η εκπαιδευση αυτή ήταν απο εκείνες που αλλάζουν ζωές

H ΓτΨ άνοιξε για εμένα νέους δρόμους γνώσης σε ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα θέματα αυτό της συνέχειας της ψυχής και της διαδρομής της ανα τους αιώνες.

Η επαφή μου με τον χάρτη θα την χαρακτήριζα ως έρωτας με την πρώτη ματιά! Είναι ως τώρα τόσο ακριβής, σε ουσιαστικά μέρη της ψυχής, όπου με βοήθησε να κατανοήσω κομμάτια του εαυτού μου που ως τώρα με δυσκόλευαν και η προοπτική ότι μπορεί να έρχεται κάτι απο προηγούμενες μετενσαρκώσεις ήταν μεταμορφωτική για εμένα!

Κατανόησα αρκέτα πράγματα για εμένα που με βάραιναν αλλά εστιάζοντας μόνο στο δέντρο έχανα το δάσος και απογοητευόμουν. Μπόρεσα και ξεκόλλησα απο ένα προσωπικό τέλμα πολλών ετών με χαρακτηριστική ευκολία.

Θα συνιστούσα την εκπαίδευση σε ός@ είναι έτοιμ@ και ανοικτ@ στην ύπαρξη γνώσης πέρα απο τη σύγχρονη λογική. Έχω κερδίσει καποια χρήματα ως τώρα αλλά οχι συστηματικά.

Η Ζέτα είναι χαρισματική εισηγήτρια, με γνώσεις και κατάλληλο mindset για να μεταφέρει μία ιδιαίτερη γνώση με σεβασμό, δημιουργικότητα και μεταδοτικότητα. Ήταν πάντοτε διαθέσιμη και προσβάσιμη για να απαντήσει σε απορίες και όποτε χρειάστηκε έκανε το «extra μίλι», δίνοντας παραπάνω υλικό!

Στη μεγάλη εικόνα της η εκπαιδευση αυτή ήταν απο εκείνες που αλλάζουν ζωές, αφυπνίζουν και διερευρύνουν τη συνειδητότητα των συμμετεχόντων.

Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος

Αφήστε μια απάντηση

DMCA.com Protection Status