Γιατί να συμμετέχεις στην ομάδα Γνώση! Δράση! Αλλαγή!

Γιατί να συμμετέχεις στην ομάδα Γνώση! Δράση! Αλλαγή!

Πάντα ονειρευόμουν να μαζεύω τη γνώση σταγόνα-σταγόνα και να την μοιράζομαι με όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Ποτέ όμως δεν φανταζόμουν πως αυτό θα μου δίνει τόση ευχαρίστηση, πληρότητα, ενθουσιασμό και αγάπη!

Ευχαριστιέμαι πολύ όταν βλέπω από την άλλη μεριά της οθόνης τα μάτια των μαθητών μου να λάμπουν από έκπληξη και δίψα για να γνωρίσουν καινούρια πράγματα. Μερικές φορές μπορεί να μην είναι καν καινούργια. Πολλές γνώσεις περνάνε από τα αυτιά μας κατά την διάρκεια της ζωής μας, αλλά συνήθως δεν γίνονται κτήμα μας. 

Και όμως, πάντα θα βρεθεί ο κατάλληλος συγγραφέας, δάσκαλος, εισηγητής που θα μας τα δώσει με τον ξεχωριστό του τρόπο. Τότε η γνώση θα μείνει μέσα στην καρδιά μας και θα ακουμπήσει την ψυχή μας την κατάλληλη στιγμή.  

Την πληρότητα την νιώθω όταν στην αρχή του μαθήματος θα μοιραστούν οι μαθητές μου πως πέρασε η βδομάδα τους και τι αλλαγές έχουν βιώσει εφαρμόζοντας την γνώση που έχουν πάρει από τα μαθήματα. 

Υπάρχουν φορές που θα δούμε και τα δάκρια της απογοήτευσής, και τότε έρχεται η ομάδα (από μόνη της, χωρίς την δική μου καθοδήγηση) και σαν φτερά του αγγέλλου αγκαλιάζει αυτό το άτομο. Κλαίνε μαζί του, μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες, ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν. 

Τότε τα όμορφα συναισθήματα με πλημυρίζουν… 

Ο ενθουσιασμός έρχεται όταν βλέπουμε πόσο πολύ αλλάζουν οι ζωές των ανθρώπων με τους οποίους έχουμε δεθεί μέσα στην ομάδα. Αυτός ο ενθουσιασμός βοηθάει στην παρακίνηση των άλλων μελών για αλλαγή και εμένα να δίνω ακόμα περισσότερα. 

Αυτές οι αλλαγές πλέον για τους μαθητές είναι κατευθυνόμενες, δεν είναι χαοτικές και επίπονες. 

Η ομάδα μας ονομάζεται Γνώση! Δράση! Αλλαγή! 

Ο καθένας, που επιθυμεί να αλλάξει την ζωή του και να είναι ένα βήμα πριν τις απρόσμενες και επίπονες αλλαγές, έχει ευκαιρίες στην ομάδα να το κάνει. Μοιράζομαι γνώση και εργαλεία που έχω δοκιμάσει και έχουν φέρει αποτέλεσμα σε μένα. Όταν βλέπω πως και οι άλλοι μπορούν, εφαρμόζοντας τα εργαλεία, να προχωράνε στην ζωή πατώντας γερά στα πόδια τους, τότε ενθουσιάζομαι πολύ! 

Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω! Μαζεύω τις πληροφορίες σαν το χελιδόνι που μαζεύει το διάφορα αντικείμενα για να χτίσει το σπίτι του. Επειδή γνωρίζω την ρωσική γλώσσα έχω πρόσβαση σε διάφορες πηγές. Αγαπώ την μυθολογία και έχω εντάξει αρκετά στοιχεία από αυτή. Αγαπώ το διάβασμα, γι’ αυτό μου είναι εύκολο να παίρνω καινούργιες πληροφορίες. Αγαπώ να μοιράζομαι, γι’ αυτό και δίνω απλόχερα ό,τι καινούριο μαθαίνω. 

Αγαπώ τους ανθρώπους γιατί με κάνουν καλύτερη…

Οι ομάδα μας έχει ενώσει ανθρώπους από διάφορα μέρη της Ελλάδας και την Κύπρο. Την ίδια στιγμή άτομα από Σύρο, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Πάτρα, Αθήνα, κάνουν μία παύση από τις δουλείες τους, για να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους; 

Για ποιο λόγο το κάνουν αυτό; Για να εξελιχθούν και να προχωρήσουν στην ζωή σταθερά, με σιγουριά και ασφάλεια! 

Θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα; Δες περισσότερα εδώ

DMCA.com Protection Status