πήραμε όλα τα εφόδια για να είμαστε πλήρως καταρτισμένοι και εξοπλισμένοι

Η Γεωμετρία της Ψυχής με τράβηξε σαν μαγνήτης. Εντελώς διαισθητικά μπήκα σχεδόν τελευταία στιγμή στο πρόγραμμα, αποφασίζοντάς το μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Έχοντας ολοκληρώσει τις δύο ενότητες εκμάθησης της Γεωμετρίας της Ψυχής, η αίσθηση που έχω αποκομίσει από το πρόγραμμα αυτό είναι ότι πρόκειται για μια εξαίρετη γνώση και ένα υπέροχο εργαλείο που δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να αντιληφθούν συνειδητά πολλά πράγματα για τον εαυτό τους και τη ζωή τους.

Μιλώντας για τη Γεωμετρία της Ψυχής στους συνανθρώπους μου πάντα διακρίνω ένα έντονο ενδιαφέρον να μάθουν μέσα από τον χάρτη τους γι’ αυτούς και τη ζωή τους. Είναι μια γνώση που αγγίζει κατευθείαν το ενδιαφέρον και την περιέργεια των ανθρώπων και που τους δίνει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν πράγματα για τον εαυτό τους, τα οποία αν δεν τους αρέσουν μπορούν να τα αλλάξουν.

Προσωπικά θα ήθελα να αναφέρω ότι μέσα από τη Γεωμετρία της Ψυχής κι εγώ προσωπικά κατάλαβα από που προέκυπταν οι ανασφάλειες μου, οι οποίες με παρεμπόδιζαν να προχωρήσω στο επάγγελμα  που πραγματικά θέλω να κάνω.

Τα  μαθήματα είναι απόλυτα κατανοητά, η γνώση είναι υπέροχη, εξαιρετικά ελκυστική, παρόλο τον μεγάλο όγκο της.

Εννοείται ότι θα συνιστούσα αυτή την εκπαίδευση και σε άλλους ανθρώπους και πραγματικά θα τους σύστηνα ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Γεωμετρίας της Ψυχής.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου στη δασκάλα μας, η οποία μας διδάσκει τη Γεωμετρία της Ψυχής με τόσο αγάπη και πάθος παρακινώντας κι εμάς να την αγαπήσουμε πολύ και να την εμπεδώσουμε άμεσα και γρήγορα. Έχει απίστευτη μεταδοτικότητα, είναι εξαιρετικά συνεπής (η πιο συνεπής δασκάλα που είχα ποτέ) και πάρα πολύ υποστηρικτική. Θέλει να μας εξοπλίσει με πάρα πολύ υλικό (ηχητικά, σημειώσεις, εγγράφοντάς μας τα μαθήματα και τόσα άλλα) δίνοντάς μας όλα τα εφόδια για να είμαστε πλήρως καταρτισμένοι και εξοπλισμένοι, ώστε να είμαστε σε θέση να μεταδίδουμε αυτή τη γνώση στους συνανθρώπους μας με έναν άριστο και απόλυτα επαγγελματικό τρόπο.

Δασκάλα μας ειλικρινά σου αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για το έργο σου!!!

Ζέτα μου σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα κάνεις για εμάς.

 

Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη,

Η μαθήτρια σου,

Ευαγγελία Πένα.

DMCA.com Protection Status