RPT-AMESH METAMORFOSH

RPT | Rapid Personal Transformation

Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση

Η RPT είναι η μέθοδος του Simon Rose μέσω της οποίας μπορείς να αλλάξεις την παρούσα συναισθηματική κατάσταση, σε κατάσταση εσωτερικής ηρεμίας και απελευθέρωσης από συναισθήματα που σε βαραίνουν.

Σύμφωνα με τον Simon Rose τα τραύματα κληρονομούνται. Κάθε τραυματική εμπειρία καταγράφεται στην κυτταρική μας μνήμη άρα επηρεάζει και το DNA των κυττάρων.

Η μέθοδος δουλεύει με τις τραυματικές εμπειρίες άμεσα και αποτελεσματικά, απελευθερώνει τα εσωτερικά βάρη & μπορεί να φέρει αλλαγές σε όλα τα πεδία της ζωής. 

Τα αποτελέσματα που δίνει είναι σταθερά & μόνιμα επειδή θα δουλέψεις με το πρωταρχικό τραύμα δηλαδή με την αιτία & όχι με τα συμπτώματα. Είναι σαν να βρίσκουμε τον πρωταρχικό κρίκο της αλυσίδας & να τον σπάμε για να σπάσει όλη η αλυσίδα.

Το ζητούμενο της συγκεκριμένης μεθόδου είναι να ενεργοποιήσεις & πάλι τους χαμένους εσωτερικούς σου πόρους, όπως την αγάπη για τον εαυτό, την αυτοπεποίθηση, την εσωτερική γαλήνη & να τους ενσωματώσεις σε όλα τα πεδία της ζωής σου.

Χρησιμοποιώντας την RPT μπορείς να θεραπεύσεις δεκάδες τραύματα που επηρεάζουν & “θολώνουν” την προσωπικότητά σου αλλά & την εικόνα του κόσμου γύρω σου. Οι αλλαγές αυτές είναι φανερές με το πέρας της συνεδρίας & αυτό που θα νιώσεις είναι ασφάλεια & ηρεμία καθώς το συγκεκριμένο θέμα απελευθερώνεται.

Εφαρμόζεται σε πολλές χώρες & τα αποτελέσματά της αφήνουν έκπληκτους θεραπευόμενους αλλά & θεραπευτές.

drastikisygxoresh_zhsemeagapi

Άλλαξε τη ζωή σου δραστικά, ανοίγοντας το νου & την καρδιά σου σε νέες ιδέες!

rpt-apeleftherosi4

Σεμινάρια RPT

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ

Η μέθοδος της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης απευθύνεται:

  • Σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να αλλάξουν τη ζωή τους.
  • Σε ανθρώπους που θέλουν να απελευθερωθούν από τα συναισθηματικά βάρη.
  • Σε ανθρώπους που θέλουν να χαίρονται κάθε στιγμή της ζωής τους.
  • Σε ανθρώπους που έχουν όνειρα και θέλουν να τα πραγματοποιήσουν.
  • Σε θεραπευτές και ψυχολόγους που θέλουν να έχουν άμεσα και σταθερά αποτελέσματα οι άνθρωποι που έρχονται σε εκείνους για βοήθεια.

     

TA ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ RPT

Μαζί θα εξασκηθούμε στα δύο πρώτα επίπεδα της RPT δηλ. RPT1 & RPT2 (συνολικά τα επίπεδα είναι τέσσερα). 
Στόχος μας είναι να δουλεύεις σταδιακά με τον εαυτό σου βαθιά & ουσιαστικά. 
Δες αναλυτικά τι περιλαμβάνει το κάθε επίπεδο της RPT. 

Ατομικές Συνεδρίες

Στις ατομικές συνεδρίες θα έχεις τη δυνατότητα να εστιάσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν με στόχο την αλλαγή της συναισθηματικής κατάστασης, & τη θεραπεία της ρίζας του τραύματος.

Ο αριθμός & η συχνότητα των συνεδριών προσαρμόζονται στο ρυθμό σου & στις ανάγκες σου.

Κλείσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ μία on-line συνάντηση γνωριμίας

atomikes-synedries-rpt

Είπαν για τη Ζέτα

ευγνώμων που συμμετέχω στην ομάδα

Ζέτα μου, Είμαι ευγνώμων που συμμετέχω στην ομάδα “Γνώση-Δράση-Αλλαγή”. Είναι η πρώτη εμπειρία που έχω σε ομάδα και μάλιστα διαδικτυακή. Στην αρχή ένιωθα επιφυλακτική, δεν ήξερα το επίπεδο των υπολοίπων και πως θα νιώθω μέσα στην ομάδα. Σε ένα δύο… Read more “ευγνώμων που συμμετέχω στην ομάδα”

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Γεια σας το όνομα μου είναι Βάσω.
Η αναδρομή στο παρελθόν μας λύνει αρκετές απορίες και μας κάνει πιο δυνατούς. Είναι μια μέθοδος κάθαρσης και ταυτόχρονα συναισθηματικής ενδυνάμωσης.
Αξίζει να την δοκιμάσετε!

η Ζέτα δημιούργησε μια υπέροχη ομάδα

Με το ζεστό και δοτικό της τρόπο η Ζέτα, δημιούργησε μια υπέροχη ομάδα! Μεταφέρει γνώση που εφαρμόζεται με ευκολία, βοηθώντας να πετύχουμε αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή μας! Χαίρομαι και απολαμβάνω τις συναντήσεις μας! Ζετάκι μου, σ’ευχαριστώ!!! 💖🙇

Τόλμησε, μπορείς

Γεια σε όλους! Λέγομαι Αριστέα Ψούνη, είμαι 32 χρονών και πρόσφατα έγινα μαμά. Σήμερα θα σας μιλήσω για το πως επηρέασε θετικά την δική μου πορεία η ομάδα Γνώση Δράση Αλλαγή με σκοπό να το δοκιμάσετε και εσείς. Την Ζέτα… Read more “Τόλμησε, μπορείς”

Γλυκιά μου Ζέτα

Γλυκιά μου Ζέτα Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που συμμετέχω στην εβδομαδιαία ομάδα αυτογνωσίας. Έχω ασχοληθεί ξανά με την αυτογνωσία όμως αυτά που μαθαίνω από σένα τα ακούω για πρώτη φορά. Η δική σου προσέγγιση είναι διαφορετική και με τα… Read more “Γλυκιά μου Ζέτα”

Εξαιρετική προετοιμασία

η Ζέτα έκανε εξαιρετική προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή.  Κράτησε το χρόνο χωρίς να προκαλεί άγχος. Με έχει συγκλονίσει η έννοια της σύνδεσης με την ανώτερη πηγή μέσω της πίστης της ύπαρξής της και είναι κάτι που θα εφαρμόσω άμεσα… Read more “Εξαιρετική προετοιμασία”

Συνέχισε το ταξίδι…

Με την συνεδρία με βοηθάς να σταματήσω τις παλιές κακές πεποιθήσεις (είναι και πολλές οι άτιμες)… βήμα βήμα…
έχω κάποια κατάλοιπα φόβου που με αναστατώνουν …και όμως η συνεδρία σου ήταν μάθημα. Σαν να μου έλεγες πίστεψε στο όνειρό… Read more “Συνέχισε το ταξίδι…”

Άψογη στην προετοιμασία

η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη και είχε καταπληκτική επικοινωνία με τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Ξεκαθαρίστηκε μέσα μου τι πραγματικά είναι η συγχώρεση και θα εφαρμόζω την δραστική συγχώρεση

Ευχαριστώ που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια αυτοβελτίωσης!

Ζέτα μου,
Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια “αυτοβελτίωσης” που δεν ήξερα κι ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν.
Όταν μου μίλησες για την ανασύλληψη, μου φάνηκε ασυνήθιστο κι ενδιαφέρον γι αυτό κι αποφάσισα… Read more “Ευχαριστώ που με οδήγησες σε νέα μονοπάτια αυτοβελτίωσης!”

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Η Ζέτα ήρθε στη ζωή μου την εποχή που κυριαρχούσε μέσα μου άγχος, εκνευρισμός, έντονος συναισθηματισμός. Έτσι, ξεκίνησε αυτό το ταξίδι του ψαξίματος, της γνωριμίας του εαυτού μου, της αποβολής δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος, μέσα από μια δημιουργική διαδικασία. Και… Read more “Το συνιστώ ανεπιφύλακτα”

Έχεις χάρισμα τα δύσκολα να τα κάνεις εύκολα

Ζέτα μου θέλω να σε συγχαρώ! Είσαι καταπληκτική!!! Και καταλαβαίνω γιατί σου πάνε όλα τέλεια στη ζωή σου! Γιατί έχεις ενθουσιασμό, αγάπη, συνέπεια, πειθαρχία και επειδή το αγαπάς το κάνεις με μεγάλη ευχαρίστηση και με ευκολία, παρόλο που όπως είπες… Read more “Έχεις χάρισμα τα δύσκολα να τα κάνεις εύκολα”

Βλέπω συνειδητά μεγάλες αλλαγές

Διανύοντας τον δεύτερο μήνα από τις συναντήσεις μας στην ομάδα Γνώση-Δράση-Αλλαγή, βλέπω συνειδητά πλέον μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, στα συναισθήματά μου, στις επιλογές μου και στην δράση μου. Γνωρίζοντας ότι η γνώση σε απελευθερώνει συνεχίζω δυναμικά την παρακολούθηση των… Read more “Βλέπω συνειδητά μεγάλες αλλαγές”

Εκπληρώθηκαν όνειρα χρόνων

Συμμετέχοντας στο Σατόρι!
Από την πρώτη φορά παρατήρησα ότι εκπληρώθηκαν 2 όνειρα χρόνων. Το 1ο να πάω Μαρόκο και το 2ο να κάνω ραδιόφωνο!!!!  Και μάλιστα πριν κλείσει το 3μηνο που είχα γράψει τους στόχους!!!
Εεε για τα… Read more “Εκπληρώθηκαν όνειρα χρόνων”

Άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα

Η θεραπεία άμεσης προσωπικής μεταμόρφωσης είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα! Η Ζέτα είναι απαράμιλλη στην προσέγγιση των θεμάτων που μπορεί να απασχολούν κάποιον. Με μοναδική ευαισθησία και ενσυναίσθηση καθώς και με μεγάλη… Read more “Άμεσα αποτελέσματα σε προσωπικά ζητήματα”

Παθιασμένη με το αντικείμενό της

Η Ζέτα ήταν άψογα προετοιμασμένη, πολύ επικοινωνιακή και παθιασμένη με το αντικείμενό της. Για το λόγο αυτό το μετέδωσε με τόση επιτυχία. Το βιωματικό μέρος ήταν πολύ δυνατό! Ευχαριστώ πολύ!!

Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική

Ασχολούμαι με τις Εναλλακτικές Θεραπείες από το 2007.
Έχω γνωρίσει αρκετές μεθόδους και εισηγητές, έχω λύσει αρκετά θέματα και υπάρχουν και αρκετά ακόμα στη σειρά και περιμένουν 😊
Μαζί με τις λύσεις, είχε έρθει και η εμπειρία να… Read more “Η μέθοδος RPT είναι εύκολα κατανοητή και πολύ αποτελεσματική”

Εξαιρετική – απόλυτα επικοινωνιακή

η Ζέτα είναι εξαιρετική, απόλυτα επικοινωνιακή και κατανοητή. Επεξηγούσε το καθετί χωρίς να αφήνει κενά, ώστε να δημιουργούνται απορίες. Ευγενέστατη και ευχάριστη. Κρατάω από το σεμινάριο την “δραστική συγχώρεση” που θεωρώ καταλυτική για την γαλήνη της ψυχής μου.

Η εμπειρία της ανασύλληψης με βοήθησε να αντιμετωπίσω την κλειστοφοβία

Αγαπημένη μου Ζέτα θέλω να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τόσο δυνατή εμπειρία της ανασύλληψης που βίωσα μαζί σου πριν λίγες μέρες!
Στη μέση περίπου της διαδικασίας, βγήκε η έντονη κλειστοφοβία που έχω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ… Read more “Η εμπειρία της ανασύλληψης με βοήθησε να αντιμετωπίσω την κλειστοφοβία”

όλα όσα συνδέονται με εμένα σε ευχαριστούν και σε ευγνωμονούν

Ζέτα, είναι μέρες αρκετές που το είχα στο μυαλό μου να σου στείλω από την ημέρα που τελείωσα το πρόγραμμα. Το άρχισα κανονικά τότε που σου ζήτησα τον κωδικό και τελείωσα με δύο ημέρες καθυστέρηση μόνο το τελευταίο μάθημα λόγω… Read more “όλα όσα συνδέονται με εμένα σε ευχαριστούν και σε ευγνωμονούν”

Καμία συνεδρία δεν χάθηκε

Με τη Ζέτα κάνουμε συνεδρίες αρκετό καιρό σχεδόν εβδομαδιαίες… κι εκεί που όλα τα θεωρούσαμε αυτονόητα και δεδομένα ξυπνήσαμε μια μέρα και μας είπαν τώρα θα μείνετε σπίτι… Κανένας πανικός κανένα άγχος γιατί πολύ απλά οι συνεδρίες συνεχίστηκαν διαδικτυακά με… Read more “Καμία συνεδρία δεν χάθηκε”

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Ζέτα μου,
ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου προσέφερες, εν μέσω εγκλεισμού (*μέρες του κορονοϊού διευκρίνιση δική μου) να συνεχίσουμε τις συνεδρίες που θεωρούσαμε δεδομένες ότι θα γινόντουσαν τετ-α-τετ, να τις συνεχίσουμε διαδικτυακά με τον ίδιο ζήλο… Read more “Ένα μεγάλο ευχαριστώ…”

Η Ζέτα είναι μια καταπληκτική θεραπεύτρια

Τι να πρωτοπώ για Τους υπέροχους συνοδοιπόρους που έχω στην ομάδα και προπαντώς για την Ζετα και την δουλειά που κάνει. Σεμινάρια αυτογνωσίας τα οποία με εξελίσσουν ραγδαία. Υλικό για τροφή όπου καταλήγω κάθε φορά να γεμίζω σελίδες από σημειώσεις… Read more “Η Ζέτα είναι μια καταπληκτική θεραπεύτρια”

Πολύ όμορφη & ξεχωριστή εμπειρία

Γλυκιά μου Ζέτα, αν και δεν έχω δει κάποια διάφορα στο θέμα που δούλεψα το αισθηματικό, έχω νιώσει όμως να είμαι στην ροή στο κομμάτι που δούλεψα με την ροή. Οπότε: “Η συνεδρία της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης με την Ζέτα… Read more “Πολύ όμορφη & ξεχωριστή εμπειρία”

Πολύ δοτικός άνθρωπος

η Ζέτα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, με καλή ροή επικοινωνίας, λεκτική και μη.

ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου

Ζέτα μου είχες πει:
«Γιώργο σου έχω δυο νέα να σου πω ..ένα καλό και ένα άσχημο… Το καλό νέο είναι ότι ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου… Το άσχημο νέο είναι ότι μερικές φορές το ξεχνάς…» Σου… Read more “ΕΣΥ είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου”

Η Ζέτα βρέθηκε στην ζωή μου την κατάλληλη περίοδο

Η Ζέτα βρέθηκε στην ζωή μου την κατάλληλη περίοδο. Έψαχνα να θεραπεύσω τα τραύματα μου εστιάζοντας στην αιτία και με την RPT(Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση)βρήκα την δική μου θεραπεία! Στην πορεία ήρθε και η ομάδα μας, που για μένα είναι ακριβώς… Read more “Η Ζέτα βρέθηκε στην ζωή μου την κατάλληλη περίοδο”

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό

Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό.
Τόσο από τις ατομικές συνεδρίες RPT όσο και από το σεμινάριο που παρακολούθησα μαζί της «Δραστική Επίτευξη Στόχων μέσα από την Δραστική Συγχώρεση», πήρα σημαντικά… Read more “Η Ζέτα ήρθε στην ζωή μου μόλις πριν λίγο καιρό και είμαι ευγνώμων γι’αυτό”