κβαντικη συναισθηματικη θεραπεια

Πώς δουλεύει η Κβαντική Συναισθηματική Θεραπεία;

Έχουμε συνηθίσει να σκεπτόμαστε γραμμικά. Τι σημαίνει γραμμικά; Σκεφτόμαστε το παρελθόν, το μέλλον και το τώρα.

Όταν σκεφτόμαστε τα γεγονότα του παρελθόντος, νιώθουμε συναισθήματα για αυτά τα γεγονότα (στο τώρα) και αναλύουμε τι είναι αυτό που χρειάζεται να αποφύγουμε ή να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον από την παρελθοντική εμπειρία.

Η ερώτηση όμως είναι: «και αν η γραμμικότητα δεν υπάρχει

Αν σας πω τώρα να κλείσετε τα μάτια σας και να κάνετε 2-3 ήρεμες εισπνοές και εκπνοές και να μεταφερθείτε στα τελευταία σας γενέθλια:

  • Να θυμηθείτε πώς τα περάσατε, με ποιους τα περάσατε, σε ποιο μέρος ήσασταν.
  • Τώρα φέρτε σε μνήμη σας τα συναισθήματα που νιώσατε εκείνη τη μέρα: ήταν χαρά, ενθουσιασμός, εφορία ή μήπως νιώσατε μοναξιά, θλίψη και απογοήτευση;
  • Το σώμα σας τι βίωσε; Ζέστη και εξάντληση από χορό ή κρύο και πάγωμα από την απόγνωση;

Και τώρα ανοίξτε τα μάτια σας και συνειδητοποιήστε ότι ενώ είστε στο Εδώ και το Τώρα, βιώσατε όλα αυτά που νιώσατε μήνες πριν. Τελικά που ήσασταν μερικά δευτερόλεπτα πριν; Σε ποιο γραμμικό πεδίο: το σώμα και τα συναισθήματα στο παρόν και οι σκέψεις στο παρελθόν…

Το συμπέρασμα είναι ότι η γραμμικότητα δεν υπάρχει αλλά το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον Συν-Υπάρχουν στο συνειδητό και το υποσυνείδητό μας την ίδια στιγμή. Είναι μια ψευδαίσθηση και όλα υπάρχουν και δεν υπάρχουν ταυτόχρονα. Ακριβώς αυτό υποστηρίζει και εξηγεί η επιστήμη για το Κβαντικό Πεδίο.

Το Κβαντικό Πεδίο είναι Κενό Πεδίο μέσα στο οποίο υπάρχουν όλες οι πιθανότητες. Εκεί δεν υπάρχει προκαθορισμένος δρόμος/ μοίρα, αλλά μόνο οι επιλογές!

Κάθε στιγμή της ζωής μας εμείς και μόνο εμείς κάνουμε την επόμενη επιλογή!

Είναι μόνο δική μας η ευθύνη για τις επιλογές και την εξέλιξη της ζωής μας. 

Δείτε Περισσότερα για την Κβαντική Συναισθηματική Θεραπεία

Θα δώσω ένα μικρό παράδειγμα: ας υποθέσουμε ότι το Κβαντικό Πεδίο είναι μία πολυκατοικία. Σε κάθε διαμέρισμα αυτής της πολυκατοικίας ο κάθε ένοικος ή η κάθε οικογένεια κάνει την δική της επιλογή. Στο κάθε διαμέρισμα θα υπάρχει μοναδική και ξεχωριστή διακόσμηση και οι άνθρωποι μόνοι τους θα επιλέγουν πως να ζουν: σε θλίψη και τσακωμούς ή ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Απαντήστε ειλικρινά στις εξής ερωτήσεις:

  • Ποιοι άνθρωποι είναι γύρω μου;
  • Μου αρέσει η οικογένεια που δημιούργησα ή για ποιο λόγο ακόμα δεν έχω οικογένεια;
  • Μου αρέσει η εργασία μου, το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου;
  • Ποιος έχει κάνει όλες αυτές τις επιλογές;

Κάποιοι από εσάς θα απαντήσουν πως είναι δικές τους επιλογές, κάποιος θα μεταβιβάσει την ευθύνη στους άλλους και κάποιος θα πει το απελπιστικό «δεν είχα άλλη επιλογή…» και εγώ θα απαντήσω «ακόμα και αυτό ήταν δική σου επιλογή!»

Τώρα φανταστείτε πως το Κβαντικό Πεδίο είναι σαν ένα ατελείωτο λιβάδι.

λιβαδι κβαντικη θεραπεια

Σε αυτό το λιβάδι υπάρχουν όλες οι εκφάνσεις σας:

εσείς πλούσιος και εσείς με βασικό μισθό, εσείς με ευτυχισμένη οικογένεια και εσείς χωρίς καν σχέση, εσείς διάσημος και εσείς με «γκρίζα» ζωή. Δηλαδή σε αυτό το λιβάδι υπάρχουν όλα όσα επιθυμείτε όμως συχνά κολλάμε σε μία επιλογή και δεν βλέπουμε τις υπόλοιπες!

Όλα εξαρτώνται μόνο από τα θέλω σας, τη πρόθεσή σας και τις πεποιθήσεις σας!

Όλα εξαρτώνται από εσάς: αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε τις επιλογές σας ή προτιμάτε τις επιλογές που κάνετε ή κάνατε.

Είναι πολύ εύστοχη η φράση:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ!»

Η Κβαντική Συναισθηματική Θεραπεία «καθαρίζει» στο βάθος το λιβάδι σας για να βλέπετε ξεκάθαρα τις άπειρες επιλογές που έχετε στη ζωή!

Το άρθρο έχει δημοσιευθεί στo site omorfizoi.gr

DMCA.com Protection Status