σχεση με πατερα και ύλη

Ondemand Σεμινάριο: Η σχέση μου με τον πατέρα μου και η σχέση μου με την ύλη

Βιντεοσκοπημένο webinar

Αν η σχέση με την μητέρα μας επηρεάζει τις συντροφικές μας σχέσεις, τότε η σχέση με τον πατέρα μας επηρεάζει την κοινωνική μας προβολή και την σχέση μας με τα χρήματα.

O S. Freud έλεγε πως τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής μας χρειαζόμαστε τη μητέρα μας για να χτίσουμε τον υγιή τρόπο συσχέτισης με τους γύρω μέσα από ασφαλή συναισθηματικά πλαίσια και όρια.

Αυτά τα δύο έτη ο πατέρας καλείται να εξασφαλίζει και να καλύπτει τις βασικές ανάγκες της επιβίωσης.

Η αγαπημένη μου φράση είναι: «Ο άνδρας φέρνει το μαμούθ και η γυναίκα το μαγειρεύει!»

Αυτό σημαίνει ότι ο άνδρας είναι αυτός που φροντίζει την οικογένεια υλικά και η γυναίκα συναισθηματικά. Αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν αφαίρει την έκφραση των συναισθημάτων από τον άνδρα και δεν βάζει την γυναίκα σε αδράνεια, απλά μιλάω για προτεραιότητες.

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η οικονομική μας επιτυχία εξαρτάται από την σχέση μας με τον πατέρα που έχουμε «καταπιεί», δηλαδή με την πατρική ύπαρξη στη ζωή μας ως πρότυπο. 

Ένα από τα μεγαλύτερα μπλοκαρίσματα που συναντάμε συχνά είναι όταν η μητέρα γίνεται ο «άνδρας του σπιτιού». Αυτή η ανισορροπία χρειάζεται οπωσδήποτε τακτοποίηση! Αλλιώς μπλοκάρει η ροή των χρημάτων!

Θα είναι και άλλα πολλά μυστικά που θα αποκαλύψουμε στο σεμινάριο

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου και η σχέση μου με την ύλη»

Εσύ, που είχες παρακολουθήσει το σεμινάριο «Η Αδιαφορία της Μαμάς», κερδίζεις διπλάσια! Σου συνιστώ να παρακολουθήσεις και αυτό το σεμινάριο για να ισορροπήσεις και τους δυο γονείς μέσα σου!

Ζέτα Νικολάϊτσουκ, (+30) 6977973619, Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωση, Εκπαιδεύτρια στην Γεωμετρία της Ψυχής, Coach της Δραστικής Συγχώρεσης, Σύμβουλος Προσωπικών Αλλαγών

Παρακολούθησε το σεμινάριο βιντεοσκοπημένο στο δικό σου χρόνο

🎟Κόστος: 60€

*Θα έχεις στην διάθεσή σου μία ολόκληρη εβδομάδα για να παρακολουθήσεις το webinar όποτε βολεύει στο δικό σου χρόνο

Η χρονική διάρκεια της πρόσβασης είναι περιορισμένη σε μία εβδομάδα ώστε να ωθήσει στην διαδικασία της εφαρμογής. Θέλω να εξασφαλίσω ότι θα το χρησιμοποιήσετε και δεν θα είναι απλώς ένα ακόμα σεμινάριο στην συλλογή σας!

Σε περιμένω με χαμόγελο και ανοιχτή αγκαλιά!🤗

Η Ζέτα σου…

Για να αποκτήσεις πρόσβαση στο Σεμινάριο, μπορείς να κανεις την κατάθεσή σου μέσω paypal ή Revolut και να δηλώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα

paypal: @zetanik

Revolut: Svitlana Nikolaychuk @zetaniks368

Για άλλους τρόπους πληρωμής παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά (+30) 6977973619, Ζέτα Νικολάϊτσουκ

*Παρακαλώ για να αποκτήσετε πρόσβαση, στείλτε την απόδειξη πληρωμής με email στο zetaniks@gmail.com

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι απαραίτητο στην μεταφορά των χρημάτων να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντα.

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

    DMCA.com Protection Status