εξαιτίας της κλειστοφοβίας. Παλιά όταν έμπαινα μέσα στον τομογράφο, ένιωθα ότι μπαίνω μέσα σε ένα στενό, σκοτεινό, σχεδόν μαύρο τούνελ χωρίς αέρα που δεν χωράω να μπω και να βγω και που κάποιος με κρατάει ακινητοποιημένη εκεί. Για πρώτη φορά πήγα μόνη μου. Χωρίς κάποιο «χάπι». Είχα μαζί μου μόνο το Φως που ένιωθα μέσα μου και είχε πάρει τη θέση της φοβίας. Όταν μπήκα στον τομογράφο το «τούνελ» είχε αλλάξει μορφή. Είχα κλειστά τα μάτια μου και το φανταζόμουν τεράστιο, φαρδύ, ευρύχωρο, να κινούμαι μέσα σ’ αυτό και να κάνω ότι θέλω! Ήταν τόση μεγάλη η σιγουριά και η ασφάλεια που ένιωθα που σαν μικρό παιδί άρχισα να κρυφοκοιτάζω ανοίγοντας σιγά σιγά το ένα μου μάτι..
Τελικά κατέληξα να ανοίξω και τα δυο μάτια και να μην χορταίνω να βλέπω το εσωτερικό του μηχανήματος! Αυτό που πριν φοβόμουν, τώρα το κοίταζα γεμάτη χαρά! Η παλιά απειλή τώρα είχε γίνει αγκαλιά για μένα! Τα είχα καταφέρει! Όχι απλά να κάνω την εξέταση αλλά να την κάνω νιώθοντας ευεξία, ευχαρίστηση, σιγουριά, δύναμη και ασφάλεια!
Σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ γι αυτό το πολύτιμο δώρο!!

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό.
Τόσο από τις ατομικές συνεδρίες RPT όσο και από το σεμινάριο που παρακολούθησα μαζί της «Δραστική Επίτευξη Στόχων μέσα από την Δραστική Συγχώρεση», πήρα σημαντικά εργαλεία για το παρόν αλλά και για το μέλλον.
Εξαιρετική θεραπεύτρια, θαύμασια ομιλίτρια που με την θεατρική της αφήγηση και την ζεστή και ήρεμη χροιά της, γίνεται άμεση και κατανοητή στους θεραπευόμενους/συνομιλητές, νιώθωντας οι ίδιοι αγάπη, ενδιαφέρον κι εμπιστοσύνη. Μια θεραπεύτρια που εμπνέει αισιοδοξία και φως για την ζωή και με τα εφόδια που απλόχερα προσφέρει μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο σκέψης και κατά συνέπεια την ζωή του καθενός μας. Στην δική μου σκέψη και ζωή έχω δει αλλαγές, φυσικά ευχάριστες, ήδη!
Σ’ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι που συνοδοιπορευτήκαμε και για εκείνα τα ταξίδια που επόνται…!
Ευτυχής κι ευγνώμων!
Εγγλέζου Φαίη

Εγγλέζου Φαίη

Εκπληρώθηκαν όνειρα χρόνων

Συμμετέχοντας στο Σατόρι!
Από την πρώτη φορά παρατήρησα ότι εκπληρώθηκαν 2 όνειρα χρόνων. Το 1ο να πάω Μαρόκο και το 2ο να κάνω ραδιόφωνο!!!!  Και μάλιστα πριν κλείσει το 3μηνο που είχα γράψει τους στόχους!!!
Εεε για τα υπόλοιπα βλέπουμε…

Καμία συνεδρία δεν χάθηκε

Με τη Ζέτα κάνουμε συνεδρίες αρκετό καιρό σχεδόν εβδομαδιαίες… κι εκεί που όλα τα θεωρούσαμε αυτονόητα και δεδομένα ξυπνήσαμε μια μέρα και μας είπαν τώρα θα μείνετε σπίτι… Κανένας πανικός κανένα άγχος γιατί πολύ απλά οι συνεδρίες συνεχίστηκαν διαδικτυακά με βιντεοκλησεις!!!
Ζετάκι σε ευχαριστώ για αυτή τη δυνατότητα κι όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά και κανονικά καμία συνεδρία δεν χάθηκε!

Άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα

Η θεραπεία άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα! Η Ζέτα είναι απαράμιλλη στην προσέγγιση των θεμάτων που μπορεί να απασχολούν κάποιον. Με μοναδική ευαισθησία και ενσυναίσθηση καθώς και με μεγάλη αγάπη οδηγεί σε υπέροχα αποτελέσματα και αύξηση της συνειδητότητας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης. Διαθέτει βαθιά γνώση του αντικειμένου και μοναδική οξύνοια. Όπως έγραψε ο Ρούντολφ Στάινερ νιώθουμε ακριβώς τα συναισθήματα που ένιωθαν οι πρόγονοί μας. Πολύ συχνά μπορεί να κατακλυζόμαστε από συναισθήματα που δε μας αντιπροσωπεύουν και μας προκαλούν σύγχυση. Στη διαδικασία ξεκαθαρίσματος αυτών η θεραπεία άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης είναι η θεραπεία εκλογής και η Ζέτα πολύτιμη αρωγός σε μια ζωή με μεγαλύτερη συνειδητότητα και καθαρότητα. Την ευγνωμονώ για τη φωτεινή της καθοδήγηση!
Ηλιοστάλακτη Κόντου
Γενικός ιατρός – Ομοιοπαθητικός

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Ζέτα μου,
ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου προσέφερες, εν μέσω εγκλεισμού (*μέρες του κορονοϊού διευκρίνιση δική μου) να συνεχίσουμε τις συνεδρίες που θεωρούσαμε δεδομένες ότι θα γινόντουσαν τετ-α-τετ, να τις συνεχίσουμε διαδικτυακά με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επαγγελματική σου προσέγγιση των θεμάτων.
Πολύτιμη!

Ευχαριστώ που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια αυτοβελτίωσης!

Ζέτα μου,
Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια “αυτοβελτίωσης” που δεν ήξερα κι ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν.
Όταν μου μίλησες για την ανασύλληψη, μου φάνηκε ασυνήθιστο κι ενδιαφέρον γι αυτό κι αποφάσισα να το κάνουμε.
Στην αρχή, βιώνοντας έντονα τη διαδικασία κατάλαβα ότι τελικά θα με βοηθήσει.
Καθώς προχωρούσαμε στα διάφορα “θέματά μου” ένιωθα ότι ξαλάφρωνα από περιττό πόνο, φόβο, θυμό κι ότι είχα μέσα μου για χρόνια και δεν τα χρειαζόμουνα.
Έμαθα να παρατηρώ τους ανθρώπους και να αναγνωρίζω στον καθένα από αυτούς που λειτουργεί σαν καθρέφτης μου τις δικές μου αδυναμίες κ να τις αντιμετωπίζω.
Είμαι σίγουρη ότι, έχει αλλάξει η ζωή μου, η θεώρησή μου, μπορώ να σκέφτομαι “διαφορετικά κ ωφέλιμα”.
Δεν θα ξεχάσω με πόση υπομονή κι ενθάρρυνση με καθοδηγούσες σε κάθε συνεδρία.
Σου είμαι ευγνώμων και σ’ ευχαριστώ από καρδιάς!!
(Α.Κ. 56 ετών – γυναίκα)
Με όλη μου την αγάπη, ευχές για επιτυχία στις επιλογές σου!!!

Εξαιρετική προετοιμασία

η Ζέτα έκανε εξαιρετική προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή.  Κράτησε το χρόνο χωρίς να προκαλεί άγχος. Με έχει συγκλονίσει η έννοια της σύνδεσης με την ανώτερη πηγή μέσω της πίστης της ύπαρξής της και είναι κάτι που θα εφαρμόσω άμεσα στη ζωή μου

Πολύ όμορφη & ξεχωριστή εμπειρία

Γλυκιά μου Ζέτα, αν και δεν έχω δει κάποια διάφορα στο θέμα που δούλεψα το αισθηματικό, έχω νιώσει όμως να είμαι στην ροή στο κομμάτι που δούλεψα με την ροή. Οπότε: “Η συνεδρία της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης με την Ζέτα ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία. Δυνατή και βαθιά διαδικασία αλλά με παιχνιδιάρικη διάθεση. Ζήτησα να είμαι στην ροη και αυτό έγινε. Ξεμπλόκαρε το πρόβλημα και άνοιξε για μένα ένα μεγαλύτερο πεδίο δράσεων.
Ευχαριστώ πολύ πολύ!
Ν.Φ. 54 ετών”…

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Γεια σας το όνομα μου είναι Βάσω.
Η αναδρομή στο παρελθόν μας λύνει αρκετές απορίες και μας κάνει πιο δυνατούς. Είναι μια μέθοδος κάθαρσης και ταυτόχρονα συναισθηματικής ενδυνάμωσης.
Αξίζει να την δοκιμάσετε!

Παθιασμένη με το αντικείμενό της

Η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη, πολύ επικοινωνιακή και παθιασμένη με το αντικείμενό της. Για το λόγο αυτό το μετέδωσε με τόση επιτυχία. Το βιωματικό μέρος ήταν πολύ δυνατό! Ευχαριστώ πολύ!!

Συνέχισε το ταξίδι…

Με την συνεδρία με βοηθάς να σταματήσω τις παλιές κακές πεποιθήσεις (είναι και πολλές οι άτιμες)… βήμα βήμα…
έχω κάποια κατάλοιπα φόβου που με αναστατώνουν …και όμως η συνεδρία σου ήταν μάθημα. Σαν να μου έλεγες πίστεψε στο όνειρό σου και προχώρα!!! Συνέχισε το ταξίδι!!!
Γιώργο, φύγε από την παγίδα του φταίνε οι άλλοι, οι συνθήκες, τα γεγονότα και ανάλαβε την ευθύνη και τότε θα δεις την “ομορφιά” σου και εδώ είμαι να επισκευάσω τις “αβαρίες από τα ναυάγιά σου” και συνέχισε το ταξίδι σου!
Μπες στην δράση και αντιμετώπισε τους φόβους σου!!!
Κάνε την ζωή σου ένα υπέροχο έργο τέχνης!!!
Ζήσε την ζωή που σου αξίζει!!!
Βγες έξω και απόλαυσε την ζωή… σε περιμένει…

Υ.Γ. Ζέτα μένω μόνος και παρ’ όλα αυτά είχα θυμό… Σκεφτόμουν τι μου έχουν κάνει οι άλλοι και θύμωνα… Έκανα στο “μυαλό” μου ” ταινία ” ότι τους χτυπούσα και έπαιρνα την εκδίκησή μου…. Από την πρώτη μας συνεδρία από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα δεν έχω θυμώσει καθόλου… Ούτε έχω “δημιουργήσει”  ταινία στο μυαλό μου.. και σου είμαι ευγνώμων για αυτό… δεν είναι εύκολο και ξέρω ότι θέλω “δουλειά” και να “διανύσω” δρόμο αλλά ύστερα από την πρώτη μας συνεδρία νιώθω δυνατότερος…

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Η Ζέτα ήρθε στη ζωή μου την εποχή που κυριαρχούσε μέσα μου άγχος, εκνευρισμός, έντονος συναισθηματισμός. Έτσι, ξεκίνησε αυτό το ταξίδι του ψαξίματος, της γνωριμίας του εαυτού μου, της αποβολής δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος, μέσα από μια δημιουργική διαδικασία. Και καθώς όλο αυτό εξελισσόταν ήρθε και η ανασύλληψη. Μια διαδικασία κατά την οποία ξαναγεννιέσαι χωρίς σκάλωμα τα, μπλοκάρισμα τα, βάρη που κουβαλάμε από την στιγμή της σύλληψης μας. Μην σας τρομάζει η λέξη ανασύλληψη ΔΕΝ σημαίνει ότι σταματάμε να αγαπάμε τους γονείς μας αλλά βάζουμε σε άλλη βάση την αγάπη αυτή, πιο υγιή!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ελ. Ζ. , 42 χρ. γυναίκα