zeta_testimonials

Κάποιοι από εκείνους που έκαναν συνεδρίες μαζί μου θέλησαν να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας. Τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη & την τιμή που μου έκαναν να ταξιδέψουμε μαζί!

Με αγάπη
Ζέτα

Η Ζέτα είναι μια καταπληκτική θεραπεύτρια

Τι να πρωτοπώ για Τους υπέροχους συνοδοιπόρους που έχω στην ομάδα και προπαντώς για την Ζετα και την δουλειά που κάνει. Σεμινάρια αυτογνωσίας τα οποία με εξελίσσουν ραγδαία. Υλικό για τροφή όπου καταλήγω κάθε φορά να γεμίζω σελίδες από σημειώσεις . Δεν ήμουνα άνθρωπος της ομαδικής θεραπείας ήθελα να δουλεύω πάντα ως μονάδα πάνω στον εαυτό μου. Ένιωθα περισσότερη ασφάλεια θεωρούσα πως η προσωπική θεραπεία με αντιπροσωπεύει. Έκανα όμως το βήμα να ακούσω την συμβουλή της Ζέτας και να μπω στην ομάδα της Γνώσης , δράσης και Αλλαγής και μου κατέρριψε ό,τι ενδοιασμό είχα στο παρελθόν.Η Ζέτα είναι μια καταπληκτική θεραπεύτρια η οποία με εκπλήσσει κάθε φορά που θα κάνω δουλεία μαζί της ομαδικά η προσωπικά για την αγάπη την επιμονή και την υπέροχη γνώση και βοήθεια που προσφέρει . Τα σεμινάρια μαζί της είναι μια εμπειρία που πιστεύω πως οποίος είναι τυχερός να μπορέσει να τα παρακολουθήσει θα κάνει ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό του.

Δομινίκη Κωνσταντινίδη

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι Ιερή Γνώση…

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια μέθοδος αυτογνωσίας βασισμένη στην γνώση της λειτουργίας των Αρχετύπων. Απευθύνεται σε ένα ευρύ και ετερόκλητο κοινό, που κινείται στο χώρο της πνευματικής αναζήτησης. Κατά τη γνώμη μου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τόσο αυτών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο πνευματικό μονοπάτι όσο και εκείνων των ανθρώπων που έχουν εντρυφήσει στην μεταφυσική και στην αυτογνωσία. Η Γεωμετρία της Ψυχής έχει δημιουργηθεί για να σου αποκαλύψει τα «τυφλά σου σημεία», όσα σου διέφυγαν παρότι προσπάθησες ειλικρινά να γνωρίσεις τον εαυτό σου.

Προτείνω ανεπιφύλακτα τη Γεωμετρία της Ψυχής σε όσους έχουν το κουράγιο να παραδεχτούν ότι, παρόλη τη δουλειά που έκαναν με τον εαυτό τους, δεν έχουν όλες τις απαντήσεις και δεν τα κατάφεραν να καταλάβουν τι πάει λάθος στη ζωή τους. Γιατί είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αυτογνωσίας και πνευματικής καθοδήγησης, εφόσον βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου που είναι αποφασισμένος να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του.

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια Ιερή Γνώση κατά τη γνώμη μου.

Όποιος την αντιμετωπίσει με σεβασμό και τη μελετήσει θα ωφεληθεί ανάλογα, γιατί καμιά γνώση, πόσο μάλλον μια Ιερή Γνώση, δε χαρίζεται, οφείλεις να διαθέσεις χρόνο και κόπο για να σου αποκαλυφθεί.

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια Ιερή Γνώση που όταν την κατέχεις μπορείς να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους. Δε νομίζω ότι είναι συνετό να την ευτελίζουμε με τον τρόπο που στις μέρες μας έχει ευτελιστεί η αστρολογία και η αριθμολογία. Σε προσωπικό επίπεδο προτιμώ να την κρατήσω σαν ένα δώρο από τα Ανώτερα Πεδία, που μου υποδεικνύει αρχικά τα δικά μου λάθη, τις αστοχίες μου. Και κερδίζω χρόνο διορθώνοντας άμεσα όσα από τα λάθη μου πλέον μπορώ να αποδεχτώ. Το μήνυμα της είναι πως ποτέ δεν είναι αργά και «μπορούμε» οποιαδήποτε στιγμή να διορθώσουμε όσα δεν λειτουργούν στη ζωή μας.

Η Ζέτα είναι αυτή που έφερε την Γεωμετρία της Ψυχής στην Ελλάδα από την Ρωσία. Οι μαθητές της την λατρεύουν, για την εξαιρετική της μεταδοτικότητα, για την ικανότητα να απλοποιήσει και να οργανώσει ένα σεβαστό όγκο ύλης και –υποθέτω- γιατί είναι μια εξαιρετική Σύμβουλος Ζωής.

Όσοι είχαμε την τύχη να εκπαιδευτούμε από την Ζέτα, ο καθένας με τον τρόπο του, αντιλαμβανόμαστε ότι συναντήσαμε μια εξαιρετικά προσιτή πνευματικότητα, μια Ψυχή που τα κατάφερε να εκπληρώσει το σκοπό αυτής της ζωής της, υποδειγματικά. Ζέτα, σε σέβομαι απεριόριστα και νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη γιατί μου δείχνεις πως μπορεί να είναι η ζωή μας όταν περπατάμε πάνω στον Δρόμο. Και στο υλικό πεδίο, που πάντα υπάρχει η πιθανότητα του λάθους και της πλάνης, δεν είναι παίξε γέλασε αυτό που κατάφερες. Υλοποιείς Ατόφια Γνώση.

Με σεβασμό και αποδοχή

Τόνια Τσουβελέκα
Οικογενειακή Σύμβουλος & Υπνοθεραπεύτρια

Είναι ένα σπουδαίο πρόγραμμα

Ζέτα μου, έχω ολοκληρώσει τη συγχώρεση του πατέρα μου και νιώθω “πολύ πιο ανάλαφρη” ευγνώμων που μπόρεσα να το κάνω χάρις σε σένα!! Είναι σπουδαίο πρόγραμμα, μπράβο σου που το έφερες στην Ελλάδα και το γνωρίζει ο κόσμος!!!! Θα αφήσω να περάσουν 21 μέρες να ηρεμήσω κ να συνεχίσω με τη μαμά μου μόνο για λόγους ισορροπίας όπως είπες.!! Ήσουνα εξαιρετική στα καθημερινά βίντεο, ενθάρρυνες τον ενδιαφερόμενο με ήρεμο, γλυκό και κατανοητό τρόπο ώστε να μην αγχωθεί πως θα τα κάνει… Τώρα που κατάλαβα το “σκοπό” της συγχώρεσης, με παρατηρώ κάθε μέρα τι συναισθήματα αναδύονται από όλο αυτό, τις δοκιμασίες που μου έρχονται….και πάνω απ’όλα προσέχω όπως είπες το ρόλο του θύματος…. Αυτό θέλω να το δουλέψω μέσα μου συνειδητά…σιγά σιγά… Σ’ευχαριστω απο καρδιας για την πολύτιμη βοήθειά σου!!!

Η εμπειρία της ανασύλληψης με βοήθησε να αντιμετωπίσω την κλειστοφοβία

Αγαπημένη μου Ζέτα θέλω να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τόσο δυνατή εμπειρία της ανασύλληψης που βίωσα μαζί σου πριν λίγες μέρες!
Στη μέση περίπου της διαδικασίας, βγήκε η έντονη κλειστοφοβία που έχω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου όταν άνοιξα τα μάτια μου.. Είχε τόση ηρεμία και γαλήνη.. Και τα λόγια σου είχαν τόση σιγουριά για το αποτέλεσμα!
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, και αφού έκανα ότι μου είπες βάσει της τεχνικής που χρησιμοποιείς, κάτι είχε φωτίσει μέσα μου! Ένιωθα ότι όλα είχαν αλλάξει! Είχε φύγει το σκοτάδι, το βάρος και το «πλάκωμα» που ένιωθα να με πνίγει όταν σκεφτόμουν ένα περιορισμένο χώρο!
Συμπτωματικά λίγες μέρες μετά, είχα ραντεβού για μαγνητική τομογραφία. Έπρεπε να την είχα κάνει πριν ένα χρόνο και καθυστερούσα εξαιτίας της κλειστοφοβίας. Παλιά όταν έμπαινα μέσα στον τομογράφο, ένιωθα ότι μπαίνω μέσα σε ένα στενό, σκοτεινό, σχεδόν μαύρο τούνελ χωρίς αέρα που δεν χωράω να μπω και να βγω και που κάποιος με κρατάει ακινητοποιημένη εκεί. Για πρώτη φορά πήγα μόνη μου. Χωρίς κάποιο «χάπι». Είχα μαζί μου μόνο το Φως που ένιωθα μέσα μου και είχε πάρει τη θέση της φοβίας. Όταν μπήκα στον τομογράφο το «τούνελ» είχε αλλάξει μορφή. Είχα κλειστά τα μάτια μου και το φανταζόμουν τεράστιο, φαρδύ, ευρύχωρο, να κινούμαι μέσα σ’ αυτό και να κάνω ότι θέλω! Ήταν τόση μεγάλη η σιγουριά και η ασφάλεια που ένιωθα που σαν μικρό παιδί άρχισα να κρυφοκοιτάζω ανοίγοντας σιγά σιγά το ένα μου μάτι..
Τελικά κατέληξα να ανοίξω και τα δυο μάτια και να μην χορταίνω να βλέπω το εσωτερικό του μηχανήματος! Αυτό που πριν φοβόμουν, τώρα το κοίταζα γεμάτη χαρά! Η παλιά απειλή τώρα είχε γίνει αγκαλιά για μένα! Τα είχα καταφέρει! Όχι απλά να κάνω την εξέταση αλλά να την κάνω νιώθοντας ευεξία, ευχαρίστηση, σιγουριά, δύναμη και ασφάλεια!
Σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ γι αυτό το πολύτιμο δώρο!!

Καταπληκτική Εκπαιδεύτρια

Σαν εκπαιδεύτρια ήσουνα Καταπληκτική.

Όπως πάντα  η μετάδοση της γνώση έγινε με  εύκολο τρόπο και με πολύ αγάπη.

όλα αυτά που μάθαμε είναι καταπληκτικά,

Εγω προσωπικά εχω πολύ ενθουσιασμό.

Ευχαριστώ πολύ και θέλω όπως δήλωσα να το μεταδώσω και εγώ αυτή τη γνώση σε άλλους ανθρώπους.

Σε ευχαριστούμε πολύ!

Μερίτα Τσάκε

Η Ζέτα βρέθηκε στην ζωή μου την κατάλληλη περίοδο

Η Ζέτα βρέθηκε στην ζωή μου την κατάλληλη περίοδο. Έψαχνα να θεραπεύσω τα τραύματα μου εστιάζοντας στην αιτία και με την RPT(Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση)βρήκα την δική μου θεραπεία! Στην πορεία ήρθε και η ομάδα μας, που για μένα είναι ακριβώς αυτό που λέει και ο τίτλος:Γνώση, Δράση, Αλλαγή!! Θαυμάζω την Ζέτα, τον ζήλο της για το έργο που πράττει! Οι πληροφορίες πολλές ,πάντα χρήσιμες και πολύ σημαντικές για την εξέλιξη μου!Αγαπώ αυτήν την ομάδα ! Αγαπώ όλα τα μέλη της γιατί συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον! Απ’όλες τις μέρες της εβδομάδας,η Τέταρτη είναι πλέον για μένα η αγαπημένη μου!Ευγνώμων 🙏❤️ για την Ζέτα και την ομάδα που είστε στην ζωή μου!

 

Συνέχισε το ταξίδι…

Με την συνεδρία με βοηθάς να σταματήσω τις παλιές κακές πεποιθήσεις (είναι και πολλές οι άτιμες)… βήμα βήμα…
έχω κάποια κατάλοιπα φόβου που με αναστατώνουν …και όμως η συνεδρία σου ήταν μάθημα. Σαν να μου έλεγες πίστεψε στο όνειρό σου και προχώρα!!! Συνέχισε το ταξίδι!!!
Γιώργο, φύγε από την παγίδα του φταίνε οι άλλοι, οι συνθήκες, τα γεγονότα και ανάλαβε την ευθύνη και τότε θα δεις την “ομορφιά” σου και εδώ είμαι να επισκευάσω τις “αβαρίες από τα ναυάγιά σου” και συνέχισε το ταξίδι σου!
Μπες στην δράση και αντιμετώπισε τους φόβους σου!!!
Κάνε την ζωή σου ένα υπέροχο έργο τέχνης!!!
Ζήσε την ζωή που σου αξίζει!!!
Βγες έξω και απόλαυσε την ζωή… σε περιμένει…

Υ.Γ. Ζέτα μένω μόνος και παρ’ όλα αυτά είχα θυμό… Σκεφτόμουν τι μου έχουν κάνει οι άλλοι και θύμωνα… Έκανα στο “μυαλό” μου ” ταινία ” ότι τους χτυπούσα και έπαιρνα την εκδίκησή μου…. Από την πρώτη μας συνεδρία από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα δεν έχω θυμώσει καθόλου… Ούτε έχω “δημιουργήσει”  ταινία στο μυαλό μου.. και σου είμαι ευγνώμων για αυτό… δεν είναι εύκολο και ξέρω ότι θέλω “δουλειά” και να “διανύσω” δρόμο αλλά ύστερα από την πρώτη μας συνεδρία νιώθω δυνατότερος…

Εξαιρετική – απόλυτα επικοινωνιακή

η Ζέτα είναι εξαιρετική, απόλυτα επικοινωνιακή και κατανοητή. Επεξηγούσε το καθετί χωρίς να αφήνει κενά, ώστε να δημιουργούνται απορίες. Ευγενέστατη και ευχάριστη. Κρατάω από το σεμινάριο την “δραστική συγχώρεση” που θεωρώ καταλυτική για την γαλήνη της ψυχής μου.

Γλυκιά μου Ζέτα

Γλυκιά μου Ζέτα

Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που συμμετέχω στην εβδομαδιαία ομάδα αυτογνωσίας. Έχω ασχοληθεί ξανά με την αυτογνωσία όμως αυτά που μαθαίνω από σένα τα ακούω για πρώτη φορά. Η δική σου προσέγγιση είναι διαφορετική και με τα παραδείγματα που μας δίνεις με βοηθάς να κατανοώ ευκολότερα αυτά που μας εξηγείς.

Από την αρχή των συναντήσεων έχω μάθει πολλά πράγματα για μένα πρώτα από όλα, έχω αρχίσει να ακούω και να κατανοώ τον εαυτό μου, τις σκέψεις μου, το σώμα μου, τις συμπεριφορές μου, τις λέξεις μου. Αυτό με βοηθάει να καταλαβαίνω και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μου και γιατί συμπεριφέρονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Οι γνώσεις που μου προσφέρεις είναι πολλές και ξεπερνούν τα όρια του θέματος που ασχολούμαστε.  Με βοηθάς να κοιτάξω μέσα μου και μου δίνεις εργαλεία με τα οποία μπαίνω σε δράση και αλλάζω ότι δεν με εξυπηρετεί πια. Συνειδητοποίησα ότι η αλλαγή είναι εύκολη αν το αποφασίσει κανείς.

Ανυπομονώ κάθε φορά με πολύ χαρά να έρθει η μέρα της συνάντησης μας!

Επίσης θέλω να πω ότι έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση με όλα τα κορίτσια της ομάδας, μας απασχολούν πάνω κάτω τα ίδια θέματα και αυτό μας δένει ακόμα πιο πολύ.

Σ ευχαριστώ για ότι κάνεις για μένα!!

Σου εύχομαι να είσαι χαρούμενη και υγιής και να συνεχίσεις να μοιράζεσαι το Φως σου με τους ανθρώπους!

Ε.Α.

Άψογη στην προετοιμασία

η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη και είχε καταπληκτική επικοινωνία με τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Ξεκαθαρίστηκε μέσα μου τι πραγματικά είναι η συγχώρεση και θα εφαρμόζω την δραστική συγχώρεση

Τόλμησε, μπορείς

Γεια σε όλους! Λέγομαι Αριστέα Ψούνη, είμαι 32 χρονών και πρόσφατα έγινα μαμά. Σήμερα θα σας μιλήσω για το πως επηρέασε θετικά την δική μου πορεία η ομάδα Γνώση Δράση Αλλαγή με σκοπό να το δοκιμάσετε και εσείς. Την Ζέτα την γνώρισα μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων της. Επικοινώνησα προσωπικά μαζί της και με βοήθησε πολύ να κάνω βήματα προς τα εμπρός. Όταν ήρθε ο Σεπτέμβρης, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Κάτι το οποίο θα είναι ομαδικό. Κάτι το οποίο θα έχει ροή, δύναμη και εξέλιξη. Όταν μου έστειλε την πρόσκληση η Ζέτα είπα «Αυτό είναι για εμένα» και ξεκίνησα με μεγάλη χαρά. Στην πορεία ενώ δεχόμουν πολλή πληροφορία και υπήρχε αντίσταση, ήθελα να σταματήσω. Έβρισκα μια δικαιολογία για να σταματήσω και κάθε φορά μετά την συνάντηση έβρισκα πολλούς λόγους για να συνεχίσω!! Η ομάδα δεν είναι ψυχοθεραπευτική αλλά είναι εσώ-θεραπευτική. Ως ώρας έχω κατακτήσει το να λέω αυτό που σκέφτομαι και να νιώθω ασφαλής για αυτό. Να ξέρω ότι οι λέξεις που χρησιμοποιώ έχουν τις δικές τους δονήσεις, έτσι είμαι πιο προσεκτική. Να αναγνωρίζω τα συναισθήματα μου και να τα εκφράζω. Να με φροντίζω με απλά πράγματα. Να κρατώ μια υγιή ρουτίνα πρωί και βράδυ. Να αναγνωρίζω τους τοξικούς ανθρώπους και όταν κάτι με θυμώνει στον άλλον να ψάχνω το δικό μου κομμάτι. Με παρατηρώ περισσότερο πλέον και σίγουρα με αγαπώ. Τόλμησε, μπορείς;

ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου

Ζέτα μου είχες πει:
«Γιώργο σου έχω δυο νέα να σου πω ..ένα καλό και ένα άσχημο… Το καλό νέο είναι ότι ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου… Το άσχημο νέο είναι ότι μερικές φορές το ξεχνάς…» Σου είμαι ευγνώμων που μου υπενθυμίζεις σε κάθε συνεδρία ότι είμαι ο καπετάνιος της ζωής μου! Πέρα από τις αρνητικές πεποιθήσεις που με βοηθάς να σπάσω ….μου έχεις πει και το εξής…
«Από αυτές τις συνεδρίες που έχουμε κάνει μου έδωσες καλοσύνη στήριξη κατανόηση (και όταν με αποκαλείς καλό μου ακούγεται πολύ όμορφα)»

η εκπαιδευση αυτή ήταν απο εκείνες που αλλάζουν ζωές

H ΓτΨ άνοιξε για εμένα νέους δρόμους γνώσης σε ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα θέματα αυτό της συνέχειας της ψυχής και της διαδρομής της ανα τους αιώνες.

Η επαφή μου με τον χάρτη θα την χαρακτήριζα ως έρωτας με την πρώτη ματιά! Είναι ως τώρα τόσο ακριβής, σε ουσιαστικά μέρη της ψυχής, όπου με βοήθησε να κατανοήσω κομμάτια του εαυτού μου που ως τώρα με δυσκόλευαν και η προοπτική ότι μπορεί να έρχεται κάτι απο προηγούμενες μετενσαρκώσεις ήταν μεταμορφωτική για εμένα!

Κατανόησα αρκέτα πράγματα για εμένα που με βάραιναν αλλά εστιάζοντας μόνο στο δέντρο έχανα το δάσος και απογοητευόμουν. Μπόρεσα και ξεκόλλησα απο ένα προσωπικό τέλμα πολλών ετών με χαρακτηριστική ευκολία.

Θα συνιστούσα την εκπαίδευση σε ός@ είναι έτοιμ@ και ανοικτ@ στην ύπαρξη γνώσης πέρα απο τη σύγχρονη λογική. Έχω κερδίσει καποια χρήματα ως τώρα αλλά οχι συστηματικά.

Η Ζέτα είναι χαρισματική εισηγήτρια, με γνώσεις και κατάλληλο mindset για να μεταφέρει μία ιδιαίτερη γνώση με σεβασμό, δημιουργικότητα και μεταδοτικότητα. Ήταν πάντοτε διαθέσιμη και προσβάσιμη για να απαντήσει σε απορίες και όποτε χρειάστηκε έκανε το «extra μίλι», δίνοντας παραπάνω υλικό!

Στη μεγάλη εικόνα της η εκπαιδευση αυτή ήταν απο εκείνες που αλλάζουν ζωές, αφυπνίζουν και διερευρύνουν τη συνειδητότητα των συμμετεχόντων.

Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος

η Ζέτα δημιούργησε μια υπέροχη ομάδα

Με το ζεστό και δοτικό της τρόπο η Ζέτα, δημιούργησε μια υπέροχη ομάδα! Μεταφέρει γνώση που εφαρμόζεται με ευκολία, βοηθώντας να πετύχουμε αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή μας!

Χαίρομαι και απολαμβάνω τις συναντήσεις μας!

Ζετάκι μου, σ’ευχαριστώ!!!

💖🙇

Πολύ όμορφη & ξεχωριστή εμπειρία

Γλυκιά μου Ζέτα, αν και δεν έχω δει κάποια διάφορα στο θέμα που δούλεψα το αισθηματικό, έχω νιώσει όμως να είμαι στην ροή στο κομμάτι που δούλεψα με την ροή. Οπότε: “Η συνεδρία της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης με την Ζέτα ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία. Δυνατή και βαθιά διαδικασία αλλά με παιχνιδιάρικη διάθεση. Ζήτησα να είμαι στην ροη και αυτό έγινε. Ξεμπλόκαρε το πρόβλημα και άνοιξε για μένα ένα μεγαλύτερο πεδίο δράσεων.
Ευχαριστώ πολύ πολύ!
Ν.Φ. 54 ετών”…

πήραμε όλα τα εφόδια για να είμαστε πλήρως καταρτισμένοι και εξοπλισμένοι

Η Γεωμετρία της Ψυχής με τράβηξε σαν μαγνήτης. Εντελώς διαισθητικά μπήκα σχεδόν τελευταία στιγμή στο πρόγραμμα, αποφασίζοντάς το μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Έχοντας ολοκληρώσει τις δύο ενότητες εκμάθησης της Γεωμετρίας της Ψυχής, η αίσθηση που έχω αποκομίσει από το πρόγραμμα αυτό είναι ότι πρόκειται για μια εξαίρετη γνώση και ένα υπέροχο εργαλείο που δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να αντιληφθούν συνειδητά πολλά πράγματα για τον εαυτό τους και τη ζωή τους.

Μιλώντας για τη Γεωμετρία της Ψυχής στους συνανθρώπους μου πάντα διακρίνω ένα έντονο ενδιαφέρον να μάθουν μέσα από τον χάρτη τους γι’ αυτούς και τη ζωή τους. Είναι μια γνώση που αγγίζει κατευθείαν το ενδιαφέρον και την περιέργεια των ανθρώπων και που τους δίνει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν πράγματα για τον εαυτό τους, τα οποία αν δεν τους αρέσουν μπορούν να τα αλλάξουν.

Προσωπικά θα ήθελα να αναφέρω ότι μέσα από τη Γεωμετρία της Ψυχής κι εγώ προσωπικά κατάλαβα από που προέκυπταν οι ανασφάλειες μου, οι οποίες με παρεμπόδιζαν να προχωρήσω στο επάγγελμα  που πραγματικά θέλω να κάνω.

Τα  μαθήματα είναι απόλυτα κατανοητά, η γνώση είναι υπέροχη, εξαιρετικά ελκυστική, παρόλο τον μεγάλο όγκο της.

Εννοείται ότι θα συνιστούσα αυτή την εκπαίδευση και σε άλλους ανθρώπους και πραγματικά θα τους σύστηνα ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Γεωμετρίας της Ψυχής.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου στη δασκάλα μας, η οποία μας διδάσκει τη Γεωμετρία της Ψυχής με τόσο αγάπη και πάθος παρακινώντας κι εμάς να την αγαπήσουμε πολύ και να την εμπεδώσουμε άμεσα και γρήγορα. Έχει απίστευτη μεταδοτικότητα, είναι εξαιρετικά συνεπής (η πιο συνεπής δασκάλα που είχα ποτέ) και πάρα πολύ υποστηρικτική. Θέλει να μας εξοπλίσει με πάρα πολύ υλικό (ηχητικά, σημειώσεις, εγγράφοντάς μας τα μαθήματα και τόσα άλλα) δίνοντάς μας όλα τα εφόδια για να είμαστε πλήρως καταρτισμένοι και εξοπλισμένοι, ώστε να είμαστε σε θέση να μεταδίδουμε αυτή τη γνώση στους συνανθρώπους μας με έναν άριστο και απόλυτα επαγγελματικό τρόπο.

Δασκάλα μας ειλικρινά σου αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για το έργο σου!!!

Ζέτα μου σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα κάνεις για εμάς.

 

Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη,

Η μαθήτρια σου,

Ευαγγελία Πένα.

Κάθε μαθητεία με τη Ζέτα μία νέα έκπληξη

Κάθε θεραπεία ή μαθητεία μου με τη Ζέτα, αποτελεί για μένα μια καινούρια έκπληξη και ένα νέο μονοπάτι ζωής.

Αυτό ξεκίνησε με την Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση και την Ανασύλληψη το 2020, που ουσιαστικά μου άνοιξε το δρόμο σε μια διαφορετική επαγγελματική σταδιοδρομία, με τις συνεδρίες Δραστικής Συγχώρεσης που με έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα σε προβληματικές καταστάσεις με άλλους ανθρώπους και τώρα με την Γεωμετρία της Ψυχής, που έδωσε μια νέα, πιο ολοκληρωμένη πνοή σε αυτό που κάνω εργασιακά.

Ζέτα σε ευχαριστώ και δώσε μου λίγο χρόνο να αφομοιώσω και να εφαρμόσω αυτά που μας δίδαξες, πριν βγάλεις το επόμενο μάθημα από το μαγικό σου καπέλο!

Νίκος Αυγερινός

Ευχαριστώ που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια αυτοβελτίωσης!

Ζέτα μου,
Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια “αυτοβελτίωσης” που δεν ήξερα κι ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν.
Όταν μου μίλησες για την ανασύλληψη, μου φάνηκε ασυνήθιστο κι ενδιαφέρον γι αυτό κι αποφάσισα να το κάνουμε.
Στην αρχή, βιώνοντας έντονα τη διαδικασία κατάλαβα ότι τελικά θα με βοηθήσει.
Καθώς προχωρούσαμε στα διάφορα “θέματά μου” ένιωθα ότι ξαλάφρωνα από περιττό πόνο, φόβο, θυμό κι ότι είχα μέσα μου για χρόνια και δεν τα χρειαζόμουνα.
Έμαθα να παρατηρώ τους ανθρώπους και να αναγνωρίζω στον καθένα από αυτούς που λειτουργεί σαν καθρέφτης μου τις δικές μου αδυναμίες κ να τις αντιμετωπίζω.
Είμαι σίγουρη ότι, έχει αλλάξει η ζωή μου, η θεώρησή μου, μπορώ να σκέφτομαι “διαφορετικά κ ωφέλιμα”.
Δεν θα ξεχάσω με πόση υπομονή κι ενθάρρυνση με καθοδηγούσες σε κάθε συνεδρία.
Σου είμαι ευγνώμων και σ’ ευχαριστώ από καρδιάς!!
(Α.Κ. 56 ετών – γυναίκα)
Με όλη μου την αγάπη, ευχές για επιτυχία στις επιλογές σου!!!

Εκπληρώθηκαν όνειρα χρόνων

Συμμετέχοντας στο Σατόρι!
Από την πρώτη φορά παρατήρησα ότι εκπληρώθηκαν 2 όνειρα χρόνων. Το 1ο να πάω Μαρόκο και το 2ο να κάνω ραδιόφωνο!!!!  Και μάλιστα πριν κλείσει το 3μηνο που είχα γράψει τους στόχους!!!
Εεε για τα υπόλοιπα βλέπουμε…

πολύ γνώση, πολύ ενέργεια, πολύ Σοφία

Γεωμετρία της Ψυχής. 3 λέξεις πολύ γνώση, πολύ ενέργεια, πολύ Σοφία. Η γεωμετρία της Ψυχής, ήρθε σε εμένα, σε μια στιγμή που την ζήτησα. Όταν ένας φίλος μου είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα πνευματικό αν αυτό δεν αποδεικνύεται μαθηματικά. Αυτό το έλαβα σαν σημάδι και ήταν σωστό. Τελικά βγήκε πολύ όμορφο όλο αυτό το ταξίδι. Η Ζετα ήταν πρόθυμη να είναι δίπλα μας σε όποιες απορίες είχαμε.   Ήταν κατανοητή στα μαθήματα. Άψογη συνεργάτης και καθοδηγητής. Ένα πράγμα που μου αρέσει, είναι η συνέπεια και ο επαγγελματισμος. Η Ζετα τα έχει και τα δύο στο 100%. Ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι που μας έκανες. Ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία και Σοφία που μας μοιράσες. 😁😁🙏🙏

Δημήτρης

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Η Ζέτα ήρθε στη ζωή μου την εποχή που κυριαρχούσε μέσα μου άγχος, εκνευρισμός, έντονος συναισθηματισμός. Έτσι, ξεκίνησε αυτό το ταξίδι του ψαξίματος, της γνωριμίας του εαυτού μου, της αποβολής δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος, μέσα από μια δημιουργική διαδικασία. Και καθώς όλο αυτό εξελισσόταν ήρθε και η ανασύλληψη. Μια διαδικασία κατά την οποία ξαναγεννιέσαι χωρίς σκάλωμα τα, μπλοκάρισμα τα, βάρη που κουβαλάμε από την στιγμή της σύλληψης μας. Μην σας τρομάζει η λέξη ανασύλληψη ΔΕΝ σημαίνει ότι σταματάμε να αγαπάμε τους γονείς μας αλλά βάζουμε σε άλλη βάση την αγάπη αυτή, πιο υγιή!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ελ. Ζ. , 42 χρ. γυναίκα

Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική

Ασχολούμαι με τις Εναλλακτικές Θεραπείες από το 2007.
Έχω γνωρίσει αρκετές μεθόδους και εισηγητές, έχω λύσει αρκετά θέματα και υπάρχουν και αρκετά ακόμα στη σειρά και περιμένουν 😊
Μαζί με τις λύσεις, είχε έρθει και η εμπειρία να ξεγλιστράω εύκολα από ότι με ζόριζε περισσότερο από όσο θα ήθελα.
Μέχρι που γνώρισα την Ζέτα και την Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση (γιατί πάντα μέθοδος και εισηγητής πάνε πακέτο στην επιτυχία ή όχι της εκάστοτε θεραπείας).
Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική στην εύρεση του αρχικού αιτίου και την ριζική επίλυσή του.
Και η Ζέτα, πάντα με το χαμόγελο, μου έκλεινε όλες τις εξόδους διαφυγής, μέχρι να βρούμε και να λύσουμε το αίτιο 😊
Οπότε, από μια δοκιμαστική συνεδρία Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης τον Απρίλιο 2020, φθάσαμε αισίως τον Ιούλιο 2020 να έχουμε ολοκληρώσει 3 συνεδρίες RPT1 και ένα κύκλο Ανασύλληψης RPT 2 (5 συνεδρίες).
Από τα κύρια απτά αποτελέσματα, είναι η έντονη δημιουργικότητα και δίψα για ζωή που έχω κάθε πρωί, η ελαχιστοποίηση των βουλιμικών τάσεων που είχα εδώ και 15 χρόνια και η πολύ πιο γρήγορη λήψη αποφάσεων σε ξαφνικές καταστάσεις.
Ζέτα, με την πρεσβυωπία, μπορούμε να κάνουμε κάτι ;
Νίκος Αυγερινός,
Ιδρυτής της Όμορφης Ζωής

Πολύ δοτικός άνθρωπος

η Ζέτα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, με καλή ροή επικοινωνίας, λεκτική και μη.

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Γεια σας το όνομα μου είναι Βάσω.
Η αναδρομή στο παρελθόν μας λύνει αρκετές απορίες και μας κάνει πιο δυνατούς. Είναι μια μέθοδος κάθαρσης και ταυτόχρονα συναισθηματικής ενδυνάμωσης.
Αξίζει να την δοκιμάσετε!

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό.
Τόσο από τις ατομικές συνεδρίες RPT όσο και από το σεμινάριο που παρακολούθησα μαζί της «Δραστική Επίτευξη Στόχων μέσα από την Δραστική Συγχώρεση», πήρα σημαντικά εργαλεία για το παρόν αλλά και για το μέλλον.
Εξαιρετική θεραπεύτρια, θαύμασια ομιλίτρια που με την θεατρική της αφήγηση και την ζεστή και ήρεμη χροιά της, γίνεται άμεση και κατανοητή στους θεραπευόμενους/συνομιλητές, νιώθωντας οι ίδιοι αγάπη, ενδιαφέρον κι εμπιστοσύνη. Μια θεραπεύτρια που εμπνέει αισιοδοξία και φως για την ζωή και με τα εφόδια που απλόχερα προσφέρει μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο σκέψης και κατά συνέπεια την ζωή του καθενός μας. Στην δική μου σκέψη και ζωή έχω δει αλλαγές, φυσικά ευχάριστες, ήδη!
Σ’ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι που συνοδοιπορευτήκαμε και για εκείνα τα ταξίδια που επόνται…!
Ευτυχής κι ευγνώμων!
Εγγλέζου Φαίη

Εγγλέζου Φαίη

όλα όσα συνδέονται με εμένα σε ευχαριστούν και σε ευγνωμονούν

Ζέτα, είναι μέρες αρκετές που το είχα στο μυαλό μου να σου στείλω από την ημέρα που τελείωσα το πρόγραμμα. Το άρχισα κανονικά τότε που σου ζήτησα τον κωδικό και τελείωσα με δύο ημέρες καθυστέρηση μόνο το τελευταίο μάθημα λόγω υποχρεώσεων στη δουλειά. Η ουσία είναι τώρα, εδώ και λίγες ημέρες που βρίσκομαι στο πατρικό μου με άδεια για το Πάσχα. Τις αλλαγές που βίωσα και έλαβαν χώρα μέσα μου θα χρειαζόταν να γράψω κάποιες σελίδες για να τις περιγράψω. Η ουσία εδώ ήταν αρχικά αυτό που ένιωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου στα 45 μου χρόνια, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τους γονείς μου μόλις έφτασα και μπήκα στο πατρικό μου σπίτι. Και ήταν αμοιβαίο. Για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα πως οι ψυχές μας είναι τόσο συνδεδεμένες μεταξύ τους. Και κάθε μέρα, κάθε στιγμή το παρατηρώ και το νιώθω, αυτές τις ημέρες που βρίσκομαι εδώ. Όχι μόνο εγώ σαν σώμα, σαν άτομο αλλά και η ψυχή μου και όλα όσα συνδέονται με εμένα σε ευχαριστούν και σε ευγνωμονούν!

θα συνιστούσα την εκπαίδευση και σε άλλους

λοιπόν η εμπειρία μου στην καινούρια γνώση..  για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο  δεν είχα ξανασχοληθεί με κάτι παρόμοιο  αλλά με ενθουσίασε..(μπορεί να μην το  δείχνω αλλά το νιώθω )γενικώς ότι έχει να κάνει με ενέργειες και πνευματικά με ενθουσιάζει…η πρώτη μου επαφή με τον χάρτη με μπέρδεψε μου φάνηκε περίπλοκο αλλά στην πορεία το βρήκα…κατάλαβα κάποιες πτυχές του χαρακτήρα μου καλυτέρα που δεν είχα καταλάβει ότι είναι στο πλην και είπα μα εγώ είμαι έτσι?? Αλλά όντως έτσι είναι..Τα μαθήματα ήταν αρκετά κατανοητά αν και σε κάποια στιγμή είπα θα τα παρατήσω λόγο του ότι δεν είχα αρκετό χρόνο να μελετήσω και ένιωσα ότι έμεινα πιο πίσω από του άλλους…αλλά δεν το έβαλα κάτω κι αυτό είναι κάτι που παλιά δεν έκανα…

και βέβαια θα συνιστούσα την εκπαίδευση και σε άλλους επειδή νομίζω στην Κύπρο είμαι η πρώτη που έκανα την εκπαίδευση και θα ήταν ωραίο να το μάθει ο  κόσμος και να εκπαιδευτούν κι άλλοι…δεν έχω κερδίσει χρήματα ακόμα δεν το έχω πει σε πολλούς ήθελα να τελειώσω και μετά να το μάθουν…και να νιώσω και εγώ πιο έτοιμη!!

Φανή Σπετσιώτου

ευγνώμων που συμμετέχω στην ομάδα

Ζέτα μου,

Είμαι ευγνώμων που συμμετέχω στην ομάδα “Γνώση-Δράση-Αλλαγή”. Είναι η πρώτη εμπειρία που έχω σε ομάδα και μάλιστα διαδικτυακή.

Στην αρχή ένιωθα επιφυλακτική, δεν ήξερα το επίπεδο των υπολοίπων και πως θα νιώθω μέσα στην ομάδα. Σε ένα δύο μαθήματα κατάλαβα ότι όλοι μας συμμετέχουμε για να καλύψουμε κάποιες ανάγκες, να πάρουμε τη γνώση, να δοκιμάσουμε την εφαρμογή της για να έρθει η αλλαγή που είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε.

Είναι διαδραστική εμπειρία, το μοίρασμα των εμπειριών, των απόψεων, είναι πολύ ωφέλιμο.

Διαπίστωσα την αλλαγή στη ζωή μου ήδη. Βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική, δοκιμάζω μεθόδους που πριν αγνοούσα.

 

Σ’ ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου σε αυτήν την όμορφη διαδρομή!!

Με εκτίμηση,

Αναστασία Κουκουβέλα

Παθιασμένη με το αντικείμενό της

Η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη, πολύ επικοινωνιακή και παθιασμένη με το αντικείμενό της. Για το λόγο αυτό το μετέδωσε με τόση επιτυχία. Το βιωματικό μέρος ήταν πολύ δυνατό! Ευχαριστώ πολύ!!

Βλέπω συνειδητά μεγάλες αλλαγές

Διανύοντας τον δεύτερο μήνα από τις συναντήσεις μας στην ομάδα Γνώση-Δράση-Αλλαγή, βλέπω συνειδητά πλέον μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, στα συναισθήματά μου, στις επιλογές μου και στην δράση μου. Γνωρίζοντας ότι η γνώση σε απελευθερώνει συνεχίζω δυναμικά την παρακολούθηση των σεμιναρίων που θα γεμίσει την ζωή μου με θαύματα. Ευχαριστώ από καρδιάς την αξιολάτρευτη Ζέτα την δασκάλα μας, καθώς και όλη την καταπληκτική ομάδα μας που επιλέξαμε μέσα από αυτά τα μαθήματα να φέρουμε την αλλαγή στην ζωή μας και να την μεταμορφώσουμε σε ένα καθημερινό θαύμα. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ! Με αγάπη Έλενα, Σύρος

Καμία συνεδρία δεν χάθηκε

Με τη Ζέτα κάνουμε συνεδρίες αρκετό καιρό σχεδόν εβδομαδιαίες… κι εκεί που όλα τα θεωρούσαμε αυτονόητα και δεδομένα ξυπνήσαμε μια μέρα και μας είπαν τώρα θα μείνετε σπίτι… Κανένας πανικός κανένα άγχος γιατί πολύ απλά οι συνεδρίες συνεχίστηκαν διαδικτυακά με βιντεοκλησεις!!!
Ζετάκι σε ευχαριστώ για αυτή τη δυνατότητα κι όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά και κανονικά καμία συνεδρία δεν χάθηκε!

Εξαιρετική προετοιμασία

η Ζέτα έκανε εξαιρετική προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή.  Κράτησε το χρόνο χωρίς να προκαλεί άγχος. Με έχει συγκλονίσει η έννοια της σύνδεσης με την ανώτερη πηγή μέσω της πίστης της ύπαρξής της και είναι κάτι που θα εφαρμόσω άμεσα στη ζωή μου

Η Γεωμετρία της ψυχής ήταν μοναδική εμπειρία

Η εμπειρία μου με τη γεωμετρία της ψυχής ήταν μοναδική. Με έκανε να συνειδητοποιήσω πράγματα για τον εαυτό μου που οι εμπειρίες της ζωής μου τα επιβεβαίωναν κι εγώ το αρνιόμουν. Είχα αντίσταση ν’ αντιληφθώ ότι δεν αγαπώ τον εαυτό μου και εμπλεκόμουν σε σχέσεις που δε μου άξιζαν και που ουσιαστικά με μείωναν με ωφέλη δευτερεύοντα που τα αντιλαμβανόμουν ως ουσιαστικά επειδή αρνιόμουν να μπω σε δράση. Καταπίεζα τον εαυτό μου και τις ικανότητές μου προκειμένου ο σύντροφός μου που ήταν και πατέρας των παιδιών μου να νιώθει σημαντικός λέγοντας ψέματα στον εαυτό μου και ουσιαστικά και σ εκείνον και παράλληλα αρνιόμουν από πείσμα και απογοήτευση οποιαδήποτε βοήθεια την οποία όταν εν τέλει δεχόμουν είτε δε τη χρειαζόμουν είτε ήταν πλέον αργά. Διασκόρπιζα μάταια την αισιοδοξία το χιούμορ και την καλή μου διάθεση σε μια τοξική σχέση λαμβάνοντας επί πολλά χρόνια απογοήτευση και ματαίωση ενώ παράλληλα έπαιζα τη δυνατή για χάρη των παιδιών μου έχοντας ξεσπάσματα. Όλες αυτές οι δυνάμεις μέσα μου βρήκαν εξήγηση αλλά και θαλπωρή. Η πρώτη ουσιαστική μου επαφή με το χαρτί ήταν τουλάχιστον συγκλονιστική. Ήταν Σάββατο  πρωί και έλειπαν τα παιδιά και μελετούσα το χάρτη μου και ένιωσα κάτι μοναδικό. Μια ενέργεια να ανεβαίνει απ’ τα πόδια να περνάει το σεξουαλικό μου πεδίο (που όταν ανέλυες το χάρτη μου είχα μείνει άναυδη με αυτά που μου λεγες😆) και να καταλήγει στο κέντρο μου. Πέρα απ’ αυτό έκτοτε παρατηρώ κι άλλα ανοίγματα υλοποίησης της σκέψης μου. Γενικά τα μαθήματα ήταν βατά και η ύλη κατανοητή ωστόσο χρειάζεται θεωρώ μελέτη και αφοσίωση (λίγο δύσκολο για μένα που έχω μικρά παιδιά) αλλά ο ενθουσιασμός δε σ’ αφήνει να τα παρατήσεις. Για σένα τι μπορώ να πω Ζέτα μου! Απλώς νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων που σε γνώρισα. Εύχομαι πάντα να συνεχίζεις να μεταδίδεις κι εσύ με τον ίδιο ενθουσιασμό. Γεννήθηκες για να βοηθάς και να εκμαιεύεις το δυναμικό των ανθρώπων. Τυχερός όποιος είναι δίπλα σου! Συνεχώς συνεπής και αφοσιωμένη! Είναι τα λιγότερα που μπορώ να  πω για σένα! ΕΥΓΝΩΜΩΝ!🙏🙏🙏🙏

Μανουέλα

Έχεις χάρισμα τα δύσκολα να τα κάνεις εύκολα

Ζέτα μου θέλω να σε συγχαρώ! Είσαι καταπληκτική!!!

Και καταλαβαίνω γιατί σου πάνε όλα τέλεια στη ζωή σου!

Γιατί έχεις ενθουσιασμό, αγάπη, συνέπεια, πειθαρχία και επειδή το αγαπάς το κάνεις με μεγάλη ευχαρίστηση και με ευκολία, παρόλο που όπως είπες κρύβεται πολλή δουλειά από πίσω αλλά είναι και δικό σου χάρισμα τα δύσκολα να τα κάνεις εύκολα!!

Και έτσι γίνεται πολύ ευχάριστη και είσαι άκρως μεταδοτική καταφέρνοντας να βγάλεις και πολλή ύλη και να είσαι πάντα εντός πλαισίου και να χαμογελάς!

Να ξέρεις ότι δεν τα παρουσιάζω πιο μεγάλα απ’ ότι είναι! Έτσι είσαι και είναι πολύ όμορφο, ευχάριστο και μεταδοτικό ιδίως το χαμόγελο και έπειτα ανοίγει η καρδιά για να υποδεχθεί τη γνώση!! Υπάρχει καλύτερος τρόπος;;;

Άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα

Η θεραπεία άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα! Η Ζέτα είναι απαράμιλλη στην προσέγγιση των θεμάτων που μπορεί να απασχολούν κάποιον. Με μοναδική ευαισθησία και ενσυναίσθηση καθώς και με μεγάλη αγάπη οδηγεί σε υπέροχα αποτελέσματα και αύξηση της συνειδητότητας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης. Διαθέτει βαθιά γνώση του αντικειμένου και μοναδική οξύνοια. Όπως έγραψε ο Ρούντολφ Στάινερ νιώθουμε ακριβώς τα συναισθήματα που ένιωθαν οι πρόγονοί μας. Πολύ συχνά μπορεί να κατακλυζόμαστε από συναισθήματα που δε μας αντιπροσωπεύουν και μας προκαλούν σύγχυση. Στη διαδικασία ξεκαθαρίσματος αυτών η θεραπεία άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης είναι η θεραπεία εκλογής και η Ζέτα πολύτιμη αρωγός σε μια ζωή με μεγαλύτερη συνειδητότητα και καθαρότητα. Την ευγνωμονώ για τη φωτεινή της καθοδήγηση!
Ηλιοστάλακτη Κόντου
Γενικός ιατρός – Ομοιοπαθητικός

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Ζέτα μου,
ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου προσέφερες, εν μέσω εγκλεισμού (*μέρες του κορονοϊού διευκρίνιση δική μου) να συνεχίσουμε τις συνεδρίες που θεωρούσαμε δεδομένες ότι θα γινόντουσαν τετ-α-τετ, να τις συνεχίσουμε διαδικτυακά με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επαγγελματική σου προσέγγιση των θεμάτων.
Πολύτιμη!

ένα ιδιαίτερο εργαλείο αυτοβελτίωσης

Η γεωμετρία της ψυχής είναι ένα ιδιαίτερο εργαλείο αυτοβελτίωσης. Μιλάει στη ψυχή του καθένα από εμάς. Ανακαλύπτεις κομμάτια σου που δεν ήξερες που να τα κατατάξεις. Η Ζέτα μας υποδέχεται πάντα στα μαθήματα με χαμόγελο, ηρεμία και κατανόηση, έτοιμη να εξηγήσει και να πει πολλές φορές τα ίδια μέχρι να τα καταλάβουν όλοι. Το κυριότερο όμως χάρισμα της δασκάλας μας είναι η ικανότητα της να ενώνει την ομάδα. Έχω κάνει πολλές εκπαιδεύσεις online. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των εισηγητών των σεμιναρίων είναι να ενώσουν όλη την online τάξη τους, (προσωπική μου άποψη). Η εκπαίδευση ενηλίκων είναι δύσκολη υπόθεση για αυτό χρειάζεται ένας ικανός ομιλητής- δάσκαλος- εισηγητής να ενώνει τη τάξη και να προτρέπει με το τρόπο του όλους να συμμετέχουν.

 

Προτείνω ανεπιφύλακτα την εκπαίδευση της γεωμετρίας της ψυχής με τη Ζέτα Νικολαιτσουκ. Θα ανακαλύψετε ποια κομμάτια σας χρειάζονται εξέλιξη. Με τη γεωμετρία της ψυχής θα ανακαλύψετε το τρόπο να το κάνετε αυτό σε συνδυασμό με τη καθοδήγηση και την υποστήριξη της Ζέτας σε κάθε σας βήμα , όπως κάνει τώρα για εμάς.

Αναστασία Βασιλοπούλου

DMCA.com Protection Status