εκπαίδευση RPT

Online Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

RPT 1: 22-24 Οκτωβρίου 2021

RPT 2: 29-31 Οκτωβρίου 2021

Τι είναι η Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση (RPT);

Η RPT είναι η μέθοδος του Simon Rose μέσω της οποίας μπορούμε να αλλάξουμε την παρούσα συναισθηματική κατάσταση, σε κατάσταση εσωτερικής ηρεμίας και απελευθέρωσης από συναισθήματα που βαραίνουν. Σύμφωνα με τον Simon Rose  τα τραύματα κληρονομούνται. Κάθε τραυματική εμπειρία καταγράφεται στην κυτταρική μας μνήμη άρα επηρεάζει και το DNA των κυττάρων. Χρησιμοποιώντας την RPT μπορούμε να θεραπεύσουμε δεκάδες τραύματα που επηρεάζουν & “θολώνουν” την προσωπικότητά αλλά & την εικόνα του κόσμου.

RPT | Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια ενός εκπαιδευμένου θεραπευτή

Με την μέθοδο της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης μας δίνεται η δυνατότητα να βρούμε την ρίζα του τραύματος, να δώσουμε θεραπεία σε αυτό το σημείο και να πάρουμε άμεσο και σταθερό αποτέλεσμα.

 • Η μέθοδος δουλεύει με τις τραυματικές εμπειρίες άμεσα και αποτελεσματικά, απελευθερώνει τα εσωτερικά βάρη & μπορεί να φέρει αλλαγές σε όλα τα πεδία της ζωής. 
 • Τα αποτελέσματα που δίνει είναι σταθερά & μόνιμα επειδή δουλεύουμε με το πρωταρχικό τραύμα δηλαδή με την αιτία & όχι με τα συμπτώματα.
 • Το ζητούμενο της συγκεκριμένης μεθόδου είναι η ενεργοποίηση των χαμένων εσωτερικών πόρων, όπως η αγάπη για τον εαυτό, η αυτοπεποίθηση, η εσωτερική γαλήνη & η ενσωμάτωσή τους σε όλα τα πεδία της ζωής.
 • Εφαρμόζεται σε πολλές χώρες & τα αποτελέσματά της αφήνουν έκπληκτους θεραπευόμενους αλλά & θεραπευτές.

Μετά το Σεμινάριο

Θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε άμεσα την μέθοδο στους άλλους και στον εαυτό σας ως εκπαιδευμένοι θεραπευτές της RPT.

Λίγα λόγια από την εκπαιδεύτρια:

Ονομάζομαι Ζέτα Νικολάιτσουκ και είμαι εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια της Rapid Personal Transformation δηλαδή της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης.

Έχω ένα όραμα, έχω έναν προσωπικό στόχο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας:

Θέλω να γίνουμε πολλοί
οι θεραπευτές της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης

Έχω προσωπική εμπειρία της Rapid Personal Transformation. Κάποια στιγμή της ζωής μου ήμουν σε δύσκολη συναισθηματική κατάσταση και ζήτησα βοήθεια. Η βοήθεια ήρθε από μακριά, από την Ρωσία μέσω Skype. Τότε ήμουν πολύ ανασφαλής, ενοχική και ένωθα θύμα των καταστάσεων. Κουβαλούσα πολύ ψυχικό πόνο.

Είχα πολύ δυνατή θέληση να αλλάξω, ένιωθα πως αντέχω να φέρω ριζικές αλλαγές στη ζωή μου! Μετά από κάθε συνέδρια δυνάμωνα, έβλεπα αλλαγές παντού: στη δουλειά, τη σχέση με την μητέρα μου, με τους συγγενείς και συναδέλφους. Η κυριότερη αλλαγή όμως χτιζόταν μέσα μου.

Ήρθε η ώρα και πλέον στεκόμουν γερά στα πόδια μου! Άρχισα να βαδίζω σταθερά! Μπόρεσα να προχωρήσω στη ζωη! Απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος.

Έτσι αποφάσισα να ψάξω περισσότερα για την μέθοδο που μου άλλαξε την ζωή και έγινα πρώτα θεραπεύτρια και έπειτα εκπαιδεύτρια της μεθόδου RPT.

Εκπαιδευτικά δίπλα στον ίδιο τον Simon Rose  και πλέον είμαι η επίσημη εκπρόσωπος της μεθόδου RPT στην Ελλάδα.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο επίπεδα εκπαίδευσης RPT1 & RPT2 και διεξάγεται εντός δύο τριημέρων με απόσταση (κενό) μιας εβδομάδας.

RPT1 (επίπεδο 1) - Βασική εκπαίδευση

Το επίπεδο RPT 1 μας δίνει την δυνατότητα να δουλεύουμε σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο ώστε να πετυχαίνουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Θα μάθουμε την θεωρία του Mac Lean για τον Τριπλό Εγκέφαλο, η οποία αποτελεί το θεμέλιο την θεραπείας RPT.
Στο τέλος της εκπαίδευσης θα μπορούμε γρήγορα και εύκολα:

 • Να αλλάζουμε την φυσική και συναισθηματική κατάσταση.
 • Να απελευθερώνουμε τα αρνητικά συναισθήματα.
 • Να ηρεμούμε τις σκέψεις & τα συναισθήματά. 
 • Να επαναφέρουμε τον θεραπευόμενο σε κατάσταση «Εδώ και Τώρα».
 • Να θεραπεύουμε ένα συγκεκριμένο τραύμα τη φορά.
 • Να βρίσκουμε το πρωταρχικό τραύμα.
 • Να δουλεύουμε με τα δευτερεύοντα οφέλη.


Η εκπαίδευση περιλαμβάνει πρακτική κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνουν θεραπείες  από τον έναν στον άλλον για να μάθουμε να θεραπεύουμε τα δικά μας κομμάτια.

RPT2 (επίπεδο 2) - Ανά-Σύλληψη

Το επίπεδο RPT 2 μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε εις βάθος τον εαυτό. Θα θεραπευτούμε και θα μάθουμε μια τελείως καινούργια και πρωτοπόρα προσέγγιση στην αντιμετώπιση του τραύματος.

Άλλη ονομασία της τεχνικής είναι «Σημεία Κλειδιά της Ανάπτυξης». Αυτή η τεχνική βασίζεται στην θεωρία του Γ. Μακφερτζ η οποία υποστηρίζει πως η ανάπτυξή μας βασίζεται σε βασικά σημεία κλειδιά τα οποία καθορίζουν τις συμπεριφορές στη ζωή μας. 

Τα πιο δυνατά από αυτά τα σημεία είναι η σύλληψη και η γέννηση μας.

Είναι κρίσιμα σημεία της δημιουργίας και της πρώτης ανάγκης για επιβίωση. Όπως είναι σημαντική η ψυχική κατάσταση της μητέρας που κυοφορεί και του εξωτερικού περιβάλλοντος. 

Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να δημιουργούν και να ενεργοποιούν πολλές τραυματικές εμπειρίες για το έμβρυο αλλά και για το παιδί που γεννιέται.

Ο Simon Rose έχει ανακαλύψει πως κατά την σύλληψη μας έχουμε 19 τραυματικά σημεία. Θα τα μάθουμε ένα ένα συνεχίζοντας με τα δυο κύτταρα από τα οποία γεννηθήκαμε: το ωάριο και το σπερματοζωάριο έως την γέννηση.

Το επίπεδο 2 θα μας μάθει:

 • Να σπάμε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα.
 • Να απελευθερώνουμε και να απελευθερωνόμαστε από σειρές προβλημάτων που μπορεί να μας ακολουθούν μια ζωή.
 • θα εκπαιδευτούμε σε πολύ δυνατά και αποτελεσματικά εργαλεία που θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σε μας και στους θεραπευόμενούς μας ανα πάσα στιγμή παίρνοντας ανακούφιση.
 • Θα θεραπεύσουμε τα 19 τραυματικά σημεία στην Σύλληψή μας


Και πάλι ο εκπαιδευόμενος θα βιώσει όλη την διαδικασία και θα κάνει την δίκη του Ανά-Σύλληψη ώστε να μπορεί να παρέχει την βοήθειά του και την γνώση που αποκομίζει και μέσω της προσωπικής εμπειρίας με καινούργια ενέργεια.

Μιλούν όσοι έκαναν την εκπαίδευση

Svitlana_Nikolaychuk

Εκπαιδεύτρια: Ζέτα Νικολάϊτσουκ (Svitlana Nikolaychuk)

Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια της RPT (Rapid Personal Transformation) Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης. Εκπρόσωπος της RPT στην Ελλάδα

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Ζέτα Νικολάϊτσουκ (Svitlana Nikolaychuk) | 6977973619 | info@freedominsideofyou.gr

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής

Επίπεδο RPT1
Παρασκευή 22 έως Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
Ώρες: 10:00-19:00

Επίπεδο RPT2
Παρασκευή 29 έως Κυριακή 31Οκτωβρίου 2021
Ώρες: 10:00-19:00

Τρόπος Διεξαγωγής:
Online/ Zoom

Επένδυση :
Επίπεδο RPT1 450 €
Επίπεδο RPT2 450 €

Πακέτα Προσφοράς (RPT1 + RPT2)

RPT1 + RPT2

Δύο επίπεδα εκπαίδευσης  (RPT 1 + RPT 2) στην προνομιακή τιμή των 850€

Τιμή Early Bird 750 €

RPT1-2 + 1 Έτος

Δύο επίπεδα εκπαίδευσης  (RPT 1 + RPT 2) + 1 Έτος Εποπτείας και Στήριξης από την Εκπαιδεύτρια 990€

Τιμή Early Bird 900 €

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας (Early bird ) και κερδίστε προνομιακές τιμές στα δύο επίπεδα, για συμμετοχές ως 6 Οκτωβρίου 2021

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

  DMCA.com Protection Status