Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι Ιερή Γνώση…

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια μέθοδος αυτογνωσίας βασισμένη στην γνώση της λειτουργίας των Αρχετύπων. Απευθύνεται σε ένα ευρύ και ετερόκλητο κοινό, που κινείται στο χώρο της πνευματικής αναζήτησης. Κατά τη γνώμη μου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τόσο αυτών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο πνευματικό μονοπάτι όσο και εκείνων των ανθρώπων που έχουν εντρυφήσει στην μεταφυσική και στην αυτογνωσία. Η Γεωμετρία της Ψυχής έχει δημιουργηθεί για να σου αποκαλύψει τα «τυφλά σου σημεία», όσα σου διέφυγαν παρότι προσπάθησες ειλικρινά να γνωρίσεις τον εαυτό σου.

Προτείνω ανεπιφύλακτα τη Γεωμετρία της Ψυχής σε όσους έχουν το κουράγιο να παραδεχτούν ότι, παρόλη τη δουλειά που έκαναν με τον εαυτό τους, δεν έχουν όλες τις απαντήσεις και δεν τα κατάφεραν να καταλάβουν τι πάει λάθος στη ζωή τους. Γιατί είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αυτογνωσίας και πνευματικής καθοδήγησης, εφόσον βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου που είναι αποφασισμένος να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του.

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια Ιερή Γνώση κατά τη γνώμη μου.

Όποιος την αντιμετωπίσει με σεβασμό και τη μελετήσει θα ωφεληθεί ανάλογα, γιατί καμιά γνώση, πόσο μάλλον μια Ιερή Γνώση, δε χαρίζεται, οφείλεις να διαθέσεις χρόνο και κόπο για να σου αποκαλυφθεί.

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια Ιερή Γνώση που όταν την κατέχεις μπορείς να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους. Δε νομίζω ότι είναι συνετό να την ευτελίζουμε με τον τρόπο που στις μέρες μας έχει ευτελιστεί η αστρολογία και η αριθμολογία. Σε προσωπικό επίπεδο προτιμώ να την κρατήσω σαν ένα δώρο από τα Ανώτερα Πεδία, που μου υποδεικνύει αρχικά τα δικά μου λάθη, τις αστοχίες μου. Και κερδίζω χρόνο διορθώνοντας άμεσα όσα από τα λάθη μου πλέον μπορώ να αποδεχτώ. Το μήνυμα της είναι πως ποτέ δεν είναι αργά και «μπορούμε» οποιαδήποτε στιγμή να διορθώσουμε όσα δεν λειτουργούν στη ζωή μας.

Η Ζέτα είναι αυτή που έφερε την Γεωμετρία της Ψυχής στην Ελλάδα από την Ρωσία. Οι μαθητές της την λατρεύουν, για την εξαιρετική της μεταδοτικότητα, για την ικανότητα να απλοποιήσει και να οργανώσει ένα σεβαστό όγκο ύλης και –υποθέτω- γιατί είναι μια εξαιρετική Σύμβουλος Ζωής.

Όσοι είχαμε την τύχη να εκπαιδευτούμε από την Ζέτα, ο καθένας με τον τρόπο του, αντιλαμβανόμαστε ότι συναντήσαμε μια εξαιρετικά προσιτή πνευματικότητα, μια Ψυχή που τα κατάφερε να εκπληρώσει το σκοπό αυτής της ζωής της, υποδειγματικά. Ζέτα, σε σέβομαι απεριόριστα και νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη γιατί μου δείχνεις πως μπορεί να είναι η ζωή μας όταν περπατάμε πάνω στον Δρόμο. Και στο υλικό πεδίο, που πάντα υπάρχει η πιθανότητα του λάθους και της πλάνης, δεν είναι παίξε γέλασε αυτό που κατάφερες. Υλοποιείς Ατόφια Γνώση.

Με σεβασμό και αποδοχή

DMCA.com Protection Status