Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Γεωμετρίας της Ψυχής

logo-png-geometria-psychis-no-small
ζέτα νικολάιτσουκ

Με μεγάλη μου χαρά σας συστήνω τους Πιστοποιημένους Συμβούλους στην Γεωμετρία της Ψυχής, τους μαθητές μου που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εκπαιδεύσεις. 

Ζέτα Νικολάιτσουκ

Βρες τον δικό σου Σύμβουλο

4o Level - Professional

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Αθανασοπούλου Παναγιώτα

Σύμβουλος 4ου Level

Mindset-Executive Coach Σύμβουλος Γεωμετρίας Ψυχής 4ο Level Ασκώ συμβουλευτική και βοηθώ τους ανθρώπους να αποκτήσουν διαύγεια,να βάλουν σε τάξη την σκέψη τους και την ζωή τους σε προσωπικό και επαγγελματικο επίπεδο ,έτσι ώστε να έχουν ελευθερία,αρμονία και χαρά
ΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Αλατζόγλου Άννα-Μαρία

Σύμβουλος 4ου Level

Σύμβουλος Γεωμετρίας Ψυχής 4o Level  Συμβούλος, Διαγνώστρια, Αναλύτρια, Προπονήτρια Χρωμάτων -Σωματότυπου και Προσωπικού Αρχετυπικού Προφίλ στόχος της είναι να βοηθήσει  & να υποστήριξη κάθε άνθρωπο να ανακαλύψει την αληθινή του φύση, να αποκτήσει Εξωτερική & Εσωτερική Αυτογνωσία,να εκδηλώσει μοναδικά την προσωπική του Αρμονία, να βρει λύσεις στα θέματα που τον απασχολούν  και να τον ανεβάζει ψυχολογικά ώστε να είναι χαρούμενος  με θετική ενέργεια & σκέψη  καθημερινά.

Βαρώτσου Θεώνη

Σύμβουλος 4ου Level

📞6974459824

Αποστολή μου; Σε βοηθάω να ζωγραφίσεις τη ζωή σου με πιο ζωντανά και χαρούμενα χρώματα! Σύμμαχοί μου σε αυτό; Γεωμετρία της Ψυχής, Κλινική Υπνοθεραπεία και Ψυχοθεραπεία, ενεργειακές θεραπείες, προπονητική  ζωής και πολύ νοιάξιμο για τις άλλες ψυχές.

Βλαχοπούλου Βούλα

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6932504191
📩vvlachopoulou@gmail.com

Έχω σπουδάσει Πληροφορική στα ΤΕΙ Αθήνας και δουλεύω πάνω σε αυτό το αντικείμενο.
Η ανάγκη μου να βρω απαντήσεις στα δικά μου ερωτήματα με οδήγησε στο να εκπαιδευτώ αρχικά στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία, στην συνέχεια στο Coaching στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και λίγο αργότερα, σε αυτόν τον κύκλο εκπαιδεύσεων ήρθε και προστέθηκε και η εκπαίδευση μου στην Γεωμετρία της Ψυχής, όπου έχω ολοκληρώσει και το 4ο επίπεδο.
Με αυτά τα εργαλεία είμαι σε θέση να σας βοηθήσω να βρείτε και εσείς τις απαντήσεις που ψάχνετε στα δικά σας ερωτήματα!

ΓΙΑΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Γιάπη Κυριακή

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6982415795
📩 giapikyr@gmail.com

Πρώην τραπεζικός και νυν γιαγιά , vitralist και αγιογράφος, lomi loni nui massage, δημιουργική γραφή, ψυχολογία, spiritual, thetahealing, violet flame master,reiki usui master,kundalini reiki master,animal reiki master,reiki grand master,crystal reiki master, quantum light code and physics master,quantum light sun and photons master, karuna reiki master, pentulum, αγγελικό reiki, κβαντική θεραπευτική, γεωμετρία της ψυχής 4 επίπεδα

ΚΑΤΣΩΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Κατσώρη Θεοδώρα

Σύμβουλος 4ου Level

 Έχω εκπαιδευτεί στα ενεργειακά θεραπευτικά συστήματα : Usui Reiki  3Α (επίπεδο Master).  Αγγελικό Ρείκι  (1Ο  & 2Ο  Βαθμο) .  Khrem Sekhem I & II.  Μέθοδος Δονητικής   Διεύρυνσης. EMF Βalancing technique.   Reconnective Healing.   EFT   -Τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης.  5D Miracles Method. Όπως επίσης  στα :  NLP.    Silva Method.   Συνειδητότητα Ευημερίας– Anagenis , Motivation & Healing  Holistic  Transformation κ.ά. με επιστέγασμα τις σπουδές μου στην εκπληκτική μέθοδο της  Γεωμετρίας της  Ψυχής (4ο επίπεδο), που με βοήθησε να «διαβάσω» τον εαυτό μου αλλά & να βοηθώ κι άλλους συνανθρώπους μου να ανακαλύπτουν τα ταλέντα & δυνατότητές τους αλλά & τι είναι αυτό που τους  κρατά μακριά από την ευτυχία,  την ευημερία, την αρμονία & τι μπορούν να κάνουν για να τα αποκτήσουν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΟΥΤΗ

Κουρούτη Κατερίνα

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6934635269
📩 aik.kour@gmail.com
fb: @KaterinaKourouti 

Πιστοποιημένη σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής, μεταξύ άλλων δασκάλα Yoga, YogaNidra & διαλογισμού. Μύηση 2ου βαθμού στο ενεργειακό σύστημα Ushui Reiki Ryoho καθώς και στο να είμαι practitioner στο αντίστοιχο των BARS της εταιρείας Access Consciousness. Ταυτόχρονα ασχολούμαι με την θεραπευτική μέθοδο μέσω υποσυνειδητου SART (Subconscious Autonomic Response Test) όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει EFT & Theta healing. Ενεργειακή θεραπεύτρια μέσω της Ενεργειακής Διαισθητικής Θεραπείας, (IEH) όπου λειτουργώντας ως αγωγός η εμπιστοσύνη στη διαίσθηση και στην ροή της ενέργειας οδηγεί κάθε φορά με τρόπο θαυμαστό προς το χρήσιμο και το ωφέλιμο όλων! 

Με σεβασμό, αγάπη και πρόθεση προσφοράς και θεραπείας! 

MANAZH ANNA

Μαναζή Άννα

Σύμβουλος 4ου Level

Σύμβουλος Αναπνευστικής Ευεξίας και Ενεργειακής Ισορροπίας με εξειδίκευση στη θεραπευτική γιόγκα και την ενεργειακή ψυχολογία. Δημιουργός πρακτικών σεμιναρίων: Ανάκτησε την ενέργειά σου με τη δύναμη της αναπνοής. Σύμβουλος 4ου επιπέδου στη γεωμετρία της ψυχής. Βοηθώ επαγγελματίες με το πρόγραμμά μου, εξατομίκευμενης καθοδήγησης, διάρκειας 6 εβδομάδων, να απαλλαγούν οριστικά από την αίσθηση αδυναμίας/κόπωσης, ώστε να μπορούν να ενεργοποιούν με αυτονομία τον πυρήνα των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, νιώθοντας ηρεμία και χαρά.
ΜΕΡΤΥΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

Μερτύρη Βενετία

Σύμβουλος 4ου Level

Ζω στην Ερμιόνη! Είμαι Reiki master, ολιστική ΨυχοενεργοθεραπευτριαΑστρολόγος, σύμβουλος Ευνοϊκής Χωροθέτησης, Aura soma, και συντονισμένη με το ημερολόγιο των 13 Φεγγαριων!(dream spell)ο χρόνος τέχνη και απόλαυσης της Ζωής!            Έχω ολοκληρώσει στην Γεωμετρία Ψυχής  τα  4 επίπεδα.

ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Μπουνταλάκη Φωτεινή

Σύμβουλος 4ου Level

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ThetaHealing® Certificate Of Science Πιστοποιημένη στην Εφαρμογή, Διδασκαλία και Διοργάνωση Σεμιναρίων Εναλλακτικών θεραπειών & Σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής Λίγα λόγια για μένα: Είμαι η Φωτεινή, 48 ετών και από το 2015 έως και σήμερα έχω παρακολουθήσει και πιστοποιηθεί σε περισσότερα από 80 σεμινάρια και εκπαιδεύσεις από διαφορετικές μεθόδους και τεχνικές αυτογνωσίας. Ασχολούμαι αποκλειστικά με τη Συμβουλευτική και την εκπαίδευση αξιοποιώντας όλες αυτές τις  διαφορετικές μεθόδους. Το να βοηθάω ανθρώπους να βρουν τη δύναμή τους, να πάρουν την ευθύνη της ζωής τους στα χέρια τους και να ανακαλύψουν το Φως που είναι, είναι αυτό που είμαι…
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΝΗ

Παπαχρήστου Ελένη

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6932279287
📩 helen.papa65@gmail.com

Σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής επίπεδο Professional, Δασκάλα αγγελικού Reiki (master teacher), Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Πυθαγόρειας Αριθμολογίας

Περδικογιάννη Δέσποινα

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6939164365
📩despoinaperdiko@gmail.com

Πιστοποιημένη σύμβουλος της «γεωμετρίας της ψυχής» 4ου επιπέδου. Ονομάζομαι Δέσποινα Περδικογιάννη, συνταξιούχος δασκάλα. Σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, αποφάσισα να παρακολουθήσω το σεμινάριο αυτογνωσίας «γεωμετρίας της ψυχής». Αποδείχτηκε «Οδηγός ζωής», αφού με βοήθησε να βρω λύσεις σε οτιδήποτε με δυσκολεύει!!!
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Πουλημένου Αγγελική

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6946959242
📩angelikipoulim@gmail.com

Είμαι μουσικός – εκπαιδευτικός. Πιστοποιημένη σύμβουλος της «γεωμετρίας της ψυχής» 4ου επιπέδου.
Μία από τις ανάγκες της ψυχής μου ήταν να μελετήσω αυτήν την ιερή γνώση και να την προσφέρω απλόχερα σε όποιον νιώθει ότι ήρθε η ώρα να συναντήσει τις ανάγκες της δικής του ψυχής, να δει την μοναδικότητά του και να έλξει την ευτυχία στη ζωή του με τον δικό του τρόπο. Είμαι εδώ για σένα που είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το υπέροχο ταξίδι της Γεωμετρίας της Ψυχής.”

Τζιαμουράνη Έφη

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6945238834

Ενεργειακή θεραπεύτρια: Γεωμετρία της ψυχής 4ο επίπεδο, αριθμολόγος, οργονίτες, θεραπευτική ύπνωση, master Reiki.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6987560929, Αθήνα
🌐www.thelightofyoursoul.com
fb: The Light Of Your Soul

Πιστοποιημένη Ενεργειακή Θεραπεύτρια και Δασκάλα Hatha Yoga, Πιστοποιημένη σύμβουλος της «γεωμετρίας της ψυχής» 4ου επιπέδου. Μεγάλωσα σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, πιστεύοντας πάντα σε κάτι ανώτερο από αυτό που βλέπουμε. Εξερευνώντας την ουσία του κόσμου που είναι η ενέργεια, μόνο τότε μπόρεσα να δημιουργήσω και να ισορροπήσω. Πιστεύω πως η ισορροπία είναι τέχνη, γι’ αυτό εκπαιδεύτηκα στα ενεργειακά συστήματα Reiki, Theta Healing, Access Bars, Ανθοϊάματα Bach. Όλοι είμαστε θεραπευτές του εαυτού μας, αρκεί να απελευθερώσουμε τη δυναμική του νοητικού και του συναισθηματικού μας σώματος. Η γεωμετρία της Ψυχής είναι η ιερή γνώση που μου άνοιξε ένα ακόμη «δωμάτιο»
ΤΣΑΝΤΑΝΗ ΕΛΕΝΗ

Τσαντάνη Ελένη

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6937422611
📩etsantani@gmail.com
fb: Eleni TSANTANI
Insta: eleni.tsantani

Professional Matrix Destiny  / Γεωμετρία Ψυχής (4ο level), Reiki Master, Theta Healing, Access Bars Practitioner, Interior Designer and Artist 

Κατερίνα Τσουπλη

Τσουπλή Κατερίνα

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6976511968
📩ktsouple@gmail.com

Γεννήθηκα στην Κατερίνη, την πόλη των Θεών, δίπλα στον Όλυμπο και μεγάλωσα
στη Γερμανία. Έχω εκπαιδευτεί και στα 4 επίπεδα της Γεωμετρίας της Ψυχής
(Professional) με τη Ζέτα Νικολάιτσουκ.
Από το 2006 διατηρώ Φυσικοθεραπευτήριο – Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών στην
Κατερίνη όπου παρέχονται τα εξής:
Reiki Master
• Ενεργειακοί καθαρισμοί χώρων
• Εκκρεμές (εκπ. Αργυρώ Λεντούδη και Διονυσία Κλαρινετατζή)
Κλινική ύπνωση για κρίσεις πανικού, στρες, αδυνάτισμα, διακοπή
καπνίσματος
Οι συνεδρίες γίνονται δια ζώσης και οnline

ΦΩΚΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα

Σύμβουλος 4ου Level

📞 6937099482

Είμαι  Γυμνάστρια , Ζωγράφος και Ηθοποιός. Εξερευνήτρια Καλλιεργητής και Γεωμέτρης της Ψυχής μου.

3o Level - Master

Davidhi Anita

Davidhi Anita

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6948040655
📩anitadavidhi@gmail.com

Σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής (3o level) Σύμβουλος ψυχικής υγείας Θεραπεύτρια Usui Shiki Ryoho Θεραπεύτρια Angelic Reiki

Janko Ornela

Σύμβουλος 3ου Level

Σύμβουλος της Γεωμετρίας της Ψυχής 3 επίπεδο Μάστερ
Γεννήθηκα στην Αλβανία, ζω στην Θεσσαλονίκη εδώ και 16 χρόνια.
Εδώ και πολλά χρόνια έψαχνα να βρω το σκοπό της ζωής, δεν ήξερα που πάω και τη ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Έκανα πολλά σεμινάρια αυτογνωσίας, διάβαζα πολλά βιβλία, αλλά μάταια. Όταν μπήκε η Γεωμετρία της Ψυχής στη ζωή μου, όλα βγάζανε νόημα, βρήκα τον σκοπό μου, και πλέον βοηθάω και άλλους ανθρώπους να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τις αρετές τους και να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση του πνευματικού τους εαυτού…
Ο σκοπός μου είναι όλοι οι άνθρωποι να αγκαλιάζουν και να αγαπάνε τον υπέροχο μοναδικό εαυτό τους.

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αυγερινός Νίκος

Σύμβουλος 3ου Level

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης & Ολιστικού Επιχειρείν Ξεκίνησα από Μηχανικός, Επιχειρηματίας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και η ζωή με οδήγησε στην πραγματική μου αποστολή. Να βοηθάω ανθρώπους να ανακαλύπτουν τον σκοπό της ζωής τους και να κάνουν πράξη τα όνειρα και τις ιδέες τους Πλέον, είμαι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Ολιστικού Επιχειρείν και συνοδεύω ανθρώπους να βρίσκουν τον δρόμο προς αυτό που τους αρέσει, γιατί εκεί βγαίνει το μέγιστο δυναμικό τους !

Βακάλη Δάφνη Βάγια

Σύμβουλος 3ου Level

Ομοιοπαθητικός (Hahnneman College, London UK). King’s College – Εξιδίκευση για ΔΕΠ-Υ (London UK). Ανθοθεραπεύτρια (Bach flower remedies – UK). Breathwork Practitioner. Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης (Coaching cert.) και Γεωμετρίας ψυχής (Master)
Από την Ομοιοπαθητική και τα Ανθοιάματα, τις ενεργειακές θεραπείες (Master
Reiki), ακολουθώντας τη ροή, πάντα προκύπτει αλήθεια, χαρά και έμπνευση.
Προχωρώ λοιπόν με εμπιστοσύνη, ξέροντας πως Όλα είναι ΕΝΑ, όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ
και όλα είναι ΔΙΚΑΙΑ, κι αυτό διέπει τη ζωή, τη σκέψη και τα συναισθήματά μου.
Είμαι βαθειά ευγνώμων για τα πάντα, αναγνωρίζοντας πως όλα είναι μαθήματα και
καθαρή θεία φύση και έτσι τα δέχομαι, απλά, γιατί στην απλότητα κρύβεται η
αλήθεια πάντοτε!
Και το ταξίδι συνεχίζεται ευτυχώς και ευτυχές ό,τι, όπως κι αν συμβαίνει…

ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΗΡΩ

Βαλαβάνη Ηρώ

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6974478784
Insta: irovalavani 

Είμαι φαρμακοποιός MS

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη θεραπευτική και το zen shiatsu massage.

Είμαι δασκάλα yoga 200hr RYT (με ειδίκευση στην yin yoga 60hr) και συνοδός Βουνού.

Ασχολούμαι με τον ωτοβελονισμό, τη σωματική ψυχοθεραπεία μέσω αναπνοών, την ηχοθεραπεία, την κρυσταλλοθεραπεια και το ρέικι.

Είμαι  επίσης σύμβουλος στην Γεωμετρία της Ψυχης έχοντας τελειώσει και τα τρία επιπεδα (basic,advance,master)

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΗ

Βασιλάκη Αργυρή

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6982218908
📩v.argirh@gmail.com

Σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής. Επίπεδα εκπαίδευσης: BASIC, ADVANCED, MASTER

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Βασιλοπούλου Αναστασία

Σύμβουλος 3ου Level

Εργάστηκα πολλά χρόνια ως υπάλληλος λογιστηρίου και στη συνέχεια ως internet marketer. Η μεγάλη μου αγάπη και ανάγκη από μικρή ηλικία ήταν να καταλάβω όσο μπορώ καλύτερα τον εσωτερικό μου κόσμο. Μετά από 11 χρόνια εκπαίδευσης και αναζήτησης με κέρδισε ο χώρος της αστρολογίας, της Γεωμετρίας της Ψυχής και γενικά των συμπαντικών ενεργειών. Βρήκα απαντήσεις, καθοδήγηση και σύνδεση με τον εαυτό μου . Έχω ολοκληρώσει τα 3 επίπεδα της Γεωμετρίας της Ψυχής, επίπεδο Master.
ΒΟΓΙΑ ΚΑΛΛΙΑΝΘΗ

Βόγια Καλλιάνθη

Σύμβουλος 3ου Level

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής 3ου level. Στόχος μου είναι να σε συνοδεύσω να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να απελευθερωθείς από περιοριστικές πεποιθήσεις και φόβους που σε εμποδίζουν να ζήσεις τη ζωή που επιθυμείς.
ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γιαννέλου Κατερίνα

Σύμβουλος 3ου Level

Είμαι Σύμβουλος ψυχικής υγείας.
Είμαι δόκιμο µέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής (www.hac.com.gr). Επίσης, είμαι εκπαιδευόμενο µέλος της European Association of Psychodynamic Psychotherapy. Στη συμβουλευτική µου δραστηριότητα χρησιμοποιώ τη προσωποκεντρικη προσέγγιση µε συνθετική συμβουλευτική, ανάλογα µε τις ανάγκες του πελάτη.
Επίσης εχω εκπαιδευτεί στην σχολή της γνωσιακής συμπεριφορικης θεραπείας CBT και της Gestalt. Όπως ακομα και στο life coaching και Θεραπεία πένθους.
Είμαι αφοσιωμένη στην παροχή ενός ασφαλούς, θεραπευτικού περιβάλλοντος για τους πελάτες µου. 
Στην Γεωμετρία της ψυχής παρακολούθησα όλα τα επίπεδα. Ως και το MASTER.

 

ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗ ΦΡΟΣΩ

Εικοσιπεντάκη Φρόσω

Σύμβουλος 3ου Level

Απόφοιτος 3ου level στη Γεωμετρία της Ψυχής, Master 3ου βαθμού Ρείκι, Αγγελικού Ρείκι, Χειριστήρια – ερευνήτρια εκκρεμούς ραδιαισθησίας, Practitioner Access Bars. Σπουδάζω Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία

ΖΩΪΔΟΥ ΝΑΝΑ

Ζωΐδου Νανά

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6947307678 (viber, whatsApp)
📩nanazoidou@gmail.com

Η πνευματική μου αναζήτηση ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια , ώσπου πριν μερικούς μήνες με έφερε στο σταυροδρόμι της ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Ένα υπέροχο εργαλείο γνώσης, εξέλιξης και αυτοβελτίωσης, που με βοήθησε να εμβαθύνω μέσα μου και να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου. Και τώρα ως πιστοποιημένη σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής (Basic, Advanced, Master) είμαι πρόθυμη να βοηθήσω κι εσάς, που επιθυμείτε να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Καραγιάννη Αναστασία

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6944587569
📩karagianninatasa3@gmail.com

Σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής (3ο level).
Ασχολούμαι  με  ενεργειακές πρακτικές και θεραπείες   και μου αρέσει  ότι έχει σχέση με την ψυχή και αυτογνωσία. Μέσα από την Γεωμετρία Ψυχής έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και πως μπορώ να εξελίσσομαι σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου.

ΚΑΡΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Καρρά Φλωρά Αικατερίνη

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6973165068
📩kf.karra@gmail.com

Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς 3 επίπεδα εκπαίδευσης στην Γεωμετρία της Ψυχής, ερμηνεύω δεδομένα & τα μετατρέπω σε χρήσιμες πληροφορίες βοηθώντας όσους επιθυμούν ν’ ανακαλύψουν τις πολυδιάστατες πτυχές της ύπαρξής τους.

ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Κουκουβέλα Αναστασία

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6932-617899
📩koukouan@gmail.com

Είμαι 59 ετών και εργάζομαι σε Ιδιωτική επιχείρηση. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια με τη Ζέτα τα οποία με βοήθησαν πολύ ώστε να “κατανοώ βαθύτερα αυτά που μου συμβαίνουν” αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Έχω παρακολουθήσει και τα 3 επίπεδα με τη μέθοδο “Γεωμετρίας της Ψυχής
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΠΙΕΡΙΝΑ

Μοναστηριώτη Πιερίνα

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6940471417
📩p.monastiriwti@gmail.com

Έχω εκπαιδευτεί στο Theta Healling by Vianna Stibal και είμαι Σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής (3ο level).

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ

Νικολοπούλου Έλενα

Σύμβουλος 3ου Level

📞6948522609
fb: enikolop

Πολυδιάστατο Ον. Δραστηριοποιούμαι σε πολλούς τομείς και πάντα με πρόθεση να μεταλαμπαδεύω γνώσεις και να βοηθάω. Ως Σύμβουλος της Γεωμετρίας της Ψυχής 3ου επιπέδου είμαι εδώ για εσένα που θέλεις να μάθεις τα ταλέντα που σου έχουν δοθεί από το Θεό και άλλες πολύτιμες πληροφορίες στις οποίες μπορείς να βρεις απαντήσεις και δημιουργικές λύσεις.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Παναγοπούλου Σπυριδουλα

Σύμβουλος 3ου Level

Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς 3 επίπεδα εκπαίδευσης στην Γεωμετρία της Ψυχής, ερμηνεύω δεδομένα & τα μετατρέπω σε χρήσιμες πληροφορίες βοηθώντας όσους επιθυμούν ν’ ανακαλύψουν τις πολυδιάστατες πτυχές της ύπαρξής τους.

ΣΠΑΝΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Σπανάκη Νεκταρία

Σύμβουλος 3ου Level

Κατοικώ στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και κατάγομαι. Ασχολούμαι με εναλλακτικές θεραπείες ThetaHealing και InnerSpeak. Ωστόσο στον δρόμο μου ήρθε η “Γεωμετρία της Ψυχής”. Με την γνώση που απόκτησα μέσα από αυτή την μέθοδο αυτογνωσίας, με βοήθησε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις συνεδρίες που κάνω με τους θεραπευόμενους μου. Ήδη έχω τελειώσει και το master επίπεδο και ανυπομονώ να συνεχίσω το επόμενο επίπεδο.
ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΕΡΗΣ

Σταματέρης Νίκος

Σύμβουλος 3ου Level

📞 004553356581 (Viber)
📩nikolaosstamateris@hotmail.com

Η ενασχόληση μου με τον Εσωτερισμό, με καθοδήγησε στη Γεωμετρία της Ψυχής, καθώς είναι ένα ισχυρό εργαλείο αυτοανακάλυψης και αυτοβελτίωσης.  Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση του Master επιπέδου. Επίσης είμαι πιστοποιημένος στη θεραπευτική τεχνική απελευθέρωσης στρες και άγχους Access Bars σε επίπεδο Practitioner.

Στρατάκη Χριστίνα

Σύμβουλος 3ου Level

📞+030 6979775768 (Ελλάδα) 
+357 99768782 (Κύπρος)
📩ch.strataki4@gmail.com

Πιστοποιημένη  Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Ραβδοσκόπος, Σύμβουλος στη Γεωμετρία της Ψυχής. Από μικρή είχα μια ιδιαίτερη αίσθηση και σύνδεση με τις ενέργειες. Έτσι κάποια στιγμή, ο εναλλακτικός κόσμος της ενεργειακής θεραπείας, με κέρδισε και από το 2010 ασχολούμαι ενεργά, ως πιστοποιημένη ενεργειακή θεραπεύτρια σε διάφορες μεθόδους. Το 2023 , συναντιόνται οι δρόμοι μας με τη Ζέτα Nikolaychuk και φυσικά με τη “Γεωμετρίας της Ψυχής”, της οποίας μεθόδου, λειτουργώ σήμερα ως πιστοποιημένη σύμβουλος, στο επίπεδο Master.

Τοπούζογλου Κατερίνα

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6938060320

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξειδίκευση στην Α΄ και Β΄ Δημοτικού. Απόφοιτος του MASTER της Γεωμετρίας της Ψυχής
ΤΣΑΚΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΙΕ

Τσάκα Μπαλλχύσα Μανουσάκιε

Σύμβουλος 3ου Level

Life Coach NLP Practitioner
Access Bars & Theta Healing basic
Master στην μέθοδο αυτογνωσίας Γεωμετρια της Ψυχής
Συνεχίζω τις σπουδές στην Γνωσιακή – Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία

ΤΣΟΥΠΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

Τσούπη Χριστιάνα

Σύμβουλος 3ου Level

Είμαι στον πνευματικό κόσμο από το 2005 και πάντα είχα μια ευαισθησία στις ενέργειες από μικρή ηλικία και αυτό με έκανε να ερευνώ από νωρίς. Έχω εκπαιδευτεί σε αρκετές τεχνικές όπως Αύρα Σώμα, Σαμανισμό, Τάντρα και διάφορα άλλα και τον τελευταίο χρόνο με ενθουσίασε πολύ η Γεωμετρία της ψυχής, ήταν σαν να έβαλα μια σφραγίδα στις γνώσεις μου! Έχω ολοκληρώσει Basic, Advance & master στην Γεωμετρία της ψυχης!

Φανή Λίτσα

Σύμβουλος 3ου Level

📞 6972527099
📩fanoula-22@hotmail.com

Είμαι σύμβουλος της Γεωμετρίας της ψυχής επίπεδο master και θεραπεύτρια των τσάκρα.

ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΩΓΩ

Φασουλά Γωγώ

Σύμβουλος 3ου Level

Έχω επίπεδο Master στην Γεωμετρία της ψυχής. Επίσης φτιάχνω Ανθοϊάματα του Bach, έχω εκπαιδευτεί στα Access Bars, είμαι παιδαγωγός προσχολικής αγωγής και οργανώνω ομάδες Messy Play για παιδιά και ενήλικες.

ΧΑΡΑΥΓΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Χαραυγή Δέσποινα

Σύμβουλος 3ου Level

📞6976142594
📩charavgi@gmail.com

Συμβουλευτική και Ενεργειακή Θεραπεία με Emotion Code και Access Bars. Σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής master level σε ελληνικά και αγγλικά. Ζήσε με ευκολία και χαρά!

ΧΑΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Χαρίδη Κατερίνα

Σύμβουλος 3ου Level

Μένω στην Αθήνα και είμαι σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων.  Έχω εκπαιδευτεί στη “Γεωμετρία της ψυχής” επίπεδο basic, advanced & master & στη μέθοδο “Silva Mastery”.
Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν όλες τις πτυχές του εαυτού τους ώστε να εξελιχθούν στη ζωή τους. Ζήτησε τον προσωπικό σου χάρτη για εσένα ή για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

2o Level - Advanced

Μουρλα Κωνσταντίνα

Σύμβουλος 2ου Level

Έχω σπουδάσει μαιευτική. Ασχολούμαι με προώθηση υπερτραφών βιολογικής καλλιέργειας και κάνω baby sitting. Είμαι μάστερ στο Ρέικι έχω μάθει την τεχνική access bars και στη γεωμετρία της ψυχής έχω πάρει το 2 επίπεδο.

ΜΠΟΥΤΖΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Μπουτζώτη Αθανασία

Σύμβουλος 2ου Level

📞6999.819.819
📩athanasia6999819@gmail.com

Είμαι πιστοποιημένη στα εξής πεδία: Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, NLP Practitioner & m-BIT certified Coach.
Έχω ολοκληρώσει το 1ο & 2ο επίπεδο στην εκπαίδευση της Γεωμετρίας της Ψυχής και είμαι πιστοποιημένη Σύμβουλος.

DMCA.com Protection Status