Γλυκιά μου Ζέτα

Γλυκιά μου Ζέτα

Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που συμμετέχω στην εβδομαδιαία ομάδα αυτογνωσίας. Έχω ασχοληθεί ξανά με την αυτογνωσία όμως αυτά που μαθαίνω από σένα τα ακούω για πρώτη φορά. Η δική σου προσέγγιση είναι διαφορετική και με τα παραδείγματα που μας δίνεις με βοηθάς να κατανοώ ευκολότερα αυτά που μας εξηγείς.

Από την αρχή των συναντήσεων έχω μάθει πολλά πράγματα για μένα πρώτα από όλα, έχω αρχίσει να ακούω και να κατανοώ τον εαυτό μου, τις σκέψεις μου, το σώμα μου, τις συμπεριφορές μου, τις λέξεις μου. Αυτό με βοηθάει να καταλαβαίνω και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μου και γιατί συμπεριφέρονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Οι γνώσεις που μου προσφέρεις είναι πολλές και ξεπερνούν τα όρια του θέματος που ασχολούμαστε.  Με βοηθάς να κοιτάξω μέσα μου και μου δίνεις εργαλεία με τα οποία μπαίνω σε δράση και αλλάζω ότι δεν με εξυπηρετεί πια. Συνειδητοποίησα ότι η αλλαγή είναι εύκολη αν το αποφασίσει κανείς.

Ανυπομονώ κάθε φορά με πολύ χαρά να έρθει η μέρα της συνάντησης μας!

Επίσης θέλω να πω ότι έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση με όλα τα κορίτσια της ομάδας, μας απασχολούν πάνω κάτω τα ίδια θέματα και αυτό μας δένει ακόμα πιο πολύ.

Σ ευχαριστώ για ότι κάνεις για μένα!!

Σου εύχομαι να είσαι χαρούμενη και υγιής και να συνεχίσεις να μοιράζεσαι το Φως σου με τους ανθρώπους!

Ε.Α.

DMCA.com Protection Status