Γνωρίζοντας τους Ρούνους – «Κλειδιά» στη ζωή μας

Δωρεάν online Συνάντηση Παρασκευή 1/12, 8μ.μ.

Ανέκαθεν τα σύμβολα υπήρχαν στη ζωή μας είτε σε μορφή γραμμάτων είτε σε μορφή αριθμών είτε σε μορφή σχεδίου. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στα σύμβολα επειδή έχουμε μάθει να τα χρησιμοποιούμε πολύ συχνά για να μας  βοηθούν (ο σταυρός που μας προστατεύει) και να αποφεύγουμε ένα από αυτά που δεν έχει τόσο καλή φήμη (ο αριθμός 13, κάποιοι το αποφεύγουν).

Οι Ρούνοι είναι ένα ή περισσότερα σχήματα που αντιπροσωπεύουν κάποιες ποιότητες.

Υπάρχουν Σκανδιναβικοί Ρούνοι (οι οποίοι είναι πολύ απαιτητικοί και αυστηροί) και Ρώσικοι Ρούνοι που είναι πιο «ανάλαφροι» στη χρήση και πολύ άμεσοι. Εγώ ενθουσιάστηκα με τους ρώσικους!

Οι ποιότητες που χρησιμοποιούμε στις ιδιότητες των Ρούνων δεν είναι τίποτε άλλο από τα στοιχεία της φύσης. Οι ρωσικοί Ρούνοι είχαν προστασία από τους ρωσικούς Θεούς, αλλά για να είναι πιο κατανοητοί στον απλό χρήστη και για να έχουν ακόμα περισσότερη δύναμη αργότερα τους δόθηκαν και πιο απλές ονομασίες όπως: Κλειδί, Βοήθεια, Αφθονία, Μεταμόρφωση.

Οι Ρούνοι μπορούν κάνουν πολλά! Το μόνο που απαιτούν, μετά τη χρήση τους, είναι να μπούμε σε δράση!

Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιείτε τα Σύμβολα=Ρούνους τα οποία τα βρίσκεται στην ομάδα μου στο  Viber. Κάποιοι από σας έχετε διαπιστώσει ήδη τη δύναμή τους!

Όμως αυτό που κάναμε μέχρι τώρα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό!

Με την δύναμη των Ρούνων μπορούμε να αλλάζουμε την εξέλιξη των πραγμάτων, να θεραπεύουμε, να ενεργοποιούμε ή, το αντίθετο, να απενεργοποιούμε τις καταστάσεις!

Όταν κατάλαβα την δύναμή τους ενθουσιάστηκα και θέλω να μοιραστώ και μαζί σας αυτή τη γνώση!

Θα χαρώ πολύ να σας έχω κοντά μου (για να μοιραστώ τη γνώση αλλά και τον ενθουσιασμό μου) στην Δωρεάν παρουσίαση των Ρούνων

την Παρασκευή 1/12/2023 στις 8μμ στην πλατφόρμα Zoom.

Επέλεξα την πρώτη μέρα του μήνα και δεν είναι καθόλου «τυχαία».

Θα ενεργοποιήσουμε με την δύναμη των Ρούνων τον μήνα μας!

Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί δεν μπορείτε πλέον να δηλώνετε συμμετοχή

DMCA.com Protection Status